Kριός

Αγαπητέ Κριέ, δεν χρειάζεσαι την επιβεβαίωση των γύρω σου για να πιστεύεις σε εσένα. Ούτε είναι απαραίτητο να ταιριάζεις με όλους. Κάτι τέτοιο μόνο κακό θα σου κάνει στο τέλος. Επομένως, μείνε συγκεντρωμένος στα δικά σου πιστεύω και διατήρησε την ηρεμία και το χαμόγελό σου. Διώξε μακριά τα πρόσωπα εκείνα που από φόβο κρατούν μια επιθετική στάση απέναντί σου, κατακρίνοντας κάθε σου κίνηση.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, στο μυαλό σου υπάρχουν πολλές σκέψεις προς διάφορες κατευθύνσεις, γεγονός που δυσκολεύει, πολλές φορές, ακόμη και την ξεκούρασή σου. Προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις, κάνε ένα σωστό προγραμματισμό, έτσι ώστε να δώσεις στο μυαλό σου την ευκαιρία να χαλαρώσει και να σε αφήσει να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Έτσι, θα καταφέρεις να είσαι αποτελεσματικός και εύστοχος στην επίλυση των προβλημάτων σου.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, οι στόχοι σου είναι διαφορετικοί από εκείνους που έχουν τα πρόσωπα του περίγυρού σου. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται ένα χάσμα μεταξύ σας. Μην σε φοβίζει ,όμως, αυτό. Νιώσε ελεύθερος να κάνεις το μεγάλο βήμα , ακόμη κι αν θεωρείται αντισυμβατικό ή τρελό. Να ξέρεις ότι στο τέλος, οι άνθρωποι που πραγματικά σε αγαπούν και θέλουν να σε βλέπουν χαρούμενο, θα σε υποστηρίξουν.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα σε απασχολήσει αρκετά ο τρόπος που εμπλέκεται η επαγγελματική σου ζωή με την προσωπική. Οι δικοί σου άνθρωποι νιώθουν παραμελημένοι, ενώ εσύ προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να ισορροπήσεις τους διάφορους τομείς της ζωής σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου. Θα σε αντιμετωπίσουν με κατανόηση και αυτό θα σου δώσει κουράγιο.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, ο μεγάλος όγκος υποχρεώσεων σε έχει εξουθενώσει και σε κάνει να παραμελείς πολλές φορές την υγεία σου και την ανάγκη σου για ξεκούραση. Προκειμένου να συνεχίσεις να ανταπεξέρχεσαι σωστά και χωρίς λάθη, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις διαφορετικά την κατάσταση. Κάνε ένα ξεκαθάρισμα και διώξε κάποια αρμοδιότητα από πάνω σου αν χρειαστεί.

Παρθένος

Ενέργεια, όρεξη, ζωντάνια! Αυτό θα χαρακτηρίζει σήμερα την ψυχολογία σου, αγαπητέ Παρθένε. Και κάπως έτσι ξεκινάει μια νέα περίοδος στη ζωή σου. Μην φοβηθείς να υποκινήσεις αλλαγές και να φτιάξεις νέες συνθήκες στη ζωή σου. Ό,τι σε ενοχλεί διώξ’ το μακριά, τώρα που οι αντοχές σου σε βοηθούν και με το παραπάνω. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και από πολύ δικά σου άτομα.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, κάποιες φορές ίσως σου φαίνεται δύσκολο να προσδιορίσεις τη θέση σου έξω από την μάζα. Αυτό δεν είναι παράλογο. Απλά σημαίνει ότι η κριτική σου σκέψη λειτουργεί καλά και οι εσωτερικές σου ανάγκες καθοδηγούν τη σκέψη και τις φιλοδοξίες σου. Η ανάγκη για να σπάσεις τα δεσμά, θα είναι έντονη σήμερα. Μην τη θάψεις κάτω από το φόβο!

Σκορπιός

Σήμερα ο δυναμισμός σου δεν μπορεί για κανένα λόγο να περάσει απαρατήρητος, φίλε Σκορπιέ. Κανείς δεν μπορεί σου αρνηθεί και αν μάλιστα βρεθεί κάποιος να σου πει «όχι», σημαίνει ότι έχει οπλιστεί με πολύ θάρρος. Εκμεταλλεύσου την ενέργειά αυτή, για να διεκδικήσεις όσα μέχρι σήμερα ήταν ακατόρθωτα. Θα καταφέρεις να κερδίσεις την εύνοια ακόμη και προσώπων που έχουν εξουσία ή κύρος.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, αν νιώθεις ότι θέλεις να ανακαθίσεις στην καρέκλα και να γύρεις λίγο πίσω προκειμένου να πάρεις το χρόνο για να σκεφτείς, τότε κάν’ το. Η ημέρα θα σου δώσει το περιθώριο να σκεφτείς τις εναλλακτικές σου. Υπάρχουν πολλοί δρόμοι που μπορείς να ακολουθήσεις, επομένως μην νιώθεις εγκλωβισμένος στο παρόν.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, είναι πολύ σημαντικό να παραμείνεις προσηλωμένος στον στόχο σου. Θα υπάρξουν πρόσωπα ή ομάδες αυτών που θα προσπαθήσουν να σε αποπροσανατολίσουν. Ίσως να φαίνεσαι συντηρητικός για κάποιους, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος από τη ζωή. Διάλεξε το δικό σου μονοπάτι και ακολούθησέ το.

Υδροχόος

Είσαι δυνατός παίκτης και σήμερα είναι ξεκάθαρο ότι δεν τρέχεις πίσω από τις υποχρεώσεις ή τα σχέδιά σου, αγαπητέ Υδροχόε. Αντίθετα, τα έχεις υπό έλεγχο και σου δίνεται η δυνατότητα να φέρεις στην επιφάνεια τις ηγετικές σου ικανότητες. Επίσης, μέσω μιας δυνατής συνεργασίας, στην οποία μπορείς να στηριχτείς, θα καταφέρεις σήμερα τα πρώτα θετικά αποτελέσματα.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η δημιουργικότητά σου σήμερα θα είναι εμφανώς πιο έντονη. Δεν θα περιορίζεται στην καλλιτεχνική σου φύση, αλλά θα είναι διευρυμένη σε όλους τους τομείς. Μπορείς να βρεις εναλλακτικές για ζητήματα που σε ταλαιπωρούν από καιρό και μοιάζουν να βρίσκονται σε τέλμα. Μπορείς να ελιχθείς σε και να βρεις νέους τρόπους προσέγγισης.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …