Kριός

Το γενικότερο σκηνικό σήμερα θα είναι εξαιρετικά αγχωτικό και κουραστικό. Ορισμένα θέματα θα σε απορροφήσουν περισσότερο απ’ όσο φανταζόσουν, με αποτέλεσμα να βγεις εκτός προγράμματος. Προσπάθησε να μη σε πανικοβάλλει όλο αυτό και μείνε ψύχραιμος. Με ηρεμία και συγκέντρωση θα τα βάλεις όλα σε μια σειρά και θα οργανωθείς εκ νέου.

Ταύρος

Η ημέρα ενδείκνυται για χαλάρωση και όμορφες συζητήσεις με κοντινά σου άτομα. Δεν θα έρθεις αντιμέτωπος με ιδιαίτερα προβλήματα, οπότε κάνε μια παύση από όλα και ξεκουράσου, γιατί το έχεις ανάγκη. Κατόπιν, έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες σου, κάνε νέα δυναμικά ξεκινήματα, προωθώντας καινοτόμα σχέδια και ιδέες. Στην προσπάθειά σου να οδηγηθείς στην επιτυχία, θα συμβάλλουν σημαντικά οι συνεργάτες σου, με τους οποίους συνεργάζεσαι άψογα.

Δίδυμοι

Η πίεση και οι απαιτήσεις τις ημέρας απαιτούν άψογο προγραμματισμό, ώστε να διαχειριστείς σωστά το χρόνο σου και να κάνεις τις δουλειές σου χωρίς να πανικοβληθείς. Στις σχέσεις σου με τους γύρω σου, προσπάθησε να είσαι πιο διπλωματικός και συζητήσιμος, αφού ένα ανοιχτό μυαλό σε άλλες ιδέες και απόψεις, βρίσκει ευκολότερα τις κατάλληλες λύσεις σε όποια ζητήματα προκύψουν.

Καρκίνος

Στον χώρο της εργασίας σου κυριαρχεί ανασφάλεια και αβεβαιότητα, αλλά δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να σε πάρει από κάτω και να σε επηρεάσει σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Επιστράτευσε την ψυχραιμία και τη λογική σου και σιγά-σιγά θα βρεις τις ισορροπίες σου.

Λέων

Η σημερινή σου ζωντάνια και ενέργεια, θα σου δώσουν την απαραίτητη ώθηση να κάνεις εκείνες τις απαραίτητες αλλαγές, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου και θα σε βοηθήσουν να είσαι πιο ήρεμος. Ωστόσο, προτιμότερο θα ήταν να αποφύγεις να πάρεις σήμερα σημαντικές αποφάσεις, διότι ίσως είσαι λίγο κουρασμένος και δε σκέφτεσαι καθαρά.

Παρθένος

Πρέπει να προσέχεις πολύ σήμερα σε γνώμες που σχηματίζεις για πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί ίσως η κρίση σου να μην είναι και τόσο σωστή. Η γενικότερη αναστάτωση που επικρατεί γύρω σου σε έχει αποσυντονίσει και δεν είσαι σε θέση να σκέφτεσαι καθαρά. Πάρε λίγο το χρόνο σου για να οργανώσεις τη σκέψη σου και κατόπιν όντας σίγουρος για το εαυτό σου, πάρε τις αποφάσεις σου.

Ζυγός

Καλό θα ήταν σήμερα να κλειστείς λίγο στον εαυτό σου και να αφήσεις στην άκρη πρακτικά ζητήματα. Κάνε έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου για να συνειδητοποιήσεις που βαδίζεις και κατόπιν προγραμμάτισε τις μελλοντικές σου κινήσεις. Όλο αυτό φυσικά θα σε απορροφήσει και θα δεχτείς παράπονα από άτομα που σε έχουν ανάγκη. Μην το παρακάνεις λοιπόν με την εσωστρέφεια και φρόντισε να επανέλθεις γρήγορα στην πραγματικότητα.

Σκορπιός

Σήμερα πολλές ευχάριστες εξελίξεις και ανατροπές θα σε χαροποιήσουν πολύ και θα ανεβάσουν τη διάθεσή σου στα ύψη. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις πεσιμιστικές τάσεις και να βλέπεις στο εξής τα πράγματα από μια πιο θετική και αισιόδοξη οπτική. Έτσι, θα αντιμετωπίσεις ευκολότερα προβλήματα που σε ταλάνιζαν και θα καταφέρεις να εξελιχθείς.

Τοξότης

Σήμερα έρχονται ξανά στο προσκήνιο άλυτα ζητήματα του παρελθόντος και απαιτούν οριστική διευθέτηση αυτή τη φορά. Φρόντισε λοιπόν να κλείσεις κάθε ανοιχτό κεφάλαιο αι κατόπιν ανενόχλητος, προχώρησε στη δρομολόγηση νέων σχεδίων και ιδεών. Στο τέλος της ημέρας βρες χρόνο να χαλαρώσεις, διότι το έχεις ανάγκη.

Αιγόκερως

Η ανεβασμένη σου διάθεση θα σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό και θα σε βοηθήσει να διευρύνεις σημαντικά τον κύκλο των γνωριμιών σου. Ο συνδυασμός αυτών των αξιόλογων επαφών και της δυναμικότητάς σου, θα συμβάλλουν ώστε να εξελιχθείς πολύ και να εξασφαλίσεις ένα ευοίωνο μέλλον.

Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει πολύ δυναμικό και αποφασιστικό, και θα κάνεις τόσα πολλά πράγματα, που θα εκπλαγείς κι εσύ ο ίδιος. Είσαι τόσο σίγουρος για τον εαυτό σου και τις πράξεις σου, που δεν πρέπει να αφήσεις γνώμες και σχόλια τρίτων να σε επηρεάσουν. Στο τέλος θα δεις ότι θα επιβεβαιωθείς για τις αποφάσεις σου και θα ικανοποιηθείς ηθικά.

Ιχθείς

Η σημερινή ημέρα θα κυριαρχείται από ευχάριστες εξελίξεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα και το γεγονός ότι τα πράγματα εξελίσσονται όπως θα ήθελες, σε χαροποιεί και σε ικανοποιεί πάρα πολύ.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …