Kριός

Το τελευταίο διάστημα επικρατεί μια έντονη σύγχυση μέσα σου, καθώς αρχίζεις να αμφιβάλλεις αν έχεις κάνει τις σωστές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Σήμερα όμως τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν και θα σιγουρευτείς περισσότερο ότι έκανες το σωστό. Το απόγευμα ενδέχεται να έχεις ευχάριστες ειδήσεις για ζητήματα οικονομικής φύσεως.

Ταύρος

Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να βγεις έξω με φίλους και να διασκεδάσεις. Καλό θα ήταν όμως σε συζητήσεις που θα γίνουν, να μην εκνευριστείς και κυρίως να μην είσαι ισχυρογνώμων, ώστε να περάσεις καλά. Το απόγευμα θα διαπιστώσεις πως έχεις σημαντικούς υποστηρικτές στις ιδέες σου και θα καταφέρεις να δείξεις σε όλους τις ικανότητές σου.

Δίδυμοι

Σήμερα έχεις έντονες τάσεις εσωστρέφειας και η διάθεσή σου να κάνεις πράγματα είναι μηδενική. Σύντομα όμως θα δραστηριοποιηθείς ξανά και θα βάλεις μια τάξη στη ζωή σου. Η σημερινή ημέρα θα είναι πολύ θετική σε γενικές γραμμές, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και μια ευκαιρία σχετική με τη δουλειά σου.

Καρκίνος

Σήμερα είσαι ιδιαίτερα κυκλοθυμικός, καθώς από τη μια έχεις απίστευτη ζωντάνια να κάνεις πράγματα, αλλά από την άλλη οι συμπεριφορές των γύρω σου σε νευριάζουν και επηρεάζεσαι. Βρες μια ισορροπία και αφενός κάνε πράγματα που θα σε ευχαριστήσουν και αφετέρου περιόρισε τον θυμό σου, ώστε να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Λέων

Φλέγον ζήτημα στη ζωή σου είναι τα οικονομικά σου, οπότε δώσε εκεί προτεραιότητα για να ηρεμήσεις. Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για κάτι τέτοιο, αφού φαίνεται να σε ευνοούν πολύ τα άστρα. Από το απόγευμα και μετά θα χαλαρώσεις, ενώ μια απρόσμενη πρόταση αναμένεται να σε χαροποιήσει.

Παρθένος

Η κοινωνικότητά σου σήμερα είναι στα ύψη και σε χαροποιεί πολύ το γεγονός ότι οι ιδέες σου έχουν πολλούς υποστηρικτές. Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και σχεδιάζεις μικρές αποδράσεις που θα σε τονώσουν περεταίρω. Από το απόγευμα και μετά, θα έχεις τη δυνατότητα να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε οικογενειακά θέματα.

Ζυγός

Το ενδιαφέρον σου σήμερα θα μονοπωλείται από οικογενειακά ζητήματα που έχουν έρθει στην επιφάνεια, αλλά και θέματα οικονομικής φύσεως. Μείνε συγκεντρωμένος και θα καταφέρεις να βάλεις μια τάξη παντού. Από το απόγευμα και μετά που η διάθεσή σου θα βελτιωθεί, θα δεις ότι μπορείς να δώσεις ευκολότερα λύσεις στα προβλήματά σου.

Σκορπιός

Η σημερινή ημέρα προβλέπεται εξαιρετικά θετική και αισιόδοξη για σένα. Θα έχεις απίστευτη ενέργεια, που καλό θα ήταν να διοχετεύσεις σε μια δημιουργική δραστηριότητα, η οποία ενδεχομένως σου φανεί χρήσιμη στο μέλλον. Από το μεσημέρι και μετά, η καλή σου διάθεση θα κορυφωθεί και θα περάσεις υπέροχα παρέα με αυτούς που αγαπάς.

Τοξότης

Έχεις πολλά όνειρα και φιλοδοξίες και αν προγραμματίσεις σωστά τις κινήσεις σου, θα οδηγηθείς χωρίς καμία αμφιβολία στο δρόμο της επιτυχίας. Μην παρασύρεσαι από επιπολαιότητες και μην βιάζεσαι να παίρνεις αποφάσεις για πράγματα που χρειάζονται χρόνο και μελέτη. Εν τω μεταξύ, μπορείς να ζητάς, όταν αντιμετωπίζεις προβλήματα, τη γνώμη και τις συμβουλές αυτών που σε αγαπούν και είναι διατεθειμένοι να σε στηρίξουν ανά πάσα στιγμή.

Αιγόκερως

Αυτό που κυριαρχεί τελευταία στη ζωή σου και θα σε απασχολήσει έντονα και σήμερα, είναι οι διαπροσωπικές σου σχέσεις. Νέες προοπτικές εξέλιξης θα προκύψουν κι εσύ θέλοντας να αποκομίσεις τα μέγιστα από αυτές, θα ζητήσεις τη βοήθεια ατόμων που βασίζεσαι και ξέρεις ότι είναι πρόθυμοι να σε στηρίξουν. Το απόγευμα θα σου παρουσιαστεί η ευκαιρία για προχωρήσεις ένα θέμα που κωλυσιεργούσε και αυτό θα σε ικανοποιήσει ιδιαίτερα.

Υδροχόος

Η γενικότερη αβεβαιότητα που νιώθεις και τα άγχη που σε έχουν καταβάλλει ψυχικά, σε βάζουν στη διαδικασία να υπεραναλύεις ορισμένες καταστάσεις και γεγονότα, προκειμένου να βγάλεις μια άκρη. Καλό θα ήταν να σταματήσεις να κουράζεις το μυαλό σου και να αγχώνεσαι, διότι σήμερα κιόλας όλα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα. Η σκέψη σου θα καθαρίσει και θα δεις πλέον πως έχουν τα πράγματα. Ακόμη, από το απόγευμα και μετά, ίσως έχεις μια ευχάριστη είδηση για κάποιο οικονομικό θέμα που σε απασχολούσε.

Ιχθείς

Σήμερα, όπως και αρκετό καιρό τώρα, κύριο μέλημά σου είναι η διασκέδαση, μέσω αποδράσεων ή απλών συγκεντρώσεων με φιλικά ή οικεία άτομα, των οποίων η παρέα σε ξεκουράζει και σε ευχαριστεί. Αυτή η ανάγκη σου να ξεφεύγεις από την καθημερινότητα σε βοηθάει πολύ να μη βαλτώνεις και να ξεκουράζεσαι από άγχη και προβλήματα που σε ταλανίζουν. Το απόγευμα ειδικότερα, θα χαλαρώσεις πολύ, ενώ η επαφή με νέους ανθρώπους θα σε ανανεώσει πολύ.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …