Κριός

Θα αισθάνεστε ότι οι υποχρεώσεις σας θα5 είναι πολλές και θα νοιώθετε πελαγωμένοι μέσα στην κατάσταση αυτή που θα έχει δημιουργηθεί κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις ή να κάνετε συμφωνίες αφού δεν θα έχετε την απαιτούμενη συγκέντρωση. Προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με άτομα που εμπιστεύεστε και σας εκτιμούν, η βοήθειά τους θα σας είναι πολύτιμη. Αισθηματικά θα βρεθείτε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας και θα νοιώσετε ασφάλεια. Οι αδέσμευτοι μάλλον θα συναντηθείτε με κάποιο άτομο του παρελθόντος και θα συζητήσετε την επανασύνδεση .

Ταύρος

Διάφορα θέματα που σχετίζονται με οικογενειακές υποθέσεις θα έρθουν στο προσκήνιο και με την αποφασιστικότητά σας θα μπορέσετε να τα τακτοποιήσετε. Όπως επίσης υποθέσεις που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας ή κληρονομικά ζητήματα θα έχουν θετικά αποτελέσματα για εσάς. Πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε κάποιες δραστικές αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο. Αισθηματικά η διάθεσή σας δεν θα είναι τόσο ευχάριστη και πιθανόν διάφορες αναφορές στο παρελθόν να δημιουργήσουν εντάσεις. Οι αδέσμευτοι θα είστε κάπως εσωστρεφείς και αναποφάσιστοι σε νέες επιλογές.

Δίδυμος

Θα είστε πολύ δημιουργικοί και θα έχετε ευχάριστη διάθεση. Θα πρέπει ωστόσο να προσέξετε τις αποφάσεις που πρόκειται να πάρετε και να μην βιαστείτε, ίσως θα ήταν καλό να ζητήσετε την γνώμη σημαντικών και έμπειρων φίλων σας. Κάποια οικονομικά θέματα θα μπορέσουν να επιλυθούν εύκολα. Ίσως να χρειαστεί να κάνετε ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους. Αισθηματικά η σχέση σας με τον σύντροφό σας θα είναι πολύ ρομαντική και αισθησιακή. Οι αδέσμευτοι θα εκπέμπετε γοητεία και θα σας φλερτάρουν, πιθανόν να συνδεθείτε με κάποιο άτομο που εμφανίστηκες τελευταία στον επαγγελματικό σας χώρο.

Καρκίνος

Τα οικονομικά σας θα έχουν μια απρόσμενη βελτίωση και οι επαγγελματική σας απόδοση θα είναι πολύ αυξημένη. Πιθανόν να σας γίνει μια πρόταση για μια νέα συνεργασία ή να πάρετε προαγωγή. Η δημιουργικότητά σας θα είναι αυξημένη και θα εκτιμηθεί από τους ανωτέρους σας. Η μέρα προσφέρεται και για αποστολή βιογραφικού ή συνέντευξη για εργασία. Αισθηματικά θα είστε σε μια ευχάριστη διάθεση που θα την μοιραστείτε με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι γενικά θα είστε γοητευτικοί και δεν αποκλείεται να έχετε μια συνάντηση με γνωστό σας πρόσωπο από το παρελθόν που θα σας κάνει πρόταση.

Λέων

Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις αποφάσεις σας και τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνετε κυρίως στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Ζητήστε την βοήθεια έμπιστων συνεργατών σας και μην βιαστείτε να κλείσετε συμφωνίες. Πιθανόν να παρουσιαστούν και έκτακτα προβλήματα που θα αφορούν συζητήσεις ή διαδόσεις για πράγματα που είπατε ή κάνατε. Θα έχετε την υποστήριξη των φίλων σας και θα ήταν καλό να ζητήσετε την βοήθειά τους. Αισθηματικά θα υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα και θα είστε ασφαλείς. Οι αδέσμευτοι θα έχετε διάθεση για διασκέδαση και νέες γνωριμίες.

Παρθένος

Ήρθε η ώρα για να βάλετε τις προτεραιότητές σας και να οργανώσετε το πρόγραμμά σας, οι αποφάσεις σας θα είναι πολύ σημαντικές και θα καθορίσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Θα ισορροπήσετε τα οικονομικά σας και θα μπορείτε να κάνετε πράγματα που θα είναι πολύ συγκεκριμένα, συμφωνίες ή νέες συνεργασίες. Η υποστήριξη από πρόσωπα κύρους θα αυξηθεί και θα εκτιμηθεί περισσότερο. Αισθηματικά θα έχετε αυξημένη ρομαντική διάθεση και θα είστε πολύ εκφραστικοί προς τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι πιθανόν να επιλέξετε κάποια ξεχωριστή περίπτωση από τις νέες σας γνωριμίες.

Ζυγός

Θα έχετε ανάγκη για ξεκούραση και χαλάρωση όμως θα πρέπει να εργαστείτε και να προγραμματίσετε τις επόμενες κινήσεις σας, ωστόσο δεν θα ήταν σκόπιμο να πάρετε οριστικές αποφάσεις και θα μπορούσατε να ζητήσετε την βοήθεια έμπειρων φίλων σας. Πιθανόν να σας απασχολήσει κάποιο γεγονός οικονομικό, αλλά δεν θα είναι κάτι επείγον. Θα ήταν καλό να προσέξετε την υγεία σας. Η κοινωνικότητά σας θα είναι αυξημένη και θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών προσώπων. Αισθηματικά θα μπορούσατε να περάσετε πολύ ρομαντικά και να ανανεώσετε την σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα δεχτείτε μια ενδιαφέρουσα πρόταση, ίσως και από το παρελθόν .

Σκορπιός

Οι ευκαιρίες που θα σας προκύψουν στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα θα είναι πολύ σημαντικές και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε. Ο τρόπος που μεθοδεύεται τις επόμενες κινήσεις σας θα είναι πολύ αποτελεσματικός και αποδοτικός. Πιθανόν να έχετε πρόταση για μια νέα συνεργασία ή για προαγωγή στον επαγγελματικό σας χώρο. Θα είστε πολύ κοντά με τους φίλους σας και ίσως κάποιος χρειαστεί την βοήθειά σας. Αισθηματικά θα υπάρχει ισορροπία στη σχέση σας και θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές. Οι αδέσμευτοι πιθανόν να έχετε μια αναπάντεχη συνάντηση με άτομο από το παρελθόν .

Τοξότης

Με υποθέσεις που αφορούν την οικογένειά σας θα ασχοληθείτε κυρίως και θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις, ωστόσο θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας για να είστε αποτελεσματικοί. Ακόμη κάποια επαγγελματικά ζητήματα θα μπορέσετε να τα ολοκληρώσετε και να προωθήσετε τα σχέδιά σας, αν δεν ξεπερνούν κάποια συγκεκριμένα όρια. Θα έχετε βέβαια την υποστήριξη σημαντικών προσώπων, όπως και του στενού σας κύκλου. Αισθηματικά θα περάσετε πολύ όμορφα και ευαίσθητα μα τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι ίσως βρεθείτε με κάποιο άτομο που γνωρίσατε στις διακοπές σας.

Αιγόκερως

Τα οικονομικά σας θα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν και θα βρείτε τρόπους για την βελτίωσή τους, πράγμα που θα σας κάνει πολύ αισιόδοξους. Θα ήταν καλό να οργανώσετε τις προτεραιότητές σας και να προωθήσετε τα σχέδιά σας για να φτάσετε σε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα είστε αρκετά κοινωνικοί και θα έχετε την υποστήριξη των συνεργατών σας και των ανωτέρων σας. Αισθηματικά θα έχετε την τάση να συζητήσετε κάποια σχέδιά σας με τον σύντροφό σας, έτσι θα έρθετε πολύ κοντά αρκεί να μην είστε υπερβολικοί. Οι αδέσμευτοι θα μπορούσατε να συναντηθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Υδροχόος

Η αυξημένη συναισθηματικότητά σας ίσως σας επηρεάσει και δεν έχετε μια καθαρή εικόνα της πραγματικότητας. Προσπαθήστε να είστε όσο γίνετε περισσότερο ρεαλιστές στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Αποφύγετε να υπογράψετε συμφωνίες που θα σας δεσμεύουν και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, θα υπάρχει κίνδυνος να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Αισθηματικά ο αυξημένος ρομαντισμός σας θα είναι η αιτία που θα παρασυρθείτε σε υποσχέσεις, όμως θα περάσετε πολύ τρυφερά με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα βρεθείτε με άτομο από το παρελθόν και ίσως να θελήσετε την επανασύνδεση, ξανασκεφτείτε το.

Ιχθείς

Η κοινωνικότητά σας θα είναι αυξημένη και θα έχετε την υποστήριξη των συνεργατών σας και των φίλων σας. Θα μπορούσατε να προωθήσετε τα σχέδιά σας, όμως θα σας λείπει η συγκέντρωση και αυτό μπορεί να εμποδίσει να πάρετε σωστές αποφάσεις. Κάποια οικονομικά θέματα θα ήταν καλύτερα να τα αφήσετε για αργότερα. Ωστόσο θα περάσετε καλά διασκεδάζοντας μάλλον με φίλους. Αισθηματικά θα είστε σε μια πολύ ευαίσθητη κατάσταση και θα αναζητάτε κατανόηση από τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι πιθανότερο είναι να βρεθείτε με ένα φιλικό σας πρόσωπο τελείως διαφορετικά.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv …