Kριός

Αγαπητέ Κριέ, έχεις πολλές ανησυχίες και φιλοδοξίες στο μυαλό σου. Προσπαθείς να κυνηγήσεις αυτά που πιστεύεις ότι θα σε ικανοποιήσουν, αλλά μέχρι τώρα νιώθεις ότι δεν υπάρχει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Μήπως, λοιπόν, είναι η ώρα να αλλάξεις τακτική προκειμένου να φτάσεις πιο κοντά στον στόχο; Μην τα παρατάς και σκέψου εναλλακτικές. Πάντα υπάρχουν όταν θέλεις κάτι πολύ.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα η ενέργεια που πηγάζει από μέσα σου θα είναι καθοριστικής σημασίας για να αντιμετωπίσεις πολλές και διάφορες καταστάσεις που θα προκύψουν. Μην αφήσεις τίποτα να σε πτοήσει. Συνέχισε δυναμικά και σταθερά. Με το πείσμα και την επιμονή που σε χαρακτηρίζουν θα μπορέσεις σήμερα να δώσεις ουσιαστικές λύσεις σε θέματα που σε ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, διανύεις μια περίοδο κατά την οποία η θετικές εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη. Πολλές καταστάσεις βελτιώνονται και αυτό σου δίνει κουράγιο. Διατήρησε ήρεμους και σταθερούς ρυθμούς προκειμένου να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες που έρχονται από το παρελθόν. Ακόμη, τώρα είναι η στιγμή για να δρομολογήσεις κάποια σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η ημέρα σήμερα θα έχει ποικιλία συναισθημάτων. Από τη μια θα νιώθεις ικανοποίηση και ευγνωμοσύνη , ενώ από την άλλη θα υπάρχουν στιγμές που θα νιώθεις απογοήτευση. Η κυκλοθυμία σου αυτή κάπου οφείλεται και καλό είναι να σκεφτείς τι σε οδηγεί εκεί. Εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους τις επιδιώξεις σου και τι μπορεί να σε απογοητεύει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλο αυτό θα καταφέρεις να το διαχειριστείς και να το αλλάξεις προς όφελός σου.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, το μέλλον δείχνει να σε απασχολεί έντονα. Όμως, ενώ έχεις σχέδια για αυτό, υπάρχουν πολλές καταστάσεις που παρεμβάλλονται στην καθημερινότητά σου και βάζουν φρένο στις εξελίξεις που επιδιώκεις. Η ημέρα θα σου δώσει την εύνοια που χρειάζεσαι για να προσπεράσεις πολλά εμπόδια και να κινηθείς πιο κοντά στο στόχο. Κινήσου με πρόγραμμα και φρόντισε να ξεκλέψεις χρόνο και για τις προσωπικές σου ανάγκες.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που συνειδητοποιείς ότι τα πράγματα δεν κυλούν έτσι όπως θα ήθελες ή όπως προγραμμάτιζες. Μην αφήνεις την πικρία που σου δημιουργείται από αυτή την κατάσταση να σε καταβάλει. Σήμερα, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, αρκεί να είσαι έτοιμος να τις αξιοποιήσεις. Η επιμονή σου στον στόχο θα φέρει τα αποτελέσματα που ζητάς.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η ημέρα απαιτεί από εσένα να ανταπεξέλθεις σε πολλές υποχρεώσεις, σε μεγάλη πίεση και αρκετό άγχος. Είναι δύσκολες οι σημερινές συνθήκες και σε κάνουν να είσαι οξύθυμος και να ξεσπάς εκεί που δεν πρέπει. Προκειμένου, λοιπόν, να ανταπεξέλθεις έτσι όπως πρέπει, έχε στο μυαλό σου ότι όλο αυτό είναι παροδικό και φρόντισε να διατηρείς την ψυχραιμία και τον έλεγχο.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα μπορέσεις να ικανοποιήσεις την περιέργεια που σου έχει δημιουργηθεί γύρω από αρκετά ζητήματα της ζωής σου. Μέχρι σήμερα πολλά θέματα ήταν κωδικοποιημένα για εσένα. Τώρα αποκαλύπτονται λεπτομέρειες που συνθέτουν την εικόνα και δίνουν απαντήσεις. Έχοντας γνώση πια και ξεκάθαρη άποψη, μπορείς να πάρεις αποφάσεις που θα είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον. Μην αναλωθείς σε ο,τιδήποτε άλλο σε αποπροσανατολίζει.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή ημέρα σε βρίσκει σε μια πολύ καλή ψυχική κατάσταση με πλούσια συναισθήματα αισιοδοξίας και χαράς. Βλέπεις ευκαιρίες εκεί που κάποιο άλλο μάτι δεν θα τις αντιλαμβανόταν. Μπορείς να αντλήσεις ικανοποίηση από μικρούς στόχους ή ασήμαντα για τους άλλους πράγματα. Η στάση σου αυτή σε κάνει πολύ αποτελεσματικό και σε βοηθάει να στρώσεις το έδαφος για τις θετικές εξελίξεις που αναμένονται. Η χαρά προσφέρει ικανοποίηση και η ικανοποίηση αποτελεί κίνητρο. Άψογος συνδυασμός για την επιτυχία!

Αιγόκερως

Πολλά πράγματα στη ζωή σου , φίλε Αιγόκερε, δεν πηγαίνουν έτσι όπως θα ήθελες ή όπως τα προγραμμάτιζες. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι μέσα από την παιδιάστικη συμπεριφορά θα καταφέρεις να τα αλλάξεις και να τα βελτιώσεις. Εκφράζοντας παράπονα και μένοντας αδρανής δεν πρόκειται να βελτιωθεί κάτι ως δια μαγείας. Επομένως, σχεδίασε τις επόμενες κινήσεις σου και δραστηριοποιήσου άμεσα.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η περίοδος αυτή είναι αρκετά αναζωογονητική και ικανοποιητική για εσένα. Η χαρά που παίρνεις από τις εξελίξεις των υποχρεώσεών σου, προκαλούν στην διάθεσή σου κύματα ευφορίας. Δικά σου πρόσωπα βρίσκονται δίπλα σου και μπορούν να σου δώσουν λύσεις σε κάποια πολύ σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Η περίοδος είναι κατάλληλη για να επιλύσεις όσο το δυνατόν περισσότερες υποθέσεις.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η δυναμική σου σήμερα βρίσκεται στα ανώτατα όρια με αποτέλεσμα να φέρεις εις πέρας ό,τι αναλάβεις. Ακόμη και δύσκολες υποχρεώσεις σήμερα μπορούν να επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Διατήρησε τη σκέψη σου καθαρή και ανεπηρέαστη από συναισθηματικούς ενδοιασμούς. Μείνει προσηλωμένος στο πρόγραμμά σου.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …