Kριός

Η υψηλή σου αυτοπεποίθηση σήμερα σε κάνει να δεις τις καταστάσεις τις ζωής σου από μια πιο αισιόδοξη ματιά. Αυτό με τη σειρά του θα σε οδηγήσει στην αποτελεσματική επίλυση προβληματικών καταστάσεων και στην επιτυχή υλοποίηση στόχων και επιδιώξεων. Τα αποτελέσματα των ενεργειών σου θα σε εντυπωσιάσουν, αφού θα είναι πολύ καλύτερα από αυτά που υπολόγιζες.

Ταύρος

Η σημερινή ημέρα προβλέπεται να είναι άκρως θετική για την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σου. Οι πλανήτες στο σύνολό τους σε επηρεάζουν θετικά, ανεβάζοντας τη διάθεσή σου στα ύψη και συμβάλλοντας στην ολοκλήρωση σχεδίων και επιδιώξεων.

Δίδυμοι

Καλό θα ήταν σήμερα να πάρεις κάποιες αποστάσεις από τα γεγονότα και να γίνεις πιο εσωστρεφής, διότι ίσως κάποια πράγματα που θα επιχειρήσεις θα σε δυσκολέψουν και το μόνο που θα καταφέρεις να είναι να πιεστείς και να νευριάσεις. Προτίμησε λοιπόν να αφήσεις τα πράγματα ως έχουν και να είσαι χαλαρός, ώστε να κυλήσει όσο το δυνατόν πιο ήρεμα η μέρα.

Καρκίνος

Σήμερα προτίμησε να έρθεις κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα, η παρέα με τα οποία σε χαλαρώνει και σε ευχαριστεί. Έτσι, έχοντας αποφορτιστεί από την πίεση του τελευταίου διαστήματος και καθαρίσει τη σκέψη σου, θα καταφέρεις να επανέλθεις δριμύτερος και να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου, διορθώνοντας λάθη και προωθώντας καινοτόμες ιδέες που θα σε καταξιώσουν.

Λέων

Επιστράτευσε όλη σου τη λογική και με καλή οργάνωση βάλε μια σειρά στις εκκρεμείς υποθέσεις που καιρό τώρα σε ταλάνιζαν. Στο εξής επιδίωξε να ακολουθείς σε μόνιμη βάση ένα καλό πρόγραμμα, προκειμένου να τακτοποιείς τις δουλειές σου στην ώρα τους, αλλά και να αφήνεις ελεύθερο χρόνο για να ξεκουράζεσαι και να γεμίζεις τις μπαταρίες σου.

Παρθένος

Το ενδιαφέρον σου σήμερα θα μονοπωλείται από ζητήματα επαγγελματικής φύσεως, όπου η μεγάλη σου ανασφάλεια σε έχει κάνει να πελαγοδρομείς σε δύσκολες καταστάσεις του τομέα. Ζήτησε τη βοήθεια συναδέλφων σου και θα δεις ότι θα σου λύσουν τα χέρια με τα προβλήματά σου και έτσι θα προχωρήσεις μπροστά. Σε γενικές γραμμές από σήμερα και στο εξής τα πράγματα θα βελτιώνονται διαρκώς και αυτό σου δίνει μεγάλη χαρά.

 Ζυγός

Έχεις μεγάλες φιλοδοξίες, αλλά με την απάθεια δεν θα πετύχεις τίποτα. Μπορεί τα όνειρα και οι στόχοι σου να είναι υψηλοί, αλλά εξίσου υψηλές είναι και οι ικανότητές σου, οπότε αξιοποίησέ τες στο μέγιστο βαθμό για να πάρουν σάρκα και οστά.

Σκορπιός

Το τελευταίο διάστημα λόγω υπερβολικής κούρασης έκανες κάποιες λάθος κινήσεις και τώρα καλείσαι να διορθώσεις άμεσα τις συνέπειες. Ωστόσο, οι συνθήκες της ζωής σου δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές, καθώς επικρατεί μια γενικότερη αναστάτωση, οπότε θα πρέπει να δώσεις το μέγιστο των δυνατοτήτων σου για να τα καταφέρεις. Τα αποτελέσματα θα είναι αυτά που επεδίωκες και αυτό θα σε ικανοποιήσει πολύ.

Τοξότης

Σήμερα δεν θα είσαι σε θέση να κάνεις και πολλά πράγματα, οπότε βρες την ευκαιρία να κάνεις έναν ουσιαστικό εσωτερικό διάλογο και μια ανασκόπηση της ζωής σου, ώστε να κάνεις κάποια πράγματα ξεκάθαρα μέσα σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα από άλλη οπτική και να αναθεωρήσεις τις τακτικές σου, προκειμένου να πετύχεις όσα διεκδικείς.

Αιγόκερως

Πολλές εξελίξεις που θα λάβουν σήμερα χώρα στη ζωή σου, θα σε αναστατώσουν ευχάριστα και θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα από μια πιο θετική σκοπιά. Έτσι, θα οργανωθείς εκ νέου και θα υιοθετήσεις άλλες στρατηγικές που θα σε πάνε πολύ ψηλά.

Υδροχόος

Μέχρι τώρα φερόσουν αρκετά επιπόλαια και έχεις έτσι αφήσει πολλές υποχρεώσεις να μαζευτούν την τελευταία στιγμή και να σε πιέζουν να τις τακτοποιήσεις άμεσα. Επειδή ο χρόνος σε πιέζει, οργανώσου καλά και βάλε μια σειρά μέχρι να ανακουφιστείς. Κατόπιν, φρόντισε να ξεκουραστείς γιατί το αξίζεις και κυρίως γιατί το έχεις ανάγκη, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Ιχθείς

Η αυξημένη σου κοινωνικότητα σήμερα θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, ερχόμενος σε επαφή με αξιόλογα και ισχυρά άτομα. Εκμεταλλεύσου τες όσο μπορείς για να τακτοποιήσεις θέματα που μόνος σου δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς και να προχωρήσεις μπροστά. Το ηθικό σου θα ανέβει και θα είσαι πιο αισιόδοξος στο εξής.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …