Kριός

Είναι πολύ θετικό ότι τα γεγονότα συμβαίνουν αργά αλλά σταθερά. Οι παρεξηγήσεις και τα προβλήματα λύνονται εύκολα σήμερα. Επειδή τελευταία κουράζεσαι αρκετά, καλό θα ήταν να κοιτάξεις λίγο περισσότερο τον εαυτό σου γιατί ίσως εμφανιστούν προβλήματα.

Ταύρος

Σήμερα θα έχεις έντονα συναισθήματα και από το μεσημέρι και μετά ίσως εμφανισθούν και μελαγχολικά συναισθήματα . Η θετική σκέψη είναι το παν. Καλό θα ήταν να περάσεις χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα, φιλικά ή οικογενειακά, να συζητήσεις όλα τα θέματα που σε απασχολούν και βεβαίως να τους μεταδώσεις αισιοδοξία. Να πάρεις σοβαρά υπόψη σου τις συμβουλές τους.

Δίδυμοι

Η επιτυχία έρχεται όταν προχωράς με θάρρος σε ότι κάνεις. Μπορείς να διαπρέψεις με ότι κι αν ασχοληθείς αν το κάνεις με αισιοδοξία και χαμόγελο. Δείξε περισσότερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις με δικά σου άτομα φιλικά ή συγγενικά και βεβαία να προσέξεις τα λεγόμενα σου.

Καρκίνος

Η παρουσία σου σήμερα δεν περνάει απαρατήρητη, φαίνεται καθαρά η διπλωματία και η εφευρετικότητα σου. Μην χαραμίσεις λοιπόν τα προσόντα σου στο να αντικρούεις κακίες και ζήλιες. Όλες οι κακόβουλες κριτικές πέφτουν σήμερα στο κενό αφού η ευφράδεια σου γοητεύει και τους πιο εχθρικούς απέναντι σου.

Λέων

Στηρίξου στις δυνάμεις σου σήμερα και δούλεψε σκληρά αφού οι υποχρεώσεις σου συνεχώς πληθαίνουν. Δεν χρειάζεται αδράνεια αλλά έντονη κινητικότητα.

Παρθένος

Με την δυναμική σου διάθεση μπορείς να φέρεις εις πέρας ότι αναλάβεις. Οι όποιες δυσκολίες και αν εμφανισθούν θα σε κάνουν πιο δυνατό και στο τέλος της ημέρας η ζυγαριά σίγουρα θα έχει θετικό πρόσημο.

Ζυγός

Τη σημερινή ημέρα θα πρέπει να βάλεις τα πράγματα σε τάξη προκειμένου να επιλέξεις στη συνέχεια μία σωστή πορεία. Μην ανακοινώνεις τα σχέδια σου σε γνωστούς και φίλους, αλλά μόνο στα πολύ κοντινά σου πρόσωπα, που σε αγαπούν και σε νοιάζονται. Μόνο αυτοί μπορούν να σε βοηθήσουν αποτελεσματικά.

Σκορπιός

Με ό,τι καταπιαστείς σήμερα θα έχεις τέλεια αποτελέσματα. Οι προτάσεις που σου γίνονται, πρέπει πρώτα να τις σκεφτείς καλά πριν πάρεις αποφάσεις ζωής. Τα άτομα που σε νοιάζονται πραγματικά, θα σε συμβουλεύσουν για το δικό σου καλό.

Τοξότης

Αυτή η μέρα είναι πολύ καλή για σένα αγαπητέ Τοξότη. Η διπλωματία σου είναι απαραίτητη προκειμένου να διαχειριστείς τις καταστάσεις που εδώ και πολύ καιρό σε απασχολούν.

Αιγόκερως

Η σημερινή ημέρα επιβάλλει εσωτερική ηρεμία προκειμένου να πραγματοποιήσεις ενδοσκόπηση ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Ο περίγυρος πολλές φορές μας επηρεάζει αρνητικά, πράγμα το οποίο είναι λάθος. Συνέχισε ότι κάνεις με αποφασιστικότητα, ενέργεια και δύναμη και μη παρασύρεσαι. Ακολούθησε την πεπατημένη που έχεις και όλα θα πάνε τέλεια.

Υδροχόος

Με τη «τρέλα» που έχεις την τελευταία περίοδο βλέπεις ότι σου βγαίνει σε καλό διότι έχεις δημιουργήσει άμυνες και αποβάλλεις τα αρνητικά κύματα που σου χτυπούν τη πόρτα. Είσαι σε μία δυναμική περίοδο και αυτό φαίνεται σε κάθε σου κίνηση, συνέχισε έτσι γιατί έχεις μόνο οφέλη.

Ιχθείς

Οι προσπάθειες σου τον τελευταίο καιρό σου έχουν αποφέρει σημαντικές επιτυχίες. Η σημερινή ημέρα θα είναι σαν τις προηγούμενες αρκεί να μην ξεχάσεις το δόγμα που σε ανεβάζει. Απέφυγε τις επαφές που θέλουν να σε δουν να αποτυγχάνεις, διότι μόνο τρικλοποδιές θα σου βάλουν.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …