Kριός

Αγαπητέ Κριέ, διανύεις μια περίοδο που περιλαμβάνει αρκετή δουλειά και κόπο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι άσχημα για εσένα. Αντιθέτως, σημαίνει ότι υπάρχει πρόοδος με τα σχέδιά σου και γενικότερα με τη ζωή σου. Προσηλώσου σε αυτό για το οποίο κοπιάζεις, ό,τι και αν είναι. Αν χρειαστεί μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από πρόσωπα εμπιστοσύνης, καθώς δεν θα έχεις δυσκολία να την λάβεις.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα πρέπει να διατηρήσεις τα όριά σου. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να επιτρέψεις σε κανέναν να εισέλθει περισσότερο στον προσωπικό σου χώρο από αυτό που αντέχεις. Φαίνεται πως υπάρχει η τάση από τρίτους να κάνουν κινήσεις εισβολής είτε άμεσα είτε έμμεσα. Οχύρωσε τα συμφέροντά σου και φρόντισε εσύ για αυτά.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η εγκράτεια σε χαρακτηρίζει και αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο ξέρεις τι θέλεις από τη ζωή σου, αλλά κινείσαι και με την αντίστοιχη προσοχή που χρειάζεται για να εξασφαλίσεις την επιτυχία. Είσαι σε θέση να κάνεις σωστές επιλογές και να κοιτάξεις στο μέλλον με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Οργάνωσε το χρόνο σου και μην αφήσεις να περάσει η περίοδος αυτή ανεκμετάλλευτη.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή ημέρα με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Δία  επιβάλλει μια συμπεριφορά βασισμένη περισσότερο στη λογική και λιγότερο στο συναίσθημα. Θα υπάρξουν σημαντικά ζητήματα που θα πρέπει να λάβεις τις σχετικές αποφάσεις. Καθυστερήσεις και εμπόδια ίσως ανατρέψουν για λίγο το πρόγραμμά σου, αλλά γρήγορα θα ξεπεραστούν.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, το πάθος και η λαχτάρα σου για επιτυχία σε κάνουν να ορμάς με απερισκεψία σε νέα εγχειρήματα αψηφώντας τις συνέπειες. Φρόντισε να είσαι πιο ρεαλιστής και προσηλωμένος στα επίγεια. Είναι καλό να είσαι παθιασμένος με τους στόχους σου, αλλά όχι σε σημείο να ριψοκινδυνεύεις. Συγκεντρώσου σε αυτό που κάνεις και οργάνωσε τα βήματά σου, ώστε να φτάσεις στην επιτυχία!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η εμπειρία σου είναι πολύτιμη και καλά θα κάνεις να την εκμεταλλευτείς κατάλληλα για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Τα λάθη του παρελθόντος ας γίνουν οδηγός που θα σε βγάλει από τα αδιέξοδα της καθημερινότητας. Η φιλοδοξία και η αποφασιστικότητα θα σε βοηθήσουν να ελέγξεις τις καταστάσεις και να φτάσεις στον απώτερο σκοπό σου.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα μπορέσεις επιτέλους να δεις τα πράγματα να εξελίσσονται θετικά για εσένα γεμίζοντάς σε ικανοποίηση και αισιοδοξία. Είναι σημαντικό να νιώθεις ότι οι κόποι σου φέρνουν αποτέλεσμα, ειδικά όταν έχεις προσπαθήσει τόσο πολύ. Η εύνοια που δέχεσαι από το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να επιτύχεις τα σχέδιά σου υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, φαίνεται πως βρίσκεσαι σε μια πάλη με τον εαυτό σου προσπαθώντας να βρεις τις ισορροπίες σου. Η δυσαρμονία που υπάρχει τώρα με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Δία  φαίνεται πως σύντομα θα μπορέσει να ξεπεραστεί, αρκεί να επικεντρωθείς σε ό,τι σε απασχολεί. Οι αποφάσεις που θα πάρεις θα πρέπει να είναι βασισμένες στις αξίες που κουβαλάς μέσα σου. Ειδάλλως, δεν θα μπορέσεις να βρεις την ηρεμία που αναζητάς.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, πολλοί θα προσπαθήσουν να επέμβουν σε δικές σου υποθέσεις ή να πάρουν τον έλεγχο σε τομείς της ζωή σου για λογαριασμό σου. Καλά θα κάνεις, λοιπόν, να κρατήσεις τις αποστάσεις και να μην επιτρέψεις σε κανέναν να επέμβει παραπάνω από όσο του αρμόζει σε ό,τι αφορά την προσωπική σου ή και την επαγγελματική σου ζωή. Κράτησε τις ισορροπίες και κάνε τους ελιγμούς που χρειάζονται όπου κρίνεις απαραίτητο.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, εδώ και καιρό προσπαθείς να κάνεις βήματα προόδου σε προσωπικό επίπεδο, αλλά δυστυχώς όλο και περισσότερα εμπόδια ξεπροβάλλουν. Μην απογοητεύεσαι από τις εξελίξεις, καθώς τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο θέλεις να τα βλέπεις. Οι αποτυχίες σου θα σου δώσουν πολύτιμα μαθήματα που σύντομα θα κληθείς να τα αξιοποιήσεις.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η ζωή θέλει περισσότερη διπλωματία και αυτό θα πρέπει να το καταλάβεις άμεσα! Τί σημαίνει αυτό; Σήμερα θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διεκδικήσεις ό,τι θελήσεις, αρκεί να φερθείς πιο έξυπνα και με περισσότερη ευελιξία. Μην παρασύρεσαι από το συναίσθημα, γιατί έτσι χάνεις τον έλεγχο και παρασύρεσαι σε καταστάσεις που δεν σου αρέσουν.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, θα πρέπει να δεις την κατάσταση γύρω σου από μια άλλη οπτική. Τα λάθη μπορούν να γίνουν από τον οποιονδήποτε. Το θέμα είναι να ξέρεις να τα διαχειριστείς σωστά. Όσες ενοχές και αν νιώθεις δεν μπορούν να αλλάξουν όσα έχουν γίνει. Για αυτό χαλάρωσε, πάρε τις αποστάσεις σου από όσα σε χαλάνε και δες πιο ψύχραιμα τα πράγματα.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …