Κριός

Κάποιες σκέψεις για μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, αλλά και η τάση σας να αποδείξετε ότι είστε τολμηροί και έχετε αυτοπεποίθηση, πιθανόν να σας οδηγήσουν σε λαθεμένες αποφάσεις και τελικά να αντιμετωπίσετε μεσοπρόθεσμα προβλήματα . Η καλύτερη επίβλεψη των σχεδίων σας και η λεπτομερής ανάλυση θα σας βοηθούσε να βρείτε την χρυσή τομή και να είναι επιτυχημένο αυτό που θα κάνετε. Σήμερα είστε καχύποπτοι και πιστεύετε ότι οι άλλοι σας υπονομεύουν. Βεβαίως τα πράγματα είναι πολύ απλά και πρέπει να τα δείτε. Αισθηματικά, είστε κάπως μετέωροι και εκφράζεστε μέσα από σκηνές ζηλοτυπίας, αλλάξτε συμπεριφορά .

Ταύρος

Θα ήταν καλό να ασχοληθείτε με το εργασιακό σας περιβάλλον και να φροντίσετε να ξεκαθαρίσετε ποιοι είναι μαζί σας και ποιοι δεν είναι. Φροντίστε τα οικονομικά σας και αποφύγετε τα περιττά έξοδα ή έστω και κάποιες μικρές επενδύσεις. Κρατείστε τις όποιες οικονομίες σας για αργότερα που θα τις χρειαστείτε. Κάποιες υποθέσεις παλιότερες που αφορούν το φιλικό σας περιβάλλον, εμφανίζονται στο προσκήνιο και σας δημιουργούν εκνευρισμό. Θα ήταν καλό να τις αντιμετωπίσετε ψύχραιμα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει ρευστότητα, θα πρέπει να βρείτε τον πλάγιο τρόπο για να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Αν και θα έχετε μια κουραστική ημέρα, με πολλές εκκρεμότητες να πρέπει να τακτοποιηθούν και μεγάλο φόρτο εργασίας, ωστόσο οικονομικά θα επωφεληθείτε, πιθανό και σε επίπεδο καριέρας. Θα ήταν καλό όμως να προσέξετε τα έξοδά σας και να αποφύγετε τις σπατάλες. Επίσης θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας. Θα υπάρξει κάποιο ζήτημα κυρίως μυϊκό, πιθανόν από υπερβολική κόπωση που θα σας απασχολήσει λάβετε τα μέτρα σας. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με τις απόψεις φιλικού σας προσώπου. Αισθηματικά μπορείτε να περάσετε καλά αν δώσετε χώρο στον σύντροφό σας.

Καρκίνος

Αν και θα έχετε μια κουραστική ημέρα, με πολλές εκκρεμότητες να πρέπει να τακτοποιηθούν και μεγάλο φόρτο εργασίας, ωστόσο οικονομικά θα επωφεληθείτε, πιθανό και σε επίπεδο καριέρας. Θα ήταν καλό όμως να προσέξετε τα έξοδά σας και να αποφύγετε τις σπατάλες. Επίσης θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας. Θα υπάρξει κάποιο ζήτημα κυρίως μυϊκό, πιθανόν από υπερβολική κόπωση που θα σας απασχολήσει λάβετε τα μέτρα σας. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με τις απόψεις φιλικού σας προσώπου. Αισθηματικά μπορείτε να περάσετε καλά αν δώσετε χώρο στον σύντροφό σας.

Λέων

Η επιτυχία σας, εξαρτάται από την ικανότητά σας να ακούσετε την εσωτερική φωνή σας και να στηριχτείτε στο πεπρωμένο σας. Μην προσπαθείτε να βάλετε δικούς σας όρους και προϋποθέσεις στο πεπρωμένο σας, είναι καλύτερα να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας δίνει αυτό και δεν είναι ούτε λίγες, ούτε συνεχείς. Αν λοιπόν αποφύγετε τις παράτολμες κινήσεις θα μείνετε ευνοημένοι με μεγάλες προοπτικές . Ακόμη δεν υπάρχει λόγος να συμμετέχετε σε διενέξεις τρίτων, κρατήστε απόσταση από κάθε αψιμαχία. Αισθηματικά πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε, δικές σας είναι πλέον οι πρωτοβουλίες για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Παρθένος

Η υποστήριξη που θα έχετε από κάποιο άτομο κύρους θα σας δώσει δύναμη και αυτοπεποίθηση. Κάποιοι από εσάς θα νοιώθετε ότι τώρα μπορείτε να ξεμπερδεύετε με κάθε πρόβλημα και εμπόδιο που σας παρουσιάστηκε. Έχετε την δυνατότητα να κάνετε πολλά και να επιτύχετε, θα πρέπει όμως να είστε προσγειωμένοι. Προσέξτε τα ατυχήματα κυρίως τα τροχαία. Αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με το στενό σας περιβάλλον επιμένοντας σε κάποιες απόψεις σας, θα ήταν καλύτερο να είστε περισσότερο διαλλακτικοί. Αισθηματικά θα πρέπει να δώσετε χώρο στον σύντροφό σας και να μην είστε πιεστικοί.

Ζυγός

Η εργατικότητά σας και η δημιουργικότητά σας θα ανταμειφθεί με νέες ευκαιρίες προώθησης των σχεδίων σας και των φιλοδοξιών σας. Μπορείτε λοιπόν να προχωρήσετε αν έχετε ένα καλά οργανωμένο σχέδιο που δεν θα σας φέρει αντιμέτωπους με οικονομικά ρίσκα. Κάποια πρακτικά ζητήματα που θα σας παρουσιαστούν μπορείτε εύκολα να τα ξεπεράσετε. Βάλτε καλά στο νου σας ότι αν είστε ρεαλιστές μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας. Κάποιες επαγγελματικές σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν, αποφασίστε τι θέλετε. Αισθηματικά είστε μάλλον αναποφάσιστοι πάνω στις αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε.

Σκορπιός

Η υπερβολή είναι κακός σύμβουλος και θα πρέπει να το προσέξετε. Δείτε τα πράγματα με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα και αποφύγετε διενέξεις με άτομα κύρους ή με άτομα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανέλιξη της καριέρας σας. Τα μεγάλα και τα σπουδαία, θα πρέπει να είναι και εφικτά, μην αποφεύγετε την ορθολογική αντιμετώπιση των καταστάσεων για να εξηγήσετε ότι δεν έχετε διάθεση να κάνετε κάτι. Είναι προσχήματα που σας οδηγούν πίσω. Προσγειωθείτε και φροντίστε να μην είστε εριστικοί. Αισθηματικά η ατμόσφαιρα είναι διφορούμενη., μπορείτε να πάρετε χρόνο για να αποφασίσετε.

Τοξότης

Φροντίστε να κατανοήσετε το εύρος των ικανοτήτων σας και μην κάνετε ριψοκίνδυνες κινήσεις. Η καθημερινή ρουτίνα σας κουράζει, αλλά θα πρέπει να λειτουργήσετε μέσα από μια αντικειμενική δυνατότητα προώθησης των σχεδίων σας. Προσέξτε τα οικονομικά σας και αποφύγετε παράτολμες επενδύσεις, μπορεί να σας δοθούν ευκαιρίες αλλά δεν χρειάζεται να κινδυνεύσετε τις οικονομίες σας. Υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείτε από την συμπεριφορά κάποιου φίλου σας, θα ήταν καλό να είστε προετοιμασμένοι να το αντιμετωπίσετε. Αισθηματικά κάτι καινούριο εμφανίζεται στον ορίζοντα.

Αιγόκερως

Μην γίνεστε πολύ απαιτητικοί με τους άλλους και μην προσπαθείτε να επιβάλετε την γνώμη σας με απόλυτο τρόπο. Θα έχετε μια κουραστική μέρα με ζητήματα που έρχονται από το παρελθόν και σας δημιουργούν αμηχανία. Μπορείτε να τα οργανώσετε μέσα στο πρόγραμμά σας και να τα διευθετήσετε χωρίς να σας επιβαρύνουν, αρκεί να είστε ψύχραιμοι και ρεαλιστές. Αποφύγετε κάποια ένταση με άτομο του στενού σας περιβάλλοντος, δείξτε σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αισθηματικά υπάρχει περίπτωση να γίνουν κάποιες ίσως αναπόφευκτες πλέον αλλαγές, που εσείς δρομολογήσατε.

Υδροχόος

Βρείτε τα όρια μεταξύ προσωπικών επιδιώξεων και αντικειμενικών συνθηκών και προγραμματίστε την πορεία σας. Δεν χρειάζεται να είστε νευρικοί και αγχωμένοι, μπορείτε να δείτε τα πράγματα καθαρά, μην επιδιώξετε σήμερα να κλείσετε οικονομικές συμφωνίες και κυρίως μην έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα που επηρεάζουν την επαγγελματική σας πορεία και την εξέλιξη της καριέρας σας. Αποφύγετε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις, δεν θα σας ικανοποιήσουν. Με τον σύντροφό σας ή με το άτομο που σας ενδιαφέρει, θα πρέπει να είστε συγκαταβατικοί και να δώσετε χρόνο.

Ιχθείς

Μη φοβηθείτε το άγνωστο, άλλωστε η φαντασία σας είναι πάντα πολύ ισχυρή, μπορείτε να πάρετε ρίσκα και να πετύχετε πράγματα που για καιρό σας προβλημάτιζαν και αναβάλλατε. Αφήστε την διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει και θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια. Ο τρόπος για να αντιμετωπίσετε κάποιες καθυστερήσεις που θα υπάρξουν σε ζητήματα επαγγελματικών συμφωνιών, είναι να μεταθέσετε τις ημερομηνίες εσείς σε ορισμένο χρόνο που θα σας εξυπηρετεί. Δώστε προσοχή σε νομικές εκκρεμότητες. Αισθηματικά τα πράγματα οδηγούνται από εσάς, πολλές νέες προοπτικές ανοίγονται.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv