Kριός

Έχεις όλα τα φόντα να τα καταφέρεις σήμερα σε ό, τι κι αν βάλεις στο μυαλό σου, οπότε πάρε εκείνες τις αποφάσεις που θα επιφέρουν τις πολυπόθητες αλλαγές στη ζωή σου. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα διαπιστώσεις ότι έχεις δίπλα σου πολλά άτομα που θέλουν το καλό σου και είναι διατεθειμένοι να σε στηρίξουν στο έπακρο.

Ταύρος

Έχεις αφήσει πολλές ανοιχτές πόρτες με το παρελθόν και αυτό σε κρατάει πίσω. Όσο δεν παίρνεις πρωτοβουλίες και παραμερίζεις τα προβλήματά σου αντί να τα λύνεις, θα αντιμετωπίζεις διαρκώς τα ίδια ζητήματα και δεν θα μπορείς να αφοσιωθείς στο μέλλον σου. Η σημερινή θετική ημέρα όμως σε συνδυασμό με την δημιουργικότητα που σε διακατέχει, θα σε βοηθήσουν να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να βάλεις μια τάξη σε ό, τι σε προβληματίζει.

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα αγχωτική, καθώς θα κληθείς να αναλάβεις πολλά καθήκοντα και υποχρεώσεις. Μείνε συγκεντρωμένος και μην πτοείσαι από τυχόν εμπόδια που θα εμφανιστούν στο δρόμο σου. Φρόντισε να φτιάξεις ένα πλάνο, ώστε να κινείσαι μεθοδικά και να μην ξεπερνάς τα όρια αντοχής σου.

Καρκίνος

Γνωρίζεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου, οπότε αξιοποίησε τες στο έπακρο προκειμένου να πετύχεις στόχους και επιδιώξεις. Θα υπάρξουν κάποιες στιγμές που θα απογοητεύεσαι και δεν θα έχεις όρεξη για τίποτα, αλλά περιόρισε το αυτό όσο μπορείς για να μην σε πάει πίσω στην πρόοδό σου.

Λέων

Οι αντοχές σου έχουν μειωθεί, λόγω της μεγάλης προσπάθειας που κάνεις εδώ και καιρό να ανταπεξέλθεις στο φορτωμένο πρόγραμμά σου. Ξεκουράσου και γέμισε τις μπαταρίες σου ώστε να τα βάλεις όλα σε τάξη. Με συγκέντρωση και σκληρή δουλειά θα βγεις σύντομα από όλη αυτή την κατάσταση.

Παρθένος

Η σημερινή σου ημέρα θα είναι άκρως πιεστική με πολλές δουλειές που καλείσαι να αναλάβεις και οι ρυθμοί σου αναγκαστικά θα είναι εξαιρετικά γρήγοροι. Προγραμματίσου ώστε να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των εργασιών και του χρόνου σου και κυρίως μην απελπίζεσαι, όσο κι αν σου φαίνονται όλα βουνό. Τακτοποίησε πρώτα τις εκκρεμότητές σου και κατόπιν προχώρα σε νέα σχέδια, γιατί αλλιώς δε θα τα καταφέρεις αν τα κάνεις όλα ταυτόχρονα.

Ζυγός

Σήμερα θα κληθείς να αντιμετωπίσεις προβληματικές καταστάσεις και παρεμβολές τρίτων ατόμων θα σε ζορίσουν και θα σε αποσυντονίσουν ακόμη περισσότερο. Επιστράτευσε το ένστικτο και την διορατικότητά σου για να κρίνεις πιο σωστά τους ανθρώπους γύρω σου και να διακρίνεις νωρίς τις αληθινές τους προβλέψεις. Φρόντισε να κάνεις όμως έξυπνους ελιγμούς για να τους αποφύγεις χωρίς να κινήσεις υποψίες.

Σκορπιός

Η πίεση που δέχεσαι λόγω πολλών ευθυνών που έχεις κληθεί να φέρεις εις πέρας, έχει χαλάσει τη διάθεσή σου και βρίσκεις διαρκώς αφορμές να ξεσπάς σε αυτούς που σε περιστοιχίζουν, μετανιώνοντας αργότερα. Ξεκουράσου και καθάρισε τη σκέψη σου, ώστε να επανέλθεις πιο δυναμικός.

Τοξότης

Έχεις πολλά όνειρα και φιλοδοξίες και αν προγραμματίσεις σωστά τις κινήσεις σου, θα οδηγηθείς χωρίς καμία αμφιβολία στο δρόμο της επιτυχίας. Μην παρασύρεσαι από επιπολαιότητες και μην βιάζεσαι να παίρνεις αποφάσεις για πράγματα που χρειάζονται χρόνο και μελέτη. Εν τω μεταξύ, μπορείς να ζητάς, όταν αντιμετωπίζεις προβλήματα, τη γνώμη και τις συμβουλές αυτών που σε αγαπούν και είναι διατεθειμένοι να σε στηρίξουν ανά πάσα στιγμή.

Αιγόκερως

Σημαντικά και αγχωτικά ζητήματα που κωλυσιεργούσαν, επιτέλους δρομολογούνται. Πάνω που είχες απογοητευτεί πλήρως και ήσουν έτοιμος να σηκώσεις τα χέρια ψηλά, όλα δείχνουν να μπαίνουν σε σειρά ως δια μαγείας. Μην μένεις όμως εντελώς άπραγος. Η εύνοια που επικρατεί σε συνδυασμό με τη δική σου προσπάθεια, θα σε οδηγήσουν στην απόλυτη επιτυχία

Υδροχόος

Τα πράγματα στη ζωή σου σήμερα πάνε πολύ καλά και ζητήματα που σε απασχολούσαν έχουν λάβει οριστικό τέλος. Στο χέρι σου είναι να συνεχίσεις έτσι και να κρατήσεις τις ισορροπίες. Μην αφήνεις ποτέ τα προβλήματά σου να διαιωνίζονται και να σε πνίγουν. Να δρας τη στιγμή που πρέπει και με τον απαιτούμενο δυναμισμό.

Ιχθείς

Οι σημερινές αστρολογικές όψεις φέρνουν ορισμένες δύσκολες καταστάσεις στη ζωή σου. Είναι λογικό να επηρεαστείς κάπως, αρκεί να μην σε πάρει από κάτω περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Καλά θα κάνεις λοιπόν να είσαι προετοιμασμένος, ώστε να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις. Επίσης, όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται, δώσε βάση στα δικά σου ζητήματα και όχι στων υπολοίπων.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …