Kριός

Αγαπητέ Κριέ, το πλανητικό σκηνικό σήμερα δοκιμάζει τις αντοχές και την υπομονή σου. Για αυτό καλά θα κάνεις να προετοιμαστείς και να δείξεις αποφασιστικότητα σε όποιο πρόβλημα προκύψει. Τα μπερδέματα και η παραπλάνηση στην επικοινωνία θα αποτελέσουν βασικά στοιχεία της ημέρας. Για αυτό φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος και να μην αφήνεις περιθώριο παρανόησης.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα είναι κατάλληλη για να στραφείς λίγο προς τις εσωτερικές σου αναζητήσεις και την πνευματική σου διάσταση. Η ηρεμία της ημέρας για το ζώδιό σου προσφέρει το κατάλληλο κλίμα για κάτι τέτοιο. Έτσι, θα εντοπίσεις καλύτερα τα σημεία που θέλεις να βελτιώσεις στον εαυτό σου και στις μελλοντικές σου αναζητήσεις. Ακόμη και η ανάγκη σου για προσφορά προς τρίτους μπορεί να βρεθεί στο προσκήνιο.

Δίδυμοι

Η καλή σου διάθεση και η υπεραισιοδοξία που σε χαρακτηρίζει σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, μπορεί εύκολα να σε παρασύρει σε λάθη. Επομένως, φρόντισε να χαλιναγωγήσεις τον αυθορμητισμό σου και να κάνεις προσεκτικά βήματα με γνώμονα τη λογική. Από την αισιοδοξία σου προσπάθησε να αντλήσεις δύναμη και να μην την αφήσεις να ηγηθεί των κινήσεών σου. Θετικά αποτελέσματα αναμένονται από μια τέτοια συμπεριφορά.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η ημέρα βγάζει στην επιφάνεια την πλευρά εκείνη του χαρακτήρα σου που κυριαρχεί με βάση το ζώδιό σου. Μια σύγχυση στην έκφραση των συναισθημάτων, μια έντονη ευαισθησία και μια τάση για εσωστρέφεια συνθέτουν την συμπεριφορά σου. Νιώθεις καλά ανάμεσα σε κόσμο, αλλά ακόμη καλύτερα όταν έχεις παρέα τη μοναξιά σου. Αυτό είναι που θα επιδιώξεις, προκειμένου να φροντίσεις τον εαυτό σου, να τον κανακέψεις και να αντλήσεις δύναμη να συνεχίσεις. Τώρα που βρίσκεσαι σε κάποια σύγχυση, πάρε το χρόνο σου και απόφυγε τη λήψη αποφάσεων.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, υπάρχουν θέματα που σου δημιουργούν ανησυχίες και νιώθεις ότι πρέπει άμεσα να τους αφιερώσεις χρόνο για να τα επιλύσεις. Κάνε το σήμερα κιόλας και μην διστάσεις να πάρεις δραστικά μέτρα. Δικοί σου άνθρωποι θα βρίσκονται στο πλευρό σου για να σε εμψυχώσουν και να σε στηρίξουν. Οικογενειακά ζητήματα , ίσως χρειαστούν την παρουσία σου και την καταλυτική συμμετοχή σου σε αυτά.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, μήπως νιώθεις να μην ελέγχεις την καθημερινότητά σου και να σου ξεφεύγουν πράγματα; Μάλλον έχεις ανάγκη από πιο σωστό προγραμματισμό. Η θέση των πλανητών σε ωθεί να κινείσαι αυθόρμητα με αποτέλεσμα να είσαι επιρρεπής σε λάθη και αστοχίες. Πρόσεξε, λοιπόν, τις ενέργειές σου και μην επιτρέψεις τα σφάλματα. Κινήσου με λογική και αυτοσυγκράτηση προκειμένου να αποδώσεις σωστά σε ό,τι χρειαστεί.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, εξαιτίας του πλανητικού σκηνικού ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα αλλάζει και σε βοηθάει να κάνεις τις συνθήκες πολύ καλύτερες. Κάποια πρόσωπα που εμπιστεύεσαι θα παίξουν καθοριστική σημασία για εσένα μέσα από τις συμβουλές που θα σου δώσουν. Το παρελθόν φρόντισε να το αφήσεις εκεί που ανήκει και να κάνεις τα επόμενα βήματά σου απαλλαγμένος από αυτό.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, οι θέσεις των πλανητών σου προσφέρουν μια απρόσμενη δύναμη και ενέργεια για να διεκδικήσεις όσα θελήσεις, αλλά και για να αντιμετωπίσεις όλα τα εμπόδια που θα σταθούν στο δρόμο σου ή εκείνα που εδώ και καιρό σου εμποδίζουν την εξέλιξη. Με τη διορατικότητα που σε χαρακτηρίζει θα μπορέσεις να κάνεις εύστοχες κινήσεις και να λάβεις σωστές αποφάσεις προς όφελός σου. Μην επιτρέψεις σε ο,τιδήποτε να σου χαλάσει την καλή ψυχολογία και την αποφασιστικότητα.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, μην υποκύπτεις στα παιχνίδια του μυαλού. Ακόμη κι αν αμφιβάλεις ή νιώθεις φόβο για την έκβαση των προσπαθειών σου, συνέχισε την πορεία σου με σταθερότητα και υπομονή. Έχεις καταπληκτικές ιδέες που χρειάζονται μια άψογη εφαρμογή. Όπως καταλαβαίνεις, η επιτυχία δεν μπορεί παρά να είναι μονόδρομος.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, όσο σκληρό και αν είναι, θα πρέπει εσύ ο ίδιος να διαφυλάξεις τα συμφέροντά σου από τις απειλές που δέχεσαι. Ειδάλλως, μην περιμένεις να το κάνει κάποιος άλλος αντί για εσένα. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα στερηθείς τη βοήθεια αγαπημένων προσώπων, αν αυτό κρίνεις ότι το χρειάζεσαι. Ζήτησέ την και να ξέρεις ότι θα την έχεις.

Υδροχόος

Ψυχραιμία! Η μοναδική συμβουλή για εσένα, φίλε Υδροχόε! Ναι, θα υπάρξουν αντιξοότητες. Ναι, θα υπάρξουν εμπόδια. Αλλά να θυμάσαι ότι τίποτα δεν θα είναι πέρα των δυνάμεών σου. Άρα, πάρε βαθιά ανάσα και οπλίσου με υπομονή. Έτσι θα μπορέσεις να σκεφτείς τις καταλληλότερες λύσεις ανά περίπτωση, αποφεύγοντας τις σπασμωδικές κινήσεις.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, εμπόδια και καθυστερήσεις σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου, με αποτέλεσμα να δημιουργείται άγχος και ανησυχία. Εύκολα ,όμως, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τις αναποδιές. Ο αέρας της ανανέωσης ξεκίνησε ήδη να φυσάει και θα γίνει αισθητός σε πολλούς τομείς της ζωής σου.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …