Κριός

Θα ήταν καλό να συγκρατήσετε τον εαυτό σας από τις λάθος εκτιμήσεις και αποφάσεις, κάποια οικογενειακά σας προβλήματα που θα εμφανιστούν ξαφνικά θα σας δώσουν την ευκαιρία να δείτε την πραγματικότητα. Προσπαθώντας να λύσετε αυτά τα πρακτικά ζητήματα, θα ξεφύγετε από την τάση σας να κάνετε πράγματα που για μετά θα μετανιώνατε. Κατά το βράδυ θα δεχθείτε μια ευχάριστη έκπληξη από τον σύντροφό σας, αυτό θα σας ενθουσιάσει και σιγά-σιγά θα αρχίσετε να λειτουργείτε και πάλι μέσα στο γνώριμό σας πλαίσιο. Φροντίστε να ξεκουραστείτε και θα νοιώσετε πολύ καλύτερα.

Ταύρος

Κάποια οικογενειακά προβλήματα και κάποιες διαφωνίες με μέλη της οικογενείας σας, θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Θα θέλετε να είστε συνεπείς αλλά κάποια προβλήματα που δεν μπορούν να ελεγχθούν από εσάς, θα σας κάνουν να είστε ασυνεπείς. Κάποιοι μάλιστα θα χάσετε την ψυχραιμία σας και θα πιστέψετε ότι κάτι σας παρεμποδίζει δημιουργώντας προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Καλύτερα θα είναι να χαλαρώσετε και τότε θα διαπιστώσετε ότι όλα διορθώνονται. Υπάρχει μάλιστα περίπτωση μια αργοπορία σας να λειτουργήσει προς όφελός σας και να έχετε μια τυχαία αλλά επιτυχημένη συνάντηση.

Δίδυμοι

Η τάση σας να μην προσέχετε τα οικονομικά σας και να κάνετε περιττές αγορές, δώρα και γενικά να προσπαθείτε να εκφραστείτε με ένα σπάταλο τρόπο, θα σας οδηγήσει τελικά σε οικονομικό αδιέξοδο. Κάποιες σκέψεις σας για το μέλλον είναι πολύ ενδιαφέρουσες και θα μπορούσατε να τις συζητήσετε και να τις προτείνετε στους συνεργάτες σας, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να τις εφαρμόσετε. Θα έχετε επίσης την υποστήριξη του συντρόφου σας και θα είστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι από αυτό. Κάποια συνάντηση με κάποιο άτομο που γνωρίσατε τελευταία θα σας προβληματίσει και θα σας απασχολεί για καιρό.

Καρκίνος

Πιθανόν να διαφωνήσετε με κάποια άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, αλλά θα το αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και επιείκεια. Σήμερα θα διατηρείτε σε μεγάλο βαθμό τον αυτοέλεγχό σας και θα μπορείτε να αξιοποιήσετε τις πραγματικές σας ικανότητες . Θα σας απασχολήσουν κάποια θέματα σε σχέση με κάποια κοινωνικά προβλήματα και θα θέλατε να μπορούσατε να βοηθήσετε, γενικά θα έχετε μια τάση γενναιοδωρίας. Αυτό θα σας κάνει να ενδιαφερθείτε γι’ αυτό και να βρεθείτε με ανθρώπους ενδιαφέροντες. Μάλιστα κάποιο άτομο από αυτά θα σας κινήσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον σας.

Λέων

Η ένταση της ημέρας θα σας κρατήσει σε εγρήγορση και κάποιες συγκρούσεις με συγγενείς σας ή με άτομα της οικογενείας σας, θα σας κάνουν να νοιώσετε ένα εσωτερικό βάρος και μια απίστευτη πίεση. Θα ήταν καλό να προσέξετε και να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε, γιατί θα πρέπει να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια στον επαγγελματικό σας χώρο και θα απαιτείται ψυχραιμία και καθαρό μυαλό . Μην αφήσετε τα προβλήματα του οικογενειακού περιβάλλοντος να σας χαλάσουν τη διάθεση και να σας κάνουν να χάσετε τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Μην αφήσετε κάποιον συνεργάτη σας να σας αντικαταστήσει.

Παρθένος

Η διάθεσή σας να ξεκινήσετε νέα πορεία και να πετύχετε θα είναι το πρώτο πράγμα που θα σας απασχολήσει, θα πρέπει όμως να είστε προετοιμασμένοι, τόσο γα μια καλή έκβαση, όσο και για μια κακή, αυτό θα σας κάνει να είστε περισσότερο ψύχραιμοι και σταθεροί στις απόψεις σας. Έχετε την ανάγκη να σας υποστηρίζει ο στενός σας κύκλος επειδή αυτό σας δίνει θάρρος. Κάποια προβλήματα που θα υπάρξουν στον οικονομικό τομέα, θα είναι προσωρινά και δεν χρειάζεται να σας πανικοβάλουν. Μια συνάντηση τελείως ξαφνική και απρόσμενη, από το παρελθόν θα σας χαροποιήσει και θα σκεφτείτε διάφορα πράγματα.

Ζυγός

Η εφευρετικότητά σας θα σας βοηθήσει σήμερα να ξεπεράσετε όλα τα προβλήματα που θα σας παρουσιαστούν. Μια συνάντηση με ένα ξεχωριστό πρόσωπο θα σας βοηθήσει στα μελλοντικά σας σχέδια και θα σας δώσει ώθηση, να κάνετε πράξη ιδέες σας που είχατε αφήσει εδώ και καιρό στο περιθώριο. Θα μπορέσετε επίσης να ασχοληθείτε και να επιλύσετε ένα πρόβλημα που αφορά πρόσωπο της οικογενείας σας και θα νοιώσετε ικανοποιημένοι. Η σχέση σας με τον σύντροφό σας θα σας απασχολήσει επίσης και θα θέλετε να του κάνετε κάποια ευχάριστη έκπληξη και να αναθερμάνετε τον έρωτά σας.

Σκορπιός

Η σκέψη σας γυρίζει συνέχεια σε κάποιο άτομο που γνωρίσατε τον τελευταίο καιρό και ξέρετε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από την άλλη πλευρά. Νοιώθετε πολύ νευρικοί επειδή δεν έχετε αποφασίσει αν θα ήταν σωστό ή όχι να συνάψετε κάποια κρυφή σχέση. Τελικά μάλλον η κατάληξή σας θα είναι θετική στο να συνάψετε αυτή τη σχέση και μάλιστα θα υπάρξει ενθουσιασμός από την άλλη πλευρά. Δεν είναι σίγουρο ότι η σχέση αυτή θα σας κάνει καλό, υπάρχει μάλιστα περίπτωση να βρεθείτε με κάποιο μεγάλο πρόβλημα εξ αιτίας αυτής της σχέσης. Γενικά θα ήταν καλό να είστε περισσότερο προσεκτικοί.

Τοξότης

Δεν θα πρέπει να περιμένετε να σας λύσουν τα προβλήματά σας οι άλλοι και κυρίως μην εμπιστεύεστε κανέναν ακόμη και αν έχει την καλύτερη διάθεση, ο λόγος είναι ότι τα προβλήματα αυτά είναι ειδικού χαρακτήρα και μόνο εσείς είστε ικανοί να το κάνετε. Άλλωστε αν σας το λύσουν άλλοι, θα έχετε να αντιμετωπίσετε πάλι ένα νέο πρόβλημα, ενώ εσείς θα μπορέσετε να το τελειώσετε οριστικά. Κάποιο άτομο του άλλου φύλου, που γνωρίσατε τελευταία στον επαγγελματικό σας χώρο θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας και να σας εκφράσει τον θαυμασμό του για τις ικανότητές σας, να είστε ευγενείς και τυπικοί.

Αιγόκερως

Αν θέλετε να έχετε επιτυχία σε κάτι που σχεδιάσατε και σας ενδιαφέρει πολύ αυτό το διάστημα θα πρέπει να δείξετε διπλωματία και ψυχραιμία . Έχετε τη δυνατότητα να επιλύετε τα προβλήματά σας και να ανοίγετε νέους δρόμους, αλλά θα πρέπει να προσέξετε κάποια προσφορά από κάποιον που κρύβει ότι είναι στην πραγματικότητα εχθρός σας και σας υπονομεύει. Μια ξαφνική συνάντηση με κάποιο παλιό σας φίλο θα σας χαροποιήσει και θα σκεφτείτε μια πιθανή συνεργασία . Με τον σύντροφό σας θα σας δοθεί η ευκαιρία να χαλαρώσετε και το πιθανότερο είναι να βρεθείτε με την παρέα σας και να περάσετε το βράδυ σας ήρεμα.

Υδροχόος

Η πίστη στον εαυτό σας και στα ταλέντα σας, σας κάνει να γίνεστε καμιά φορά υπερβολικοί. Κάποιοι που μπορεί να σας κολακεύουν προσέξτε μήπως και θέλουν να σας υπονομεύσουν. Κάνετε νέα σχέδια στον επαγγελματικό σας τομέα και οι προοπτικές σας είναι πολύ καλές, προσπαθήστε να είστε σε εγρήγορση και να μην αφήσετε να χαθεί η ευκαιρία αυτή από το άτομο που σας παριστάνει τον φίλο. Οι αδέσμευτοι θα βρεθείτε σε κάποια κοινωνική εκδήλωση όπου και θα συναντηθείτε με φίλους σας, οι οποίοι θα σας γνωρίσουν σε κάποιο άτομο που θα σας ενδιαφέρει και θα θέλετε να το μάθετε περισσότερο.

Ιχθείς

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε πολύ κρίσιμες καταστάσεις σήμερα, αλλά θα τα καταφέρετε να βγείτε αλώβητοι και νικητές. Θα έχετε καλή διάθεση και κάπως ονειρική, αλλά τα προβλήματα θα σας προσγειώσουν κάπως απότομα σε μια περίεργη πραγματικότητα. Αυτή όμως δεν θα είναι ικανή να σας τρομάξει και ο ψύχραιμος τρόπος που θα αντιδράσετε θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε την κατάσταση. Η σχέση με τον σύντροφό σας είναι σε πολύ καλό επίπεδο και θα έχετε την ευκαιρία να δεχθείτε μια ευχάριστη έκπληξη κατά το απόγευμα από το ταίρι σας, τις βραδινές ώρες θα βρεθείτε όλοι μαζί με φίλους.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv