Κριός

Δεν θα χρειαστεί να αλλάξει δραστικά το καθημερινό πρόγραμμά σας, θα επιδιώξετε κυρίως να ξεκουραστείτε και θα βάλετε στο πρόγραμμά σας την βελτίωση και τον έλεγχο της υγείας σας. Φροντίστε να μην συμμετέχετε σε αντιπαραθέσεις τρίτων και μάλιστα αν προέρχονται από το επαγγελματικό σας περιβάλλον . Κάποια θέματα οικογενειακά σας λύνονται με ήρεμη δική σας παρέμβαση και αυτό θα μπορούσε να γίνει ένας οδηγός συμπεριφοράς για εσάς. Αισθηματικά μπορείτε τώρα να περάσετε σε ένα άλλο επίπεδο την σχέση σας, αρκεί να το αποφασίσετε. Οι αδέσμευτοι θα βρίσκεστε στην αναζήτηση της σταθερότητας.

Ταύρος

Η διαίσθησή σας σήμερα είναι ο μεγάλος σας βοηθός, μπορείτε να ξεχωρίσετε τις υποχρεώσεις σας και να τις αξιολογήσετε, όπως και να ερμηνεύσετε την στάση των άλλων απέναντί σας. Έτσι μπορείτε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και να προχωρήσετε στον σχεδιασμό των επόμενων κινήσεών σας. Μπορείτε να αναδιοργανώσετε τον οικονομικό σας προϋπολογισμό και αν χρειαστεί να ζητήσετε βοήθεια από το στενό σας περιβάλλον που πρόθυμα θα σας εξυπηρετήσει. Αισθηματικά είστε σε μια περίεργη κατάσταση με τον σύντροφό σας και δείχνετε ανήσυχοι. Οι αδέσμευτοι μάλλον θα είστε εσωστρεφείς.

Δίδυμοι

Τόσο οι εκκρεμότητες που έχετε με τα επαγγελματικά σας, όσο και κάποια πρακτικά ζητήματα του σπιτιού σας, θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα που επιθυμείτε. Η μέρα σας θα είναι κουραστική και θα πρέπει να ελέγχετε τις κινήσεις σας, επειδή μια απροσεξία μπορεί να δημιουργήσει κάποιο ατύχημα, κυρίως αν χρειαστεί να οδηγήσετε, τότε θα πρέπει να είστε πολύ εστιασμένοι. Πιθανόν να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια οικονομικά έκτακτα γεγονότα, οργανώστε λοιπόν το πρόγραμμά σας. Αισθηματικά αν και θα είστε κάπως εριστικοί παρ’ όλα αυτά θα περάσετε ήρεμα. Οι αδέσμευτοι φλερτάρετε έντονα σήμερα.

Καρκίνος

Θα νοιώσετε ασφαλείς και θα έχετε ηρεμία . Κάποια γεγονότα που θα φανούν κατ’ αρχάς πολύ δυσμενή για εσάς, γρήγορα θα διαπιστώσετε ότι θα μπορείτε να τα ελέγξετε και να μετατρέψετε το κλίμα προς όφελός σας. Αποφύγετε επαφές και συζητήσεις με ανωτέρους σας, διότι θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Τα οικονομικά σας, σας απασχολούν, αλλά γρήγορα θα μπορέσετε να βρεθείτε σε πολύ καλή κατάσταση, αποφύγετε όμως τις σπατάλες. Με τον σύντροφό σας θα ήταν καλό να είστε επιεικείς και να αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις εντάσεις. Οι αδέσμευτοι φροντίστε να είστε πιο συντηρητικοί στην συμπεριφορά σας.

Λέων

Η υλική πλευρά της ζωής θα βρεθεί σήμερα στο επίκεντρο. Πολλοί από εσάς θα δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία σας και την διατροφή σας. Κάποια ζητήματα που αφορούν επαγγελματικές σας εκκρεμότητες θα σας δημιουργήσουν άγχος επειδή δεν νοιώθετε ασφάλεια από τους συνεργάτες σας. Θα ήταν καλό να αναδιοργανώσετε το πρόγραμμά σας για την ερχόμενη εβδομάδα και να το ελαφρύνεται σε σχέση με τις υποχρεώσεις σας. Κάποιες οικογενειακές υποθέσεις θα μπορέσετε να τις λύσετε με κάθετες αποφάσεις . Αισθηματικά νοιώθετε ασφάλεια και ηρεμία . Οι αδέσμευτοι γοητεύετε και γοητεύεστε.

Παρθένος

Η ζωή θα σας κρατήσει μακριά από αποτυχίες και θα σας δώσει μια ευκαιρία για να βρείτε το δρόμο σας. Οι άνθρωποι γύρω σας θα σας εμπιστεύονται αλλά ταυτόχρονα θα θέλουν να σας προστατεύσουν και να σας φροντίσουν. Στον οικονομικό τομέα κάποιες ειδήσεις δεν χρειάζεται να σας πανικοβάλουν, αλλά αντίθετα να σας δοθεί η ευκαιρία να κατανοήσετε το πόσο σας εκτιμούν οι φίλοι σας, οι οποίοι θα δεχθούν πρόθυμα να σας βοηθήσουν. Αισθηματικά θα πρέπει να προσεγγίσετε με νηφαλιότητα τον σύντροφό σας, που τόσο σας χρειάζεται. Οι αδέσμευτοι βρίσκεστε απέναντι από συναρπαστικές εμπειρίες .

Ζυγός

Δεν θα είστε οι κυρίαρχοι του σημερινού παιχνιδιού. Τα περισσότερα γεγονότα δεν θα απαιτούν τη συμμετοχή σας. Μην προσπαθήσετε να πείσετε ή να περάσετε τις ιδέες σας στους άλλους και ούτε να προσπαθήσετε να αποκτήσετε τον έλεγχο στο παραμικρό. Αυτό που θα ήταν καλύτερο είναι να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, αφήνοντας την προώθηση των σχεδίων σας για λίγο αργότερα. Οι φίλοι σας θα σας συμπαρασταθούν σε τυχόν οικονομική εμπλοκή. Προσέξτε τις σχέσεις σας με τα μέλη της οικογενείας σας. Αισθηματικά θα πρέπει να αποφορτιστείτε για να μπορέσετε να συζητήσετε. Οι αδέσμευτοι θα γνωριστείτε με κάποιο άτομο που αν και δεν το συμπαθείτε μάλλον αλλάζετε γνώμη.

Σκορπιός

Οι συνολικές τάσεις της ημέρας σας κάνουν να αισθάνεστε περισσότερο σίγουροι για το μέλλον . Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστείτε για κάτι, ούτε υπάρχει κάποια αιτία να φοβόσαστε μια υποχθόνια κίνηση εναντίον σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ρίξετε μια άλλη καλή ματιά στα πράγματα και να τα αξιολογήσετε σε κάθε τους λεπτομέρεια. Θα έχετε συμπαραστάτες τους συνεργάτες σας, αλλά και τους ανωτέρους σας. Ανοίγονται νέες προοπτικές για βελτίωση των εσόδων σας. Αισθηματικά μάλλον είστε πολύ κτητικοί και απαιτητικοί. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια γνωριμία από κάποιο νέο άτομο που θα σας προσεγγίσει.

Τοξότης

Ασχοληθείτε καλύτερα μα την πρακτική πλευρά των πραγμάτων και μην μπλέκεστε με διάφορα ιδεαλιστικά θέματα που θα σας αποπροσανατολίσουν και θα κάνουν κάποια ζητήματα να φαίνονται σημαντικότερα από ότι πραγματικά είναι. Προσέξτε τα έξοδά σας και την οδήγηση υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων. Εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και κάποιες νέες γνωριμίες που έχουν εξελιχθεί σε φιλίες, θα μπορέσετε έτσι να βελτιώσετε τα έσοδά σας. Αισθηματικά μπορείτε να περάσετε μια ρομαντική βραδιά με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι μάλλον αναζητάτε κάτι σταθερό.

Αιγόκερως

Μπορείτε να δείτε και τις δύο πλευρές στα πάντα, χωρίς να παραβλέπετε το τι είναι πραγματικά σημαντικό. Έχετε την ικανότητα ενός τέλειου συνδυασμού να είστε τόσο πρακτικοί, αλλά και ταυτόχρονα ρομαντικοί. Αυτή η ποιότητά σας, σας βοηθά να βρείτε γρήγορα το δρόμο σας σε οποιαδήποτε κατάσταση και να υλοποιήστε μια μοναδικά σωστή σας απόφαση. Θα μπορείτε ακόμη να κρατήσετε τις σωστές αποστάσεις από κάποια γεγονότα και να βρεθείτε σε πολύ καλή στιγμή για να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες. Αισθηματικά κατευθύνεται την σχέση σας με τον τρόπο σας. Οι αδέσμευτοι έχετε ξεκινήσει να φλερτάρετε ήδη.

Υδροχόος

Δεν υπάρχουν ασήμαντες λεπτομέρειες όσον αφορά τα καθήκοντά σας και τις σχέσεις σας. Μην αφήνετε τα πράγματα να ξεφύγουν από τον έλεγχό σας και να φτάσουν στο σημείο, που θα είναι πολύ αργά για να κάνετε κάτι γι ‘αυτά και θα πρέπει να αντιμετωπίστε τις συνέπειες της έλλειψης της προσοχής σας. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τις καταστάσεις και συνεργαστείτε με τον περίγυρό σας, για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις συνθήκες. Αισθηματικά νοιώθετε εγκλωβισμένοι και αυτό σας δημιουργεί τάσεις εσωστρέφειας. Οι αδέσμευτοι νοιώθετε την ανάγκη να δημιουργήσετε μια σταθερή σχέση.

Ιχθείς

Το πρόβλημά σας σήμερα θα είναι η συνήθειά σας να παρερμηνεύετε τα σχέδια, τα συναισθήματα και τις προθέσεις των άλλων ανθρώπων. Έτσι μπορεί να υπάρξουν ανατροπές στα δικά σας σχέδια και προθέσεις. Φροντίστε να κατανοήσετε τους άλλους και θα έχετε πρακτικά οφέλη. Ακόμη και ένα οικονομικό σας ζήτημα θα σας λυθεί. Με τον σύντροφό σας θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε την ρομαντική σας διάθεση, αν ακολουθήσετε την διαίσθησή σας. Οι αδέσμευτοι θέλετε να έχετε μια έντονη ερωτική περίοδο και θα φλερτάρετε, κάποιο άτομο όμως θα σας συγκινήσει περισσότερο και θα προβληματιστείτε.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv