Kριός

Αγαπητέ Κριέ, ήρθε η στιγμή να καλωσορίσεις στη ζωή σου την επιτυχία. Μέσα από τον οραματισμό για μια καλύτερη ζωή με περισσότερο πλούτο, θα μπορέσεις να φέρεις πιο κοντά σου το όνειρο. Αυτό με τη σειρά του θα βρει τρόπο να γίνει πραγματικότητα. Για αυτό μην χάνεις την ελπίδα και συνέχισε να κινείσαι με θάρρος και πίστη σε αυτά που επιδιώκεις.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το πάθος θα χαρακτηρίζει τις σχέσεις σου σήμερα, είτε είναι φιλικές, είτε επαγγελματικές, είτε ερωτικές. Διοχέτευσε, λοιπόν, αυτή την τεράστια δύναμη προκειμένου να οδηγηθείς σε θετικά αποτελέσματα. Βέβαια, το πάθος μπορεί να είναι από τη μια λυτρωτικό και ενισχυτικό για μια σχέση οποιασδήποτε μορφής, αλλά σε υπερβολικό βαθμό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Άρα σκέψου πως θα το διαχειριστείς.

Δίδυμοι

Η μέρα αναμένεται πολύ θετική για εσένα εξαιτίας της κίνησης των πλανητών, αγαπητέ Δίδυμε. Θα μπορέσεις να βάλεις τη ζωή σου σε μια σειρά, έτσι ώστε με τάξη και προγραμματισμό να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Θα μπορέσεις έτσι να βελτιώσεις και την υγεία σου αλλά και την επαγγελματική σου ζωή. Είναι δυο τομείς που δέχονται θετικότατες επιρροές. Η παραγωγικότητά σου θα αυξηθεί και τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, παρά την ιδιοσυγκρασία σου, αναζητάς τον ενθουσιασμό και είσαι διατεθειμένος να παίξεις ριψοκίνδυνα. Θέλεις να ξεφύγεις από την ρουτίνα και θέλεις να βάλει στη ζωή σου το πάθος ανεβάζοντας την αδρεναλίνη. Καλά θα κάνεις για να σπάσεις λίγο την μονοτονία της καθημερινότητας. Να νιώσεις τη ζωντάνια να κυλάει στο αίμα σου. Ίσως είναι η ευκαιρία να εντάξεις στη ζωή σου ένα νέο χόμπι ή άθλημα που θα σε ωφελήσει, σωματικά και ψυχικά.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, μπορείς να ασχοληθείς επιτυχώς με θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογενειακή εστία. Αν υπάρχουν ημιτελείς εργασίες σχετικά με τον τομέα αυτό, καλό είναι να ασχοληθείς με αυτές γιατί τώρα μπορούν να ολοκληρωθούν. Θα νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις προσανατολισμό, εξαιτίας πηγαίων επιθυμιών που έρχονται από τον πυρήνα της προσωπικότητάς σου. Είσαι πολύ ισχυρός και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα πλάνα σου.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, ένα απροσδόκητο πάθος φαίνεται πως γεννιέται μέσα σου. Έχεις ανάγκη να κάνεις πράξη πολλές βαθιές σου επιθυμίες. Μην φοβάσαι να τις εκφράσεις και να τις υλοποιήσεις. Διοχέτευσε την ενέργειά σου για να μάθεις νέα πράγματα που θα σε βοηθήσουν στην προσπάθειά σου αυτή. Μην συμβιβάζεσαι άλλο και κάνε επιτέλους την υπέρβαση έξω από τα συνηθισμένα.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ ,σήμερα έχεις μια τάση να παρασύρεσαι εύκολα και να γίνεσαι εύπιστος σε όσα ακούς και βλέπεις. Για αυτό πρόσεξε λίγο παραπάνω για να αποφύγεις τις κακοτοπιές και τις παγίδες. Καλύτερα να βρίσκεσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που σε αγαπούν και να αποφεύγεις ανθρώπους που δεν σου έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη. Κράτα μικρό καλάθι γενικότερα και άφησε την ημέρα να περάσει όσο πιο ήρεμα γίνεται.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, ήρθε η στιγμή να απολαύσεις την ενέργεια και τη ζωτικότητα που φέρνουν στη ζωή σου οι πλανήτες. Νιώθεις τόσο δυνατός και ικανός να κατακτήσεις ό,τι σκεφτείς.  Η κατάσταση που βιώνεις είναι αυτή που αντιπροσωπεύει καλύτερα τον χαρακτήρα σου. Πάθος και τόλμη, ρίσκα και επιτυχία. Διοχέτευσε την ενέργειά σου για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Οι γνώμες των τρίτων τώρα περισσεύουν, όχι από αλαζονεία, αλλά από ανάγκη…

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, ήρθε η στιγμή να πέσουν οι μάσκες. Θα συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχουν πρόσωπα ανάμεσα στον κοινωνικό σου κύκλο που δεν αξίζουν να λέγονται φίλοι. Θα υπάρξει τώρα η αφορμή για να το δεις ξεκάθαρα. Μην αφήσεις την κατάσταση αυτή να σε επηρεάσει αρνητικά. Αντίθετα, δέξου την ως ευκαιρία να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Να ξέρεις ότι όταν κάποιοι ζηλεύουν τα επιτεύγματά σου αυτό συμβαίνει γιατί κάνεις κάτι καλά.

Αιγόκερως

Η ματιά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, στρέφεται στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου και επιδιώκεις να εκπληρώσεις τα όνειρά σου. Είναι η στιγμή να εκμεταλλευτείς την εργασία σου και το δίκτυο επαφών σου προς αυτή την κατεύθυνση. Μπορείς να επιτύχεις ό,τι θελήσεις, αλλά αυτό θα είναι δυνατό μόνο αν κάνεις τις διασυνδέσεις με τα σωστά πρόσωπα. Προσέγγισε άτομα που έχουν τη γνώση σχετικά με το αντικείμενο που σε ενδιαφέρει και άφησε την εμπειρία τους να σου φανεί χρήσιμη.

Υδροχόος

Η επιτυχία λάμπει από μακριά! Η ημέρα είναι κατάλληλη για να φτάσεις σε αυτήν ακούραστα και εύκολα, αγαπητέ Υδροχόε. Συνέχισε με προσήλωση στο στόχο και άφησε οποιονδήποτε ή ο,τιδήποτε που αποσπά την προσοχή σου έξω από τη ζωή σου. Τουλάχιστον προς το παρόν… Ακόμη και το ανέφικτο φαίνεται εφικτό. Ξέρεις πως να παλεύεις και τι πρέπει να προσέξεις. Εμπρός, δουλειά!

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η συμβουλή για εσένα είναι να πετάξεις από τη ζωή σου την ανασφάλεια, το φόβο για το μέλλον, τις αρνητικές σκέψεις ,ακόμη και τα πρόσωπα που σε επηρεάζουν αρνητικά. Κράτα όμως την αυτοπεποίθησή σου , το κέφι και την αισιοδοξία, καθώς και τα δικά σου αγαπημένα πρόσωπα που είναι πηγή έμπνευσης!

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …