Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (17/7/2017)

LIKE US ON FACEBOOK

Kριός

Προσπάθησε σήμερα να κινείσαι με μεγάλη προσοχή και επιφυλακτικότητα, γιατί κάποια επιπολαιότητα μπορεί να σου κοστίσει ακριβά. Η κοινωνικότητά στο θα είναι στα ύψη και με την επικοινωνία με τους γύρω σου να ευνοείται, θα μπορέσεις να υπερασπιστείς επιτυχώς τις ιδέες σου και να βρεις υποστηρικτές. Αυτό συμβάλλει σημαντικά στην εύκολη δρομολόγηση και επίτευξη των στόχων σου, γεγονός που θα αναπτερώσει το ηθικό σου και θα σε κάνει πολύ θετικό.

Ταύρος

Σήμερα όλα θα κυλήσουν ήρεμα στη ζωή σου και δεν θα χρειαστεί να αγχωθείς για κάτι. Ακόμη και κάποια δυσάρεστη λεπτομέρεια να προκύψει, έχεις πλέον την πείρα αλλά και τη διάθεση να την ξεπεράσεις άμεσα, χωρίς να σε πτοήσει. Με αυτή σου τη στάση απέναντι στα γεγονότα και τις εξελίξεις, προβλέπεται να έχεις μια ήρεμη καθημερινότητα για πολύ καιρό ακόμη.

Δίδυμοι

Οι συνθήκες της ημέρας είναι ιδανικές, ώστε να κάνεις μια ανασκόπηση της ζωής σου και να αναθεωρήσεις γνώμες ή τακτικές για πρόσωπα και καταστάσεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις λάθη του παρελθόντος και να κάνεις σωστές επιλογές και κινήσεις από εδώ και στο εξής. Αν έχεις πάντα σαν γνώμονα τη λογική, όλα θα εξελίσσονται μια χαρά.

Καρκίνος

Σήμερα οι πολλές υποχρεώσεις που θα κληθείς να διεκπεραιώσεις και οι απανωτές αλλαγές που θα λάβουν χώρα στη ζωή σου, θα σε κάνουν εξαιρετικά νευρικό και κυκλοθυμικό. Όλο αυτό ίσως σε κάνει να ψάχνεις αφορμές να ξεσπάς στους γύρω σου τα νεύρα σου, κάτι που αργότερα θα μετανιώσεις. Χαλάρωσε λοιπόν και μείνε ψύχραιμος, ώστε να αποφύγεις να βρεθείς σε ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Λέων

Η σημερινή ημέρα προβλέπεται εξαιρετικά ευοίωνη, οπότε εκμεταλλεύσου το και προώθησε τολμηρά σχέδια και πρωτοποριακές ιδέες, αφού η επιτυχία φαίνεται να είναι δεδομένη. Όλο αυτό το κλίμα σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, ώστε να συνεχίσεις να παίρνεις ρίσκα και να φτάνεις ολοένα και πιο κοντά στην κορυφή.

Παρθένος

Από σήμερα και στο εξής θα είσαι πολύ δημοφιλής και οι απόψεις σου θα βρίσουν απίστευτη ανταπόκριση και πολλούς υποστηρικτές και συμμάχους. Αυτό θα σου δώσει την απαραίτητη ώθηση και αυτοπεποίθηση, ώστε να δρομολογήσεις όσα καιρό τώρα σχεδιάζεις και των οποίων η επιτυχία θα σε καταξιώσει στα μάτια όλων. Η ικανοποίησή σου θα είναι πολύ υψηλή, όχι μόνο γιατί τα κατάφερες, αλλά κυρίως γιατί συνειδητοποίησες ότι περιστοιχίζεσαι από άτομα που σε νοιάζονται και χαίρονται με τη χαρά σου.

 Ζυγός

Η σημερινή ημέρα σου προσφέρει όλες τις προοπτικές και ευκαιρίες, προκειμένου να βάλεις μια τάξη και σειρά στη ζωή σου. Θα καταφέρεις να απαλλαγείς οριστικά από οτιδήποτε δυσάρεστο ή να διορθώσεις οτιδήποτε προβληματικό. Αξιοποίησε σε κάθε σου δυσκολία τη θέληση των κοντινών σου ανθρώπων να σε βοηθήσουν, αφού πράγματι θα σου λύσουν τα χέρια με καταστάσεις που αδυνατείς να διαχειριστείς μόνος σου.

Σκορπιός

Η αναστάτωση και η γενικότερη σύγχυση που θα επικρατήσει στη ζωή σου, θα σε αποσυντονίσει εντελώς και θα σε βγάλει από το πρόγραμμα και τη ρουτίνα σου. Είναι λογικό όλο αυτό το κλίμα να σε αποδιοργανώσει, αλλά φρόντισε να ανασυνταχθείς άμεσα, για να μη χάσεις κάθε έλεγχο. Προς το τέλος της ημέρας επιδίωξε να βρεις χρόνο να ξεκουραστεί, γιατί το χρειάζεσαι.

Τοξότης

Έχεις πλέον βρει τους ρυθμούς σου και η πορεία που έχεις χαράξει είναι απόλυτα ορθή, οπότε μην αφήσεις κανένα εμπόδιο ή σχόλιο τρίτου ατόμου να σε επηρεάσει. Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και την κρίση σου και να είσαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει για τις κινήσεις σου.

Αιγόκερως

Καλό θα ήταν να σταματήσεις να προσποιείσαι ότι όλα στη ζωή σου είναι ιδανικά και να παραδεχτείς την πικρή αλήθεια. Έχεις κάνει αρκετά λάθη στο παρελθόν και τώρα οι συνέπειες σε στενοχωρούν βαθιά μέσα σου. Αν θες πραγματικά να είσαι καλά, ανασκουμπώσου και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό προκειμένου να κάνεις ό, τι είναι απαραίτητο.

Υδροχόος

Οι απανωτές ανατροπές και εξελίξεις θα σε αναστατώσουν και θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα σου, αλλά μην πανικοβάλλεσαι γιατί σύντομα θα διαπιστώσεις ότι είναι για καλό, αφού η νέα πραγματικότητα θα είναι πολύ κοντά στις προσδοκίες σου. Φρόντισε να διευθετήσεις προβλήματα που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι σου, ώστε να είσαι ήρεμος.

Ιχθείς

Η πίεση και το άγχος του τελευταίου διαστήματος σε έχουν καταβάλλει και είναι λογικό να μην έχεις τις ίδιες αντοχές με πριν. Αντί να ζορίζεις κι άλλο τον εαυτό σου, προτίμησε να χαλαρώσεις και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, ώστε να επανέλθεις δριμύτερος.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved