Κριός

Σήμερα θα λύσεις ένα πρόβλημα που σε απασχολεί πολύ καιρό. Κάποια θέματα που αφορούν την οικογένειά σου θα εξελιχθούν ομαλά και όπως εσύ θέλεις. Φρόντισε να μιλήσεις με φίλους για τα προβλήματα που έχεις, αλλά και να ακούσεις τα δικά τους.

Ταύρος

Ονειρεύσου νέες προοπτικές που ανοίγονται σήμερα μπροστά σου και κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Με την Σελήνη να κινείται στον Αιγόκερω, μπορείς να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που σε έχουν περικυκλώσει αποτελεσματικά.

Δίδυμοι

Όλα όσα σε απασχολούν και σε αγχώνουν, προσπάθησε σήμερα να τα φέρεις στο προσκήνιο και να τα λύσεις. Η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να το κάνεις και θα νιώσεις αρκετά ικανοποιημένος από αυτά που θα πετύχεις. Προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές που θα έχεις.

Καρκίνος

Μία εσωτερική δύναμη θα σε κάνει σήμερα να δεις πιο ξεκάθαρα τις καταστάσεις στη ζωή σου. Τελείωσε όλες τις μισοτελειωμένες δουλειές που έχεις και μην αφήνεις για αύριο όσα μπορείς να κάνεις σήμερα. Η μέρα προστάζει να χρησιμοποιήσεις το ένστικτό σου περισσότερο από τη λογική.

Λέων

Όλα όσα θέλεις να πετύχεις, πρέπει να τα μελετήσεις πολύ καλά από πριν. Βάλε κάτω τη λογική σου και προσπάθησε να βρεις τις πιο συμφέρουσες λύσεις, τόσο για την καριέρα όσο και για τα οικονομικά σου. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, πείσε γι’ αυτές και μη χάνεις τον προγραμματισμό σου.

Παρθένος

Σήμερα προσπάθησε να καταλάβεις τους φόβους σου και όλα όσα σε κρατάνε μακριά από τους στόχους σου. Μην αποφεύγεις τις ευθύνες σου, γιατί αυτό δε θα σου κάνει καλό. Οι δυναμικές κινήσεις είναι η λύση για να πετύχεις όλα όσα θέλεις.

Ζυγός

Η σημερινή Τετάρτη θα έχει καλούς οιωνούς για το ζώδιό σου. Θα είσαι αισιόδοξος από τις εξελίξεις και θα έχεις δύναμη να ανταπεξέλθεις σε όλες τις δυσκολίες που πιθανόν να σου παρουσιαστούν. Θα έχεις τη δυνατότητα να το ρίξεις και λίγο έξω και να ξεφύγεις από όλα τα προβλήματα που σε απασχολούν.

Σκορπιός

Μην πτοηθείς σήμερα, με κάποια εμπόδια που θα παρουσιαστούν μπροστά σου. Μπορείς να τελειώνεις μια και καλή μαζί τους, καθώς η οικογένεια και οι φίλοι σου θα είναι στο πλάι σου, να σου συμπαρασταθούν. Να έχεις ηρεμία και σιγουριά για τις δυνατότητές σου.

Τοξότης

Σήμερα θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποια προβλήματα και οι καθυστερήσεις δε θα λείπουν από το πρόγραμμά σου. Μην ξαφνιαστείς και παραμελήσεις τα σχέδιά σου. Να είσαι πιστός σε όλα όσα πιστεύεις και προσπάθησε με κάθε τρόπο να βρεις τρόπους για να λύσεις τα προβλήματα σου.

Αιγόκερως

Σήμερα να περιμένεις αναταράξεις σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητάς σου. Χρειάζεται να δείξεις μεγάλη προσοχή σε αυτά που θα πεις και σε κουβέντες που θα κάνεις με τους γύρω σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς από πλευρά σου και μην περιμένεις από τους άλλους να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνεις εσύ!

Υδροχόος

Σήμερα θα ασκείς μία έντονη επιρροή στα άτομα που σε περιβάλλουν, με αποτέλεσμα να περάσεις όλα όσα θέλεις. Κάποιο πολύ δικό σου πρόσωπο θα είναι στο πλευρό σου και θα σου δώσει τη δυνατότητα να εκπληρώσεις ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο σου.

Ιχθείς

Σήμερα θα παρουσιαστούν κάποια μικρά προβληματάκια εκεί που δεν τα περιμένεις και κάποιοι φίλοι σου θα είναι στο πλευρό σου για να σε βοηθήσουν να τα αντιμετωπίσεις. Να είσαι ψύχραιμος και λογικός στις αποφάσεις που θα πάρεις.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …