Κριός

Η προσπάθειά σας να κατανοήσετε κάποια πράγματα σήμερα θα είναι τελείως αποτυχημένη όσο και αν επιμένετε. Θα ήταν καλό να μην πάρετε καμιά πρωτοβουλία που θα αφορά τις σχέσεις σας με το στενό σας περιβάλλον και να μην θελήσετε να προσφέρετε την βοήθειά σας σε κάποιο θέμα φιλικού σας προσώπου, επειδή μάλλον θα του υποδείξετε λάθος δρόμο. Αυτό που θα μπορούσατε να κάνετε και να σας ωφελήσει θα ήταν μια μικρή εκδρομή στη φύση, να περπατήσετε ανάμεσα στα δέντρα και στα φυτά, ώστε να μπορέσετε να χαλαρώσετε και να βρείτε έναν πιο καθαρό τρόπο σκέψης.

Ταύρος

Αισθάνεστε αρκετά ασφαλείς και άνετοι, θέλετε να βοηθήσετε τους άλλους και είναι σήμερα η ευκαιρία σας, να ισορροπήσετε την κατάσταση στο οικογενειακό σας περιβάλλον και να βρείτε τρόπους για να ενθουσιάσετε τον σύντροφό σας. Θα είστε πολύ εφευρετικοί, με νέες ιδέες και δημιουργική φαντασία, θα μπορέσετε να οργανώσετε καλά και παραγωγικά τον χρόνο σας για την ερχόμενη εβδομάδα και να βρείτε τρόπους για την επίλυση κάποιων οικονομικών εκκρεμοτήτων. Θα εκπέμπετε γοητεία και θα σας εμπιστεύονται οι γύρω σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε κάποια νέα γνωριμία που θα έχει κάποιο μέλλον .

Δίδυμοι

Δεν είναι καλή μέρα για να κάνετε σχέδια, να πάρετε αποφάσεις και να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας. Η αυτοπεποίθησή σας είναι πολύ μειωμένη και δεν μπορείτε να ελέγξετε το βάθος και την έκταση των θεμάτων που σας απασχολούν, με ευκολία κάνετε λάθος εκτιμήσεις και οι όποιες αποφάσεις σας θα σας δημιουργήσουν προβλήματα, στο εγγύς μέλλον . Ακόμη δεν έχετε την ικανότητα να κατανοήσετε τις συμβουλές των δικών σας ανθρώπων και να τις αξιολογήσετε. Λειτουργείτε σαν υπνωτισμένοι σε ένα περίπλοκο σχέδιο. Καλύτερα θα ήταν να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε για την ώρα.

Καρκίνος

Θα αισθανθείτε ότι υπάρχει γύρω σας ένα σταθερό περιβάλλον και θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε την επισφαλή συναισθηματική ισορροπία σας. Θα είναι η καλύτερη μέρα για να πάτε μια κοντινή εκδρομή ή μια μεγάλη βόλτα κοντά στη φύση και να αφήσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο να συνδεθεί με την ροή της φύσης, θα ανανεωθείτε και θα δείτε αναζωογονημένοι το μέλλον σας και τα σχέδια σας. Πιθανόν μετά το απόγευμα να χρειαστεί κάποιο γνωστό σας άτομο βοήθεια, θα ήταν καλό να του την προσφέρετε και η ευγνωμοσύνη του μελλοντικά θα έχει πραγματικό χαρακτήρα.

Λέων

Αισθάνεστε μια μεγάλη ελευθερία και θέληση να ασχοληθείτε με κάποιες εκκρεμότητες τους σπιτιού σας ή με κάποια πρακτικά ζητήματα, έχετε έξυπνες ιδέες και θα μπορέσετε να τα κανονίσετε όλα γρήγορα και αποτελεσματικά. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να ξεκουράσετε το μυαλό σας από τα προβλήματα που σας πίεσαν το προηγούμενο διάστημα. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με διάφορα θέματα κυρίως οικονομικά και να κάνετε σχεδιασμούς, θα ήταν καλύτερα να τα αφήσετε για αύριο, που θα μπορείτε να δώσετε τις καλύτερες λύσεις. Το βράδυ θα αισθάνεστε πολύ ήρεμοι και σίγουροι για την αυριανή μέρα.

Παρθένος

Τα συναισθήματά σας και οι προθέσεις σας για κάποιες σχέσεις σας, από τον σύντροφό σας μέχρι τις συνεργασίες σας, είναι αξεκαθάριστα. Έχετε δημιουργήσει κάποιες αυταπάτες και πηγαίνετε από πίσω τους. Δεν θα είστε νηφάλιοι και δεν θα βλέπετε την πραγματικότητα, θα έχετε επίσης μεγάλη δυσκολία συγκέντρωσης. Θα ήταν καλό να μην εκφράσετε σε κανένα άτομο που σας ενδιαφέρει τα αισθήματά σας, επειδή μετά θα το μετανιώσετε. Προσπαθήστε να κατανοήσετε την κατάστασή σας και να την διορθώσετε. Αν θέλετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις για κάποιο πρόσωπο που σας απασχολεί, θα ήταν καλύτερο να το αφήσετε για αργότερα.

Ζυγός

Θα ήταν καλό να μην ασχοληθείτε καθόλου με τα τρέχοντα προβλήματά σας και να μην πάρετε καμιά πρωτοβουλία για τίποτε σοβαρό που σας απασχολεί. Αποφασίστε να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Θα μπορούσατε να οργανώσετε το σπίτι σας ή να δείτε κάποια θέματα της υγείας σας. Κάποιοι από εσάς ίσως έχουν την ανάγκη να μείνουν λίγο μόνοι τους, μάλλον θα ήταν η καλύτερη ιδέα για να ησυχάσετε και να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα στο μυαλό σας. Θα έχετε αρκετό χρόνο για να σκεφτείτε και να πάρετε αποφάσεις σε κάποια θέματα συνεργασιών, αλλά και οικονομικών εκκρεμοτήτων.

Σκορπιός

Η διαίσθησή σας, σήμερα θα σας βοηθήσει να βρείτε τον σωστό δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Θα νοιώσετε ότι δεν θα υπάρχει ακαμψία στον τρόπο που σκέφτεστε και μπορείτε να λειτουργήσετε περισσότερο αποτελεσματικά, να ακούσετε με προσοχή τις γνώμες των άλλων και να βγάλετε τα σωστά συμπεράσματα. Οι κοινωνικές σας σχέσεις ομαλοποιούνται και μπορείτε εύκολα να συνεργαστείτε με τους άλλους. Τα προβλήματα στη σχέση σας με τον σύντροφό σας μπορούν να ξεπεραστούν και ψύχραιμα να αντιμετωπίσετε το μέλλον σας.

Τοξότης

Καλύτερα να αποφύγετε σήμερα να πάρετε οριστικές αποφάσεις για κάποια θέματα. Επίσης μην ασχοληθείτε με συζητήσεις για θέματα που αφορούν την καριέρα σας ή οικονομικές υποθέσεις. Μπορεί εύκολα να πέσετε θύμα ύπουλων ανθρώπων, αλλά ακόμη και αν συμβουλευτείτε κάποιον έμπιστο φίλο σας, δεν θα είστε σε θέση να κάνετε κτήμα σας τις συμβουλές του. Είστε κάπως ανίσχυροι και πιθανόν να γίνεστε ένα παιχνιδάκι στα χέρια κάποιων αρνητικών καταστάσεων. Ακόμη μπορεί να κάνετε λάθος επιλογές μέσα από τις προσωπικές σας αυταπάτες. Κατά τις βραδινές ώρες θα αρχίστε να συνειδητοποιείτε την κατάστασή σας.

Αιγόκερως

Η ημέρα, σας υπόσχεται πολλές ευχάριστες στιγμές. Ακόμα κι αν δεν θα είναι ακριβώς, αυτό που θα επιθυμούσατε, θα νοιώθετε ευτυχείς με την κατάσταση που θα βιώνετε. Θα θέλετε να βρεθείτε με φίλους και να σχεδιάσετε κάποιο νέο πρόγραμμα για την καθημερινότητά σας, θα σας ακούσουν με προσοχή και θα σας εκφράσουν τις απόψεις τους, όμως σίγουρα θα πρέπει να τις αναλύσετε κάτω από ένα προσωπικό σας πρίσμα. Θα είστε πολύ ρεαλιστές και θα μπορείτε να βρείτε λύσεις που θα σας βοηθήσουν και μελλοντικά. Είναι λοιπόν η καλύτερη περίοδος για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας.

Υδροχόος

Θα έχετε δυσκολία να αναλύσετε λογικά τα γεγονότα και τις καταστάσεις. Προσέξτε την συμπεριφορά σας προς τα μέλη της οικογενείας σας και προς τον σύντροφό σας. Κάποιες έμμονες ιδέες σας που σας δημιουργούν άγχος και αμφιβολίες, θα φέρουν προβλήματα και παρεξηγήσεις με τους άλλους. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε αυτές τις απόψεις, ακόμη δεν θα έχετε την ικανότητα να εξετάσετε το βάθος των πραγμάτων, είτε πρόκειται για γεγονότα, είτε πρόκειται για τον ίδιο σας τον εαυτό. Καλύτερα θα ήταν να ασχοληθείτε με την διακόσμηση του χώρους σας ή κάποια τελείως πρακτικά ζητήματα για να χαλαρώσετε.

Ιχθείς

Το παραμικρό θα σας φαίνεται βουνό σήμερα. Θα έχετε μεγάλη δυσκολία να κατανοήσετε το τι θέλετε και τι σκοπεύετε να κάνετε. Η αλήθεια και η πραγματικότητα θα σας ξεφεύγουν και θα βρίσκεστε μέσα σε μια ονειρική και φαντασιακή κατάσταση. Οι προτάσεις κάποιων φίλων σας ή και συνεργατών σας πάνω σε θέματα που σας απασχολούν, θα θεωρηθούν από εσάς ύποπτες και ίσως κακόβουλες. Τα πράγματα όμως θα είναι τελείως διαφορετικά, πράγματι θα θέλουν να σας βοηθήσουν και θα σας προσφέρουν ειλικρινώς την βοήθειά τους με σωστές λύσεις. Προσπαθήστε να τους κατανοήσετε.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv