Kριός

Αγαπητέ Κριέ, το παρελθόν σήμερα αναμένεται να σου χτυπήσει την πόρτα και να ταράξει την ηρεμία σου. Παρά το γεγονός ότι η περίοδος χαρακτηρίζεται από όνειρα και έντονες σκέψεις για το μέλλον, το παρελθόν θα σε αναγκάσει μέσω ενός φιλικού προσώπου να ρίξεις το βλέμμα σου στα περασμένα, έστω και προσωρινά. Πολλές εκκρεμότητες διευθετούνται, ενώ κάποια λάθη είναι δυνατόν να διορθωθούν.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα το πείσμα θα οδηγεί το πρόγραμμα και τις επιδιώξεις σας. Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει την επιμονή να καταφέρεις ό,τι σκεφτείς. Άτομα του φιλικού  περιβάλλοντος σε προβληματίζουν , καθώς μια πιθανή παρεξήγηση είναι ικανή να βγάλει στην επιφάνεια μια πτυχή του χαρακτήρα που μέχρι τώρα δεν ήταν εμφανής. Σήμερα προσπάθησε να βρεις χρόνο να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Δίδυμοι

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα σου το γεμίσουν οι σκέψεις που θα έχεις για τη δουλειά σου. Ο τομέας αυτός κυριαρχεί έναντι του σπιτιού ή των προσωπικών σου αναγκών. Φρόντισε να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις σε διάφορους τομείς, καθώς φαίνεται ότι σύντομα ό,τι δεν έχει επιλυθεί θα απαιτήσει να ολοκληρωθεί με τον δύσκολο τρόπο. Σε κάθε περίπτωση, οπλίσου με υπομονή και λειτούργησε με την διορατικότητα που σε διακρίνει.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, το σπίτι και οι δικοί σου άνθρωποι θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου σήμερα. Ίσως κάποιος δικός σου χρειαστεί τη συμβολή σου σε ένα θέμα προσωπικό ή οικονομικό. Φρόντισε να τον στηρίξεις, γιατί αυτό είναι που έχει ανάγκη. Κάποια παράπονα που υπάρχουν στην οικογένεια καλό είναι να μην τους δώσεις έκταση. Αυτή την περίοδο έχεις την τάση να μεγαλοποιείς τα ζητήματα. Βρες χρόνο για ξεκούραση και να ανανεωθείς μακριά από όλους

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα η ημέρα σε ωθεί να σκεφτείς όλα όσο έχεις ζήσει πρόσφατα και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Μήπως είναι ώρα να τολμήσεις το επόμενο βήμα; Κράτα τις εμπειρίες σου οδηγό στα επόμενα σχέδιά σου και μην αφήσεις το φόβο να σου στερήσει τις ευκαιρίες που μπορούν να προκύψουν. Καλό είναι σκεφτείς ρεαλιστικά με βάση τις βαθιές σου επιθυμίες. Καθοριστικό ρόλο παίζει ένα πρόσωπο που εμπιστεύεσαι πολύ.

Παρθένος

Ευνοϊκό το κλίμα για εσένα, φίλε Παρθένε. Η εύνοια που δέχεσαι δίνει ώθηση σε σχέδια ακόμη και σε πιο κρυφές επιδιώξεις. Άδραξε την ημέρα και τις ευκαιρίες που θα σου δώσει γιατί δεν θα είναι κάθε ημέρα έτσι. Σκέψου καλά και λάβε αποφάσεις με καθαρό μυαλό. Η τύχη είναι τύχη, αλλά και το μυαλό είναι βασικό για να οδηγηθείς στην επιτυχία.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα το παρελθόν με κάποιον τρόπο θα βρίσκεται μπροστά σου. Είτε κάποια γεγονότα που φαίνεται να αντιγράφουν σκηνές του παρελθόντος θα σου χτυπήσουν καμπανάκι , είτε κάποια πρόσωπα θα σε αναγκάσουν να ανατρέξεις σε αυτό για να ανακαλέσεις σημαντικά στοιχεία. Είναι περίεργο πως κάποιες φορές τρέχεις να ξεφύγεις, αλλά δεν μπορείς. Αντιμετώπισε με υπομονή και ευθύτητα ό,τι προκύψει και σύντομα η αμηχανία θα περάσει.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να αφήσεις την ανασφάλεια κατά μέρος και να εκφράσεις τον πραγματικό σου εαυτό. Η αυθεντικότητα στην συμπεριφορά σου θα σε βοηθήσει να κερδίσεις την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των προσώπων που σε ενδιαφέρουν. Μάλιστα κάποια πρόσωπα με εξουσία μπορούν σήμερα να δώσουν ώθηση σε κάποια σχέδια που έχεις. Σε κάθε περίπτωση μην κάνεις κάτι χωρίς σκέψη.

Τοξότης

Η ημέρα, φίλε Τοξότη, απαιτεί ηρεμία και καθαρό μυαλό. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις πολλές καταστάσεις που θα προκύψουν. Φρόντισε να περάσεις καλά με τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να βρεις τρόπο να ξεκουραστείς. Υπάρχουν ζητήματα που σε αγχώνουν, αλλά πολύ σύντομα θα τα δεις να επιλύονται αποτελεσματικά.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η ημέρα σε καλεί να κάνεις απολογισμό στη ζωή σου και να σκεφτείς που βρίσκεσαι και τι επιδιώκεις. Θα είσαι ακόμη σε θέση να κρίνεις και να ξεκαθαρίσεις πολλές σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι όποιος δεν σου κάνει πλέον πρέπει να βγει από τη ζωή σου. Χρειάζεσαι ανθρώπους υποστηρικτικούς και όχι μίζερους.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, έχεις πολλά ανοιχτά μέτωπα την περίοδο αυτή, γεγονός που σε αγχώνει και σε κάνει να νιώθεις με την πλάτη στον τοίχο. Η αίσθηση αυτή δεν ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα. Για αυτό άφησε αγαπημένα πρόσωπα να σε στηρίξουν όπως μπορούν και σταμάτα την γκρίνια. Όλα θα φαίνονται πολύ καλύτερα σύντομα.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, κάποιος από τον κοινωνικό σου περίγυρο, εκφράζει μια έντονη εχθρικότητα προς το πρόσωπό σου. Μην το πάρεις προσωπικά, καθώς η στάση αυτή οφείλεται περισσότερο σε δική του ανασφάλεια. Ωστόσο, η συμπεριφορά αυτή θα σε βάλει σε σκέψεις και θα σε θέσει σε θέση άμυνας ακόμη και προς πρόσωπα που δεν ευθύνονται.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …