Κριός

Σήμερα δεν πρέπει να αφήσεις τα νεύρα σου να σε κάνουν ό,τι θέλουν, γιατί κινδυνεύεις να πεις λόγια που δεν σε συμφέρουν καθόλου. Μείνε μακριά από κάθε είδους υπερβολές και φρόντισε να είσαι εχέμυθος σε όλα όσα σου πουν. Μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου, γιατί δε θα έχεις καλές εξελίξεις.

Ταύρος

Σήμερα είναι μία μέρα που πρέπει να καθίσεις σοβαρά με τον εαυτό σου και να σκεφτείς πού κάνεις λάθος και πού όχι, ώστε να διορθώσεις τη συμπεριφορά σου. Μπορείς να έχεις μπλεξίματα από εκεί που δεν το περιμένεις, γι’ αυτό πρόσεχε πολύ. Η λογική θα είναι για εσένα πολύτιμος οδηγός.

Δίδυμοι

Θα περάσεις τον περισσότερο χρόνο σου σήμερα, αναλογιζόμενος τις πράξεις του παρελθόντος και θα προσπαθήσεις να βρεις τα λάθη σου και τρόπους να τα διορθώσεις. Ζήτησε τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων και μη διστάσεις να ανοίξεις την καρδιά σου, για να σου προσφέρουν τη βοήθειά τους.

Καρκίνος

Μπορείς άφοβα να μοιραστείς τις έννοιες σου με τους γύρω σου και να αλλάξετε απόψεις στα προβλήματα που σε απασχολούν. Βοήθησε τον εαυτό σου ακούγοντας μόνο τη λογική σου και όχι το συναίσθημα. Σήμερα θα έχεις την τύχη με το μέρος σου για να κάνεις τις πιο σωστές επιλογές.

Λέων

Σήμερα θα πιεστείς, καθώς οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πολλές. Μπορεί να προκύψει κάτι έκτακτο στη δουλειά σου ή στο σπίτι, που θα σε βγάλει εκτός προγράμματος και θα σε αποσυντονίσει. Συγκεντρώσου σε αυτά που πρέπει να κάνεις και μην ασχολείσαι με πράγματα που δεν αποτελούν προτεραιότητα.

Παρθένος

Σήμερα μην κρατάς μέσα σου την πίκρα και την απογοήτευση που αισθάνεσαι για κάποια δικά σου πρόσωπα, αλλά κάτσε και μίλησε μαζί τους για να συμφιλιωθείτε. Ακολούθησε το ένστικτό σου και να είσαι σίγουρος πως ακόμη μία φορά δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει.

Ζυγός

Σήμερα οι φίλοι σου θα μπούνε σε προτεραιότητα και θα θελήσεις να περάσεις χρόνο μαζί τους, αναπληρώνοντας τις χαμένες σας στιγμές. Μην αισθάνεσαι τύψεις που θα αμελήσεις λίγο τη δουλειά σου, αλλά φόρτωσε τις μπαταρίες σου κάνοντας πράγματα που σου αρέσουν. Σε καλό θα σου βγει.

Σκορπιός

Σήμερα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου και αυτό είναι κάτι που θα σου χαλάσει τη διάθεση. Μείνε προσηλωμένος στους στόχους σου και μην αφήνεις την απαισιοδοξία να σε παρασέρνει σε σκοτεινά μονοπάτια, που το μόνο που θα κάνουν θα είναι να σε αποσυντονίσουν.

Τοξότης

Σήμερα μπορείς να διεκπεραιώσεις προβλήματα που έχεις με οικονομικά θέματα και να κάνεις απαραίτητους διακανονισμούς, ώστε να μη βγεις άμεσα εκτός προϋπολογισμού. Επίσης, μπορείς εύκολα να βρεις διεξόδους και πηγές αύξησης των εισοδημάτων σου. Μείνε συγκεντρωμένος και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Αιγόκερως

Είναι μία καλή μέρα η σημερινή Δευτέρα για εσένα, μιας και θα έχεις τον χρόνο αλλά και τη διάθεση να βρεθείς με την οικογένεια και τους φίλους σου. Παραμέρισε τις μεταξύ σας διαφορές και φρόντισε να κάνεις μαζί τους ευχάριστες κουβέντες, που θα σας φέρουν κοντά.

Υδροχόος

Σήμερα θα ασχοληθείς με οικονομικά θέματα που σε απασχολούν και θα μπορέσεις να βάλεις σε μία σειρά τις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά των οικονομικών δοσοληψιών σου και με γνώμονα τη λογική, πάρε την πιο φρόνιμη και συμφέρουσα απόφαση.

Ιχθείς

Υπάρχει έντονη κινητικότητα σήμερα στο προσκήνιο, αλλά καλό θα είναι κοιτάξεις μόνο προς τα εκεί που βλέπεις θετικές εξελίξεις. Μην αφήσεις τις καταστάσεις χωρίς να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου. Ακόμη κι αν χρειαστεί να καταβάλλεις προσπάθειες, στο τέλος θα δεις ότι άξιζε τον κόπο.

Διαβάστε περισσότερα στο myasto.gr …