Kριός

Προσφορές σε όλα τα επίπεδα παρουσιάζονται τώρα για το ζώδιό σου. Δείξε μεγάλη προσοχή στις προϋποθέσεις και απόφυγε λανθασμένες επιλογές. Σημαντικές διαπραγματεύσεις καλό θα είναι να γίνουν λίγο αργότερα. Η οικογένεια σε απασχολεί επίσης με ένα θέμα που θα βρει επιτυχημένη λύση, χωρίς μεγάλο κόπο. Σύντομα θα ακολουθήσουν ανατροπές που θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα.

Ταύρος

Είναι πολύ πιθανό, αγαπητέ Ταύρε, να πιστέψεις υποσχέσεις που θα οδηγήσουν σε λάθη. Αγνόησέ τις και συνέχισε τον δρόμο σου. Συμφωνίες και κινήσεις μελλοντικές θα πρέπει να εξεταστούν με κάθε λεπτομέρεια. Ζήτα τη βοήθεια ειδικού σε κάθε περίπτωση. Μην συζητήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια πριν δρομολογηθούν πλήρως.

Δίδυμοι

Κάποια αγαπημένα πρόσωπα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου, αγαπητέ Δίδυμε, και δεν θα πρέπει να τους την αρνηθείς. Μην φοβηθείς να δώσεις λύσεις σε θέματα που φαίνεται ξεκάθαρα ποιος είναι ο σωστός τρόπος αντιμετώπισής τους. Η τύχη βρίσκεται με το μέρος σου και η διάθεσή σου βελτιώνεται σταθερά. Κάποιες μικρές καθυστερήσεις θα δοκιμάσουν περιστασιακά την υπομονή σου.

Καρκίνος

Ένταση θα επικρατεί το ερχόμενο διάστημα, αγαπητέ Καρκίνε, στις οικογενειακές σου σχέσεις. Η οικογένεια σε κουράζει πολύ και δυσκολεύεσαι να διατηρήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Η διάθεσή σου να ξεφύγεις σε οδηγεί σε διασκεδάσεις που σε απομακρύνουν από τον στόχο σου. Δείξε μεγαλύτερη προσοχή στη διαχείριση του χρόνου.

Λέων

Οι υπερβολές, αγαπητέ Λέων, μπορούν να βλάψουν μια συνεργασία. Επιπλοκές και εμπόδια θα ξεπεραστούν με υπομονή και ψυχραιμία. Η ένταση θα οδηγήσει σε λάθη που κοστίζουν. Η ανάγκη σου για πρόοδο οδηγεί σε βεβιασμένες κινήσεις. Δείξε αυτοσυγκράτηση. Η ευελιξία που θα δείξεις τώρα θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα.

Παρθένος

Πολλά διαδραματίζονται τώρα, αγαπητέ Παρθένε, μέσα στον συγγενικό σου κύκλο. Απόφυγε να συμμετάσχεις σε συζητήσεις που μπορούν να σε δεσμεύσουν μακροπρόθεσμα. Τα έξοδα είναι αυξημένα και πιέζεσαι αρκετά. Κάποιοι φίλοι θα γίνονται επιθετικοί με το παραμικρό – αγνόησέ τους και ασχολήσου με τα προσωπικά σου ζητήματα.

Ζυγός

Συζητήσεις που δεν καταλήγουν κάπου εδώ και καιρό θα πρέπει, αγαπητέ Ζυγέ, να σταματήσουν οριστικά. Η τροπή θα σε ικανοποιήσει αρκετά και θα καταφέρεις να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητά σου με επιτυχία. Αγαπημένα πρόσωπα θα σε στηρίξουν και θα δικαιωθείς σε όλα τα επίπεδα. Η ζωντάνια και ο δυναμισμός σου κερδίζουν συμπάθειες στον κοινωνικό σου κύκλο.

Σκορπιός

Είναι απαραίτητο, αγαπητέ Σκορπιέ, να κινηθείς άμεσα για να πετύχεις τους στόχους σου. Κάποιοι συνεργάτες δρουν πίσω από την πλάτη σου. Λάβε τα μέτρα σου και φέρσου ανάλογα. Η οικογένεια σε στηρίζει και μπορείς να τα καταφέρεις. Μην απελπίζεσαι και μην εκθέσεις τα σχέδιά σου σε κανέναν πριν πάρουν τη τελική τους μορφή.

Τοξότης

Η έντονη δραστηριότητα της καθημερινότητάς σου σε κουράζει, αγαπητέ Τοξότη. Προστάτεψε τις δυνάμεις σου γιατί τα δύσκολα δεν ήρθαν ακόμα. Κάποια ζητήματα που θα σε απασχολήσουν, τώρα θα βρουν εύκολα λύση. Επιτυχίες και απρόσμενα κέρδη θα δικαιώσουν τη στάση σου σε όλα τα επίπεδα. Η ευτυχία που έρχεται θα έχει διάρκεια.

Αιγόκερως

Η σημερινή ημέρα επιβάλλει εσωτερική ηρεμία προκειμένου να πραγματοποιήσεις ενδοσκόπηση ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Ο περίγυρος πολλές φορές μας επηρεάζει αρνητικά, πράγμα το οποίο είναι λάθος. Συνέχισε ότι κάνεις με αποφασιστικότητα, ενέργεια και δύναμη και μη παρασύρεσαι. Ακολούθησε την πεπατημένη που έχεις και όλα θα πάνε τέλεια.

Υδροχόος

Η στασιμότητα της τελευταίας περιόδου έχει αυξήσει τα προβλήματα, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου και οι απαιτήσεις σε αγχώνουν. Βάλε τάξη στις ανάγκες σου και τήρησε αυστηρά το πρόγραμμά σου, ώστε να τα καταφέρεις. Μην αποπροσανατολίζεσαι από τις αρχικές σου κινήσεις. Δείξε προσοχή σε συζητήσεις και επικίνδυνα λόγια που θα ακούσεις.

Ιχθείς

Η γοητεία και ο δυναμισμός σου βρίσκονται στα ύψη. Οι προσωπικές σου επιδιώξεις αρχίζουν να ικανοποιούνται και το μέλλον διαγράφεται ικανοποιητικό για το ζώδιό σου. Μία περίεργη κίνηση κάποιου δικού σου ατόμου θα φέρει ανατροπή στις ισορροπίες – διατήρησε την ψυχραιμία σου και συγκράτησε τα λόγια σου για να μην υπάρξουν συνέπειες.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …