Κριός

Θα πρέπει να δαμάσετε τις υπερβολικές απαιτήσεις των άλλων από εσάς, μην τους αφήνετε να σας δημιουργούν άγχη χωρίς λόγο. Οι πιθανότητες να έχουν δίκιο είναι μάλλον απίθανο και μπορείτε να τους το αποδείξετε, στην πρώτη ευκαιρία. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να διαχειριστείτε ζητήματα που αφορούν το μέλλον σας, οργανωθείτε και ασχοληθείτε με αυτά. Αποφύγετε πιθανές διαφωνίες κυρίως με τους γονείς σας.

Ταύρος

Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να υπάρξουν μικροπροβλήματα, τα οποία δεν θα ήταν σωστό να σας πανικοβάλουν και να σας χαλάσουν τη διάθεση. Χρειάζεται να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ώστε να μπορέσετε να χειριστείτε κάποια προβλήματα επικοινωνίας που θα έχετε με κάποιους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και θα αφορούν ζητήματα της καριέρας σας. Προσπαθήστε να τους συναντήσετε από κοντά για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες.

Δίδυμοι

Αισθάνεστε δυνατοί και γεμάτοι με ενέργεια, παρ’ όλα αυτά δεν θα κάνετε παράτολμες κινήσεις, πράγμα που είναι πολύ θετικό. Θα έχετε συναντήσεις με κάποια σημαντικά για τη ζωή σας άτομα, προσέξτε τη συμπεριφορά σας και τις υποσχέσεις σας. Δείξτε ενδιαφέρον στα οικονομικά σας, η κατάστασή σας αν και δείχνει σταθερή, μπορεί εύκολα να ανατραπεί από τους λανθασμένους ή επιπόλαιους χειρισμούς σας.

Καρκίνος

Θα ήταν καλά να λάβετε τα μέτρα σας στη σχέση με τον σύντροφό σας, δεν πρέπει να τον παραμελείτε και μην τον αφήνετε να νοιώθει απογοήτευση, την στιγμή που του δώσατε τόσες καλές προοπτικές . Σε θέματα καριέρας ή νέων επαγγελματικών συνεργασιών, ίσως θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή. Ανεξάρτητα από τις προσπάθειές σας θα πρέπει να μάθετε, ότι πρέπει να προσέχετε και τι κινήσεις των άλλων.

Λέων

Σήμερα αισθάνεστε ιδιαίτερα αυτάρκεις και δεν χρειάζεστε την βοήθεια άλλων για να σας ενθαρρύνουν στις αποφάσεις που πρόκειται να λάβετε. Κάποια μικροπροβλήματα μπορεί να γίνουν αφορμή να νοιώσετε προσωρινά δυσάρεστα και αμήχανα, αλλά δεν θα μπορέσουν τελικά να σας στερήσουν την αισιοδοξία και την πίστη σας στην δημιουργικότητά σας και στο ορθό των αποφάσεών σας. Οι φίλοι σας και οι γύρω σας θα είναι μαζί σας.

Παρθένος

Μη βιαστείτε να κάνετε πράγματα και να πάρετε αποφάσεις με άγχος . Ξεκινήστε 1τη μέρα σας με μια ευχάριστη δραστηριότητα ή μια χαρούμενη ανάμνηση, πάρτε τον χρόνο που χρειάζεστε για να αισθανθείτε πληρότητα με τον εαυτό σας. Στη συνέχεια θα μπορείτε να κατανοήσετε πληρέστερα τα πράγματα και να δείτε διαφορετικά τη θέση σας απέναντι σ’ αυτά. Έτσι θα μπορέσετε να περάσετε εξαιρετικά την ημέρα σας και να περάσετε ένα πολύ καλό βράδυ.

Ζυγός

Πιθανόν να βρεθείτε αντιμέτωποι με προβλήματα άλλων, μην αδιαφορήσετε και προσφέρετε την βοήθειά σας, θα εκτιμηθεί η ευγένειά σας και θα κατανοήσετε κάποια θέματα μέσα από το πρόβλημα αυτό. Προσέξτε τα έξοδά σας και μην ξεκινήσετε τις σπατάλες μόλις τώρα η οικονομική σας κατάσταση άρχισε να καλυτερεύει. Κάποιες εκκρεμότητες οικονομικού ή νομικού ενδιαφέροντος μπορούν να λυθούν οριστικά.

Σκορπιός

Σήμερα θα σας απασχολήσουν ζητήματα ρουτίνας και επιμέλειας του χώρου σας, του επαγγελματικού ή του σπιτιού, μέχρι να πάρετε κάποιο μήνυμα το οποίο θα σας δημιουργήσει τρομερό ενδιαφέρον και θα πρέπει να ανατρέξετε σε αποφάσεις που είχατε λάβει κατά το παρελθόν ή καταστάσεις και γεγονότα που σας ενδιέφεραν. Δεν αποκλείεται η συνάντηση με άτομα του παρελθόντος και η ανταλλαγή απόψεων σε σχέση με τις τωρινές εξελίξεις.

Τοξότης

Θα είστε ικανοί σήμερα για τα πάντα ή σχεδόν για τα πάντα. Μπορείτε να βρείτε λύσεις εκεί που δεν υπάρχουν, έχετε αυτοπεποίθηση και είστε έτοιμοι να κερδίσετε το πρώτο βραβείο της ζωής. Κάποιοι μάλιστα αν συμμετείχαν σε διαγωνισμούς πιθανόν να σας απονεμηθεί ένα βραβείο ή να πάρετε κάποια διάκριση . Στον αισθηματικό τομέα είστε ακαταμάχητοι και μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας δείχνοντας κατανόηση στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

Αιγόκερως

Θα ήταν καλό να χαλαρώσετε λίγο και αν γίνετε να ξεκουραστείτε, το έχετε ανάγκη μετά την ταλαιπωρία των τελευταίων ημερών. Η θύελλα έχει τελειώσει και είναι καιρός να αποτινάξετε την ένταση . Προσπαθήστε να λειτουργήσετε με αργούς ρυθμούς οι οποίοι θα λειτουργήσουν αναζωογονητικά για τον οργανισμό σας αλλά και για το μυαλό σας. Το βράδυ θα μπορούσατε να βγείτε με τους φίλους σας συζητώντας ανάλαφρα θέματα.

Υδροχόος

Θετικές θα είναι οι τάσεις της ημέρας και κανείς δεν θα μπορέσει να σας αμφισβητήσει, έχετε μια θετική προοπτική για το μέλλον . Προσέξτε μην αφεθείτε σε καχυποψίες και μικροαμφιβολίες θα σας χαλάσουν τη διάθεση και θα σας αγχώσουν χωρίς λόγο. Μην φαντάζεστε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Θα πρέπει ν αποφύγετε τις σπατάλες και τις κινήσεις εντυπωσιασμού προς το άλλο φύλο, πιθανόν να σας κοστίσουν πολύ ακριβά.

Ιχθείς

Αν σήμερα είστε γεμάτοι ενθουσιασμό, θα ήταν καλό να μην τον εκφράσετε με ψώνια ή άλλου είδους σπατάλες. Τα προηγούμενα προβλήματα σας ξεπεράστηκαν αλλά μην παίζετε με τις συνθήκες όταν δεν είναι ευνοϊκές. Η τάση σας για άσκοπή κατανάλωση θα σας επαναφέρει τα προβλήματα σε χειρότερη μορφή. Μπορείτε να ηρεμίσετε και να έχετε ένα πολύ ωραίο τριήμερο με τον σύντροφό σας ή τους φίλους σας. Ακόμη χωρίς να επιδειχθείτε μπορείτε να κάνετε νέες επωφελείς γνωριμίες, είτε στον επαγγελματικό, είτε στον αισθηματικό τομέα.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv