Κριός

Η δυνατή Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα σας ταρακουνήσει αρκετά, καθώς θα σας αυξήσει μεν κάθετα τον εγωισμό, αλλά δεν θα κάνει τους άλλους πιο διαλλακτικούς απέναντί σας, ώστε να μπορεί αυτός ο εγωισμός να περάσει απαρατήρητος. Αποτέλεσμα; Προστριβές, αν δεν προσέξετε. Καλό είναι να έχετε στο μυαλό σας ότι οι σχέσεις δεν είναι μιας χρήσεως, γιατί θα έχετε την τάση να τα κάνετε όλα πέρα, μόνο και μόνο για ένα πιθανό καπρίτσιο.

Ταύρος

Η μέρα σας είναι πολύ δυναμική, αλλά κινδυνεύετε να σας εξαπατήσουν. Να είστε πολύ προσεκτικοί με τα λεφτά καθώς και με τις υπογραφές που μπορεί να χρειαστεί να βάλετε, δείτε κάθε όρο και κάθε λεπτομέρεια. Να είστε καλοί όμως και με τον εαυτό σας. Φαίνεται ότι έχετε πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό σας αυτήν την περίοδο, ενώ ξεχνάτε να ζητήσετε την βοήθεια των άλλων, με αποτέλεσμα να είστε πολύ κουρασμένοι. Συναισθηματικά η ανασφάλεια χτυπάει κόκκινο, προσέξτε.

Δίδυμοι

Όλη σας η προσοχή είναι στραμμένη σε ένα φλερτ που σας έχει ξετρελάνει, ακόμα κι αν έχετε σοβαρά προβλήματα, κυρίως με την οικογένειά σας. Κάποια απώλεια που έχετε βιώσει προσπαθείτε να την ξεπεράσετε με χιούμορ, ενώ στην ουσία είστε πολύ στεναχωρημένοι, αλλά δεν θέλετε να το καταλάβει κανείς. Μην είστε απότομοι στους τρόπους σας με τρίτους, ειδικά αν δεν σας ξέρουν καλά, γιατί θα σας παρεξηγήσουν εύκολα. Οι δεσμευμένοι κρύβεστε από τον σύντροφό σας και αυτό τον προβληματίζει.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη είναι το κυρίαρχο για εσάς πλανητικό γεγονός για σήμερα. Θα νιώσετε τρομερή επαναστατικότητα και πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ τις αντιδράσεις σας, ίσως να είναι υπερβολικές και άδικες. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να επεξεργαστεί όλα τα δεδομένα πριν πάρετε απόφαση για οποιοδήποτε θέμα και κυρίως σε ζητήματα σχέσεων. Μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις ούτε στον τομέα της εργασίας σας, κινηθείτε με γνώμονα την σωφροσύνη και την ψυχραιμία .

Λέων

Η καρδιά σας φλέγεται, και όχι μόνον ερωτικά. Έχετε μεγάλο βαθμό ετοιμότητας για να δεχτείτε τις καλές επιρροές από το σύμπαν, το έχετε καταλάβει ότι κάτι καλό είναι να σας συμβεί και το περιμένετε. Όμως σήμερα δεν θα είναι μια απόλυτα εύκολη ημέρα, θα πρέπει ίσως να δώσετε κάποιες μάχες για ένα ταξίδι, ίσως να ήταν καλύτερο και να το αναβάλλετε. Θα έχετε κάποιες εκπλήξεις, ίσως να δείτε ανθρώπους από μακριά, τους οποίους δεν είναι βέβαιο ότι θα θέλατε όντως να τους συναντήσετε.

Παρθένος

Πολλά είναι αυτά που περνάνε σήμερα από το μυαλό σας, έχετε και αρκετές σκοτούρες αλλά και αρκετές χαρές. Θέλετε να έχετε τον έλεγχο σε όλα και αν αυτό δεν το καταφέρετε, θα θυμώσετε με άλλους. Όμως προσέξτε, ούτε κανείς μπορεί να έχει τον απόλυτο έλεγχο, ούτε οι άλλοι γύρω σας είναι υποχρεωμένοι να σας ακολουθούν τυφλά. Ερωτικά δώστε σημασία στο τι σας λέει ο σύντροφός σας ή ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει, μην προτρέχετε.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον πολικό σας Κριό επηρεάζει πάρα πολύ τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Δυσκολίες προκύπτουν από το πουθενά και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε, ενώ εσείς είστε, ειδικά σήμερα, πολύ κουρασμένοι. Δεν έχει καμία σημασία πόσο θέλετε να ξεκουραστείτε, πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια να υπερβείτε τον εαυτό σας. Αν τα καταφέρετε να το κάνετε θα γυρίσετε την ενέργεια υπέρ σας και αν κάνετε την υπομονή που πρέπει και οι σχέσεις σας θα περάσουν την δοκιμασία με μεγάλη επιτυχία .

Σκορπιός

Μια πολύ δυνατή αλλά και δύσκολη ημέρα. Η Σελήνη στην φάση της αναγέννησής της θα σας κάνει να νιώσετε ότι δεν έχετε καταφέρει αυτά που θέλετε, κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με το πώς οι άλλοι θέλουν να τους συμπεριφέρεστε, σας δίνεται η εντύπωση ότι σας χρησιμοποιούν και αυτό σας θυμώνει. Προσέξτε πολύ την υγεία σας, θα πρέπει να δώσετε βάση σε οποιοδήποτε σύμπτωμα έστω και ελαφρύ, γιατί είστε ευαίσθητοι αυτόν τον καιρό.

Τοξότης

Παρά το γεγονός ότι έχετε πολύ καλές προθέσεις και επαγγελματικά και ερωτικά, και έχετε διάθεση να συνεργαστείτε με όλους, προκύπτουν αντιξοότητες και παρεξηγήσεις . Θα πρέπει να είστε κάπως έτοιμοι να δεχτείτε το γεγονός ότι δεν είναι όλοι γύρω σας καλοπροαίρετοι. Ερωτικά νιώθετε ανασφάλεια, ίσως να σας χωρίζει απόσταση από το ταίρι σας και αυτό σας κουράζει. Οι αδέσμευτοι ζείτε κάποια ματαίωση και αυτό σας στεναχωρεί πολύ.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σας φέρει αρκετά προβλήματα σε θέματα που σχετίζονται με την οικογένειά σας, κάτι που σαφώς σας ενοχλεί και σας προβληματίζει. Σχέσεις με στενούς συγγενείς σας θα δοκιμαστούν, ίσως να υπάρξουν έντονες προστριβές, θα πρέπει να είστε διαλλακτικοί και έτοιμοι να υποχωρήσετε ώστε να μην γίνει ζημιά η οποία δεν θα διορθώνεται. Ερωτικά νιώθετε κάπως προβληματισμένοι, δεν παίρνετε ίσως αυτά που έχετε ανάγκη και αυτό σας θυμώνει.

Υδροχόος

Καθώς το παραμένον τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα δυσκολεύει κι άλλο τώρα με την ανάδρομη πορεία αυτού του δύστροπου πλανήτη θα πρέπει να είστε σε επιφυλακή για ζητήματα που σχετίζονται με το παρελθόν σας. Η επίσης δύσκολη Νέα Σελήνη σας αφορά άμεσα, παρά το ότι γίνεται στον παρορμητικό σταυρό, γιατί θα έχουμε Έκλειψη Ουρανού. Θα αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα με το εμπόριο, την δημοσιότητα αλλά και τους φίλους σας.

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη, αλλά και το γεγονός ότι ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος, ενώ και ο Κρόνος έχει δύσκολες σχέσεις με τον Ποσειδώνα, όλο αυτό το πλανητικό σκηνικό θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στην ημέρα. Πρέπει πάση θυσία να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, όσο κι αν σας φαίνεται ότι οι άλλοι μάλλον αντιδρούν περίεργα. Προσέξτε πολύ στις συναλλαγές σας, να διαβάσετε οποιοδήποτε χαρτί χρειαστεί να υπογράψετε με πολύ μεγάλη προσοχή, είναι επικίνδυνο να σας εξαπατήσουν.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv