Kριός

Αγαπητέ Κριέ, έχεις περάσει αρκετά κουραστικές περιόδους και πρόσφατα κατάφερες να υλοποιήσεις με τρομερή επιτυχία τους στόχους σου. Ξέρεις ότι δεν ήταν αποτέλεσμα της τύχης, αλλά του χαρακτήρα σου και όσων σχεδίασες και έπραξες. Πλέον στρέφεσαι στο μέλλον με αισιοδοξία , κάνοντας νέα σχέδια. Να ξέρεις ότι οι επιτυχία συνεχίζεται και αυτό εξαρτάται μόνο από εσένα.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κοινωνικού σου περίγυρου και αυτό οφείλεται σε μια τεράστια αλλαγή που έλαβε χώρα πολύ πρόσφατα. Μην αναλωθείς στα λόγια που ακούς, μιας και δεν έχουν να σε ωφελήσουν σε κάτι. Πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι με μεθοδικότητα και αφοσίωση στους στόχους σου και θα δεις ότι οι επιτυχίες θα διαδέχονται η μία την άλλη.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, είναι αλήθεια ότι η καθημερινότητα και ο όγκος εργασιών σε έχουν καταβάλει. Η ψυχολογική σου κατάσταση είναι επιβαρυμένη, με το άγχος να έχει πάρει τον έλεγχο. Σου προτείνεται να πάρεις βαθιά ανάσα και να επιστρατεύσεις την ψυχραιμία σου. Όσο δύσκολη και αν είναι η κατάσταση, με υπομονή θα δεις ότι θα καταφέρεις να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις. Αργά και σταθερά θα δεις τη βελτίωση που περιμένεις. Φρόντισε να έχεις δίπλα σου τα αγαπημένα σου πρόσωπα στη μάχη αυτή.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να παραμείνεις προσηλωμένος στους δικούς σου στόχους και στα δικά σου «θέλω». Έχεις μια τάση να ξεφεύγεις από αυτά και να αναλώνεσαι με τη συμπεριφορά και τα λεγόμενα των γύρω σου. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου και να κάνεις μεγάλα βήματα προόδου. Κοίτα να την εκμεταλλευτείς, ώστε σύντομα να επωφεληθείς των καρπών της προσπάθειάς σου.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, ανήκεις σε ένα ζώδιο με ιδιαίτερα χαρίσματα που αφορούν στην επικοινωνία και στην κοινωνικότητα. Είσαι ικανός να παρέχεις τη στήριξή σου στους γύρω σου και να τους κάνεις  να νιώσεις ήρεμοι δίπλα σου. Όμως, αν και αυτό προκαλεί την εκτίμηση προς το πρόσωπό σου, στου στερεί την προσοχή από τον ίδιο σου τον εαυτό που τελευταία το έχεις πολύ ανάγκη. Επικεντρώσου πλέον στους δικούς σου στόχους, και έτσι θα καταφέρεις να κρατήσεις τη ζωή σου σε ισορροπία.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σου την περίοδο αυτή είναι η έλλειψη πίστης στον εαυτό σου. Αυτό σε φέρνει πίσω και σε κάνει να λειτουργείς εσφαλμένα και διστακτικά. Βρες και πάλι τη χαμένη σου λάμψη, την δυναμικότητα που ξέρεις να εκφράζεις και έτσι θα καταφέρεις να επιτύχεις όσα έχεις στο νου σου. Αν συνεχίσεις έτσι, θα κάνεις λάθη που δεν θα οφείλονται σε εσένα και αυτό ίσως να μην καταφέρεις να το αντέξεις.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, ανήκεις σε ένα ζώδιο που είναι πολύ χαρισματικό αλλά και ταυτόχρονα πολύ ευαίσθητο. Την περίοδο αυτή έχεις επιτρέψει σε τρίτους να επηρεάσουν άσχημα την ψυχολογία σου και να σου ρίξουν το ηθικό. Κάνε στην άκρη ό,τι σου χαλάει τη διάθεση και άσε τα ταλέντα σου να αναδείξουν το δημιουργικό κομμάτι του εαυτού σου. Θα δεις ότι έτσι θα καταφέρεις πολλά πράγματα και θα αναγνωριστούν ιδιαιτέρως από τους γύρω σου. Εσύ έχεις τη δύναμη και εσύ θα την αξιοποιήσεις.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, επιτέλους τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν. Η εύνοια που δέχεσαι σου δίνει μια εσωτερική δύναμη να αλλάξεις και τον εαυτό σου και την κατάσταση γύρω σου. Θα υπάρξουν οι δυνατότητες που αναζητάς καιρό τώρα και να είσαι σίγουρος ότι αν τις χειριστείς σωστά θα σε ενθουσιάσουν τα αποτελέσματα. Ήρθε η ώρα των μεγάλων αλλαγών!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα βγαίνουν και πάλι στην επιφάνεια με δυναμικότητα και πολλές υποσχέσεις. Αυτά ακριβώς σου δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσεις και να επιτύχεις αυτά που λίγο καιρό πριν έμοιαζαν ακατόρθωτα. Η αλήθεια είναι ότι δεν πέρασες και λίγα, αλλά τώρα και με την τύχη στο πλευρό σου θα δεις ότι βρίσκεσαι μια αναπνοή μακριά από τους στόχους σου.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, αξίζει να αναγνωρίσεις ότι κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σου σε κάνουν να προοδεύεις σε πολλούς τομείς. Τα στοιχεία αυτά είναι η ηρεμία και η αυτοσυγκράτηση του χαρακτήρα σου που σε συνδυασμό με την επίμονη εργατικότητά σου σε οδηγούν στα μονοπάτια της ευτυχίας. Συνέχισε την σκληρή δουλειά και άφησε τους τρίτους έξω από τη ζωή σου και θα δεις ότι τα πράγματα θα απογειωθούν.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, συνειδητοποιείς ότι έχεις μπει σε ένα τέλμα στο οποίο τα πράγματα δεν εξελίσσονται και σε κάνουν να νιώθεις ότι χτυπάς σε τείχος. Αφού το βλέπεις και εσύ ο ίδιος, φρόντισε να το σταματήσεις εδώ και τώρα και να αλλάξεις κατεύθυνση. Διευθέτησε τις εκκρεμότητές σου, φρόντισε θέματα γύρω από εσένα και βάλε τους στόχους που μόνο εσύ θέλεις. Αν νιώσεις ότι υπάρχουν άτομα που εμπιστεύεσαι, κάλεσέ τα να γίνουν σύμμαχοί σου στην προσπάθεια αυτή.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, το κλειδί της επιτυχίας είναι η οργάνωση και η προσήλωση στον στόχο. Ακόμη και αν οι γύρω σου προσπαθούν να σε αποσπάσουν από τα σχέδιά σου, μην τους το επιτρέψεις. Όσο πιο συγκεντρωμένος είσαι και πειθαρχημένος στο πρόγραμμά σου, τόσο καλύτερα αποτελέσματα αναμένονται για το ζώδιό σου. Θα δεις ότι στο τέλος θα αξίζει η στάση σου αυτή και θα σε κάνει να χαρείς πολύ.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …