Kριός

Αγαπητέ Κριέ, φαίνεται πως έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου για το μέλλον. Δεν είναι καιρός, λοιπόν, να κάνεις κάτι για αυτό; Φρόντισε να τονώσεις τις προσωπικές σου σχέσεις παίρνοντας δύναμη από αυτές. Με λίγα λόγια, στρέψου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις για να καταφέρεις να ξαναβρείς το νόημα της ζωής που θα αναπτερώσει το ηθικό σου και θα σου δώσει πίσω τη χαμένη σου ζωντάνια. Τι αξίζει περισσότερο από τους ανθρώπους που αγαπάς;

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, ίσως το τελευταίο διάστημα να νιώθεις ότι περπατάς στα σύννεφα και η απόστασή σου από την πραγματικότητα είναι μεγάλη. Όμως, αυτό θα πρέπει να σταματήσει καθώς κάποια γεγονότα σε καλούν στην τάξη και σε χρειάζονται «πίσω στη γη». Η αντίδρασή σου φρόντισε να είναι άμεση σε θέματα που θα κληθείς να επιλύσεις.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, την περίοδο αυτή σε χαρακτηρίζει μια υπερκαταναλωτική μανία. Μήπως είναι σημάδι ανασφάλειας ή κάποιου εσωτερικού κενού που σου έχει δημιουργηθεί; Καλό είναι να δεις την κατάσταση με σοβαρότητα και να εντοπίσεις τη ρίζα του κακού. Έτσι θα βοηθήσεις και την ψυχολογία σου και την τσέπη σου. Είναι καλή ημέρα για να βάλεις μια τάξη.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα νιώθεις μια αρμονία με το σύμπαν εξαιτίας της ανεκτικότητας, της ανθρωπιάς και του σεβασμού που ξέρεις να βγάζεις προς κάθε κατεύθυνση, χωρίς διακρίσεις. Η γενναιοδωρία σου χαρίζει ψυχική ανάταση και ζωντάνια. Φρόντισε όλη αυτή την υπέροχη διάθεση να την διοχετεύσεις και προς τα αγαπημένα σου πρόσωπα που θα ζητήσουν τη βοήθειά σου. Θα είσαι ο ιδανικός άνθρωπος για να τους στηρίξει.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, σήμερα μάχεται το συνειδητό και το υποσυνείδητο, με αποτέλεσμα να κάνεις σκέψεις που δεν συμβαδίζουν με τη λογική. Η μοναξιά που μπορεί να σε αναστατώσει, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν είσαι ικανός και ανεξάρτητος. Ούτε ότι η βοήθεια των τρίτων μας κάνει εξαρτώμενους από αυτούς. Φρόντισε να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους και αυτό να είναι εμφανές και στη συμπεριφορά σου. Έχεις αρχίσει να μπερδεύεις τους γύρω σου με τη στάση σου.

Παρθένος

Ανήκεις στους ανθρώπους της λογικής, αγαπητέ Παρθένε, και για να πιστοποιήσεις την ύπαρξη οποιουδήποτε πράγματος ή μιας κατάστασης, πρέπει πρώτα να το δεις εσύ ο ίδιος. Η περίοδος που διανύεις, όμως, τώρα ανήκει σε μια άλλη σφαίρα, πιο πνευματική και υποκινούμενη από την τύχη και την μοίρα. Δεν θέλεις να το πιστέψεις, αλλά οι εμπειρίες σου δεν σου αφήνουν επιλογή… Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τί είναι το ένστικτο.

 Ζυγός

Η μέρα, αγαπητέ Ζυγέ, είναι από αυτές που χαρακτηρίζονται από «ησυχία, τάξη και ασφάλεια»! Τι σημαίνει αυτό; Κάποιες φορές τα πράγματα είναι απλά καλά τόσο που μοιάζουν βαρετά. Όμως, είναι απαραίτητες και αυτές οι περιπτώσεις για να χαλαρώνεις και να γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Καλό είναι να απέχεις σήμερα από ο,τιδήποτε σε προβληματίζει.

Σκορπιός

Τα σημερινά ισχυρά αστρολογικά φαινόμενα σε ενθαρρύνουν να αναπτύξεις περαιτέρω την ικανότητα που έχεις να οραματίζεσαι το μέλλον, φίλε Σκορπιέ. Ανήκεις στους λίγους ανθρώπους που διαισθάνεσαι πριν από όλους τις αλλαγές που γίνονται γύρω σου. Κέρδισε αυτοπεποίθηση μέσα από αυτή την ικανότητα και άφησε το συναίσθημα να σε γεμίσει αισιοδοξία για το μέλλον.

Τοξότης

Η ημέρα σε βοηθάει να στρωθείς στη δουλειά, αγαπητέ Τοξότη. Μην αφήσεις την έμπνευση και τη δημιουργικότητα να σε προσπεράσουν χωρίς αξιοποίηση. Θα χρειαστεί να δείξεις ρεαλισμό και αυτοέλεγχο για να φτάσεις τους στόχους σου. Ίσως φαίνεται πιο δύσκολο από ό,τι είναι, για αυτό μην αψηφήσεις αυτή τη συμβουλή.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η συνύπαρξη με τους γύρω μας και η κατανόηση του συνανθρώπου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για αυτό ρίξε τους τόνους σου και σκέψου μήπως οι απαιτήσεις σου από τους άλλους είναι υπερβολικές. Δεν μπορείς να αναγκάσεις τους άλλους να ζουν στα άκρα ή με τον τρόπο που ευχαριστεί εσένα. Είσαι ιδεαλιστής και αυτό δεν σε αφήνει να συμβιβαστείς.

Υδροχόος

Μήπως έχεις γίνει πολύ ανεκτικός τελευταία, φίλε Υδροχόε; Μήπως κάποιο πρόσωπο έλαβε μια δεύτερη ευκαιρία που δεν τη χειρίστηκε σωστά; Τώρα είναι η ώρα να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους και να αποκαταστήσεις την εικόνα σου. Όποιος δεν σε σέβεται καλύτερα να μείνει μακριά σου. Μην φοβηθείς να το κάνεις πράξη σκεπτόμενος ενοχικά. Οφείλεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου και την ηρεμία σου.

Ιχθείς

Μήπως έχεις ξεχάσει λίγο τον εαυτό σου και τις ανάγκες του; Σήμερα η ημέρα σου θυμίζει ότι πρέπει να προσέξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, φίλε Ιχθύ. Φρόντισε το σώμα σου και την ψυχική σου ηρεμία και έτσι θα καταφέρεις να πετύχεις πολλά σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. Θα νιώσεις ευτυχισμένος και αισιόδοξος, γεμάτος δύναμη να πετύχεις ό,τι σκεφτείς. Όποιον δρόμο φροντίδας και αν διαλέξεις το σημαντικό είναι ότι επιτέλους νοιάζεσαι και πάλι για εσένα.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …