Kριός

Αγαπητέ Κριέ, αν κάτι σε χαρακτηρίζει είναι η μαχητικότητά και η επιμονή σου. Συνέχισε, λοιπόν, να το κάνεις με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και μην αφήνεις λεπτό το στόχο από τα μάτια σου. Δώσε το 100% των δυνάμεών σου και να ξέρεις ότι το αποτέλεσμα που θα καταφέρεις θα σε αποζημιώσει με εξελίξεις θετικές για εσένα στο μέλλον. Μην ξεχνάς ότι στον αγώνα σου η οικογένεια και οι φίλοι στέκονται δίπλα σου.

Ταύρος

Ο σημερινός καφές ,αγαπητέ Ταύρε, αναμένεται λίγο πιο πικρός, μιας και κάποιος πολύ κοντινός σου θα φροντίσει για αυτό. Μην σταθείς σε αυτό το γεγονός και προσπάθησε να βρεις τις αιτίες πίσω από αυτό. Πάντως μια καλή εξήγηση είναι η ίδια η ανθρώπινη ιδιοσυγκρασία. Για αυτό το λόγο περιόρισε τις αντιδράσεις σου και τα λεγόμενά σου. Να ξέρεις ότι όταν δεις τα πράγματα με απόσταση στο χρόνο δείχνουν αλλιώς και αυτό μπορεί να φέρει μόνο ανακούφιση.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η ημέρα θα σου φέρει την αποκάλυψη σε ένα μυστικό ή θα σου εμφανίσει εκείνο το κομμάτι του παζλ που είχες χάσει. Τώρα θα καταφέρεις να δεις ολόκληρη την εικόνα. Σιγά σιγά τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους και εκκρεμότητες του παρελθόντος επιτέλους αρχίζουν να κλείνουν. Πρόσεξε λίγο μόνο το κομμάτι της επικοινωνίας. Ίσως υπάρξουν παρερμηνείες.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις την λογική σου και να αναρωτηθείς τι πραγματικά θέλεις και επιδιώκεις. Θα υπάρξουν οι αφορμές ή οι προτάσεις που θα σε ταρακουνήσουν και θα σε ξεβολέψουν. Ναι μεν είναι ευχάριστο να δέχεσαι μια δελεαστική πρόταση αλλά είναι αυτό που πραγματικά θέλεις; Μπορεί να σε βοηθήσει να εξελιχθείς και να πετύχεις τους στόχους σου; Χρησιμοποίησε μυαλό και ένστικτο για να σε καθοδηγήσουν.

Λέων

Όλα τριγύρω αλλάζουν, αγαπητέ Λέων, αλλά τίποτε δεν μένει ίδιο. Συγκράτησε τα συναισθήματά σου και προσπάθησε να διατηρήσεις ανέπαφα όλα εκείνα που εσύ θεωρείς ως βάση στη ζωή σου. Θα υπάρξουν άτομα που θα προσπαθήσουν να σε ταρακουνήσουν. Μην υποκύψεις σε κάτι που δεν θα σου αρέσει. Ωστόσο, μην ξεφεύγεις από τα όρια και δείξε μια θετική διάθεση αν ακούσεις κάτι πέρα από τα πιστεύω σου. Δεν χρειάζεται να είσαι ακραίος.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα καλείσαι να δείξεις το ανθρώπινο πρόσωπό σου και να σταθείς δίπλα σε ένα πρόσωπο που σε χρειάζεται. Ξέρεις ότι μέσα σου νιώθεις υποχρεωμένος να το κάνεις γιατί ξέρεις ότι το ίδιο σου έχει προσφέρει και εκείνο στο παρελθόν. Άσε λοιπόν, τους ενδοιασμούς και τις δικαιολογίες και δώσε το χρόνο σου και την ενέργειά σου προς όφελός του. Μόνο να κερδίσεις έχεις μέσα από την ικανοποίηση που θα λάβεις.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα νιώθεις την ανάγκη να στραφείς προς τα έσω καθώς σκέψεις και αγωνίες σε ταλαιπωρούν καιρό τώρα. Όπως καταλαβαίνεις και ο ίδιος, αυτό δε σε βοηθάει, αλλά μάλλον τροχοπέδη μοιάζει να είναι στους στόχους σου. Εξέτασε με προσοχή τα δεδομένα και ανέλαβε δράση. Ήρθε η στιγμή να επιλύσεις αυτά που σε ενοχλούν και να πας παρακάτω.

Σκορπιός

Έχεις την αίσθηση ότι η μοίρα παίζει μαζί σου ή ότι κάποιος μοιάζει να παίζει με τα νεύρα σου; Χαλάρωσε και μην προσπαθείς να συμπεράνεις με τα δεδομένα που έχεις. Υπάρχουν και άλλα στοιχεία που θα αποκαλυφθούν σύντομα , οπότε θα καταφέρεις να συνδέσεις τα κομμάτια του παζλ και να δεις την πραγματική εικόνα.

Τοξότης

Δεν υπάρχει λόγος να γκρινιάζεις πλέον αγαπητέ Τοξότη. Δες τα πλεονεκτήματα που έχουν επιφέρει οι αλλαγές στη ζωή σου. Είσαι πιο χαλαρός και δε σε δεσμεύουν πολλά πράγματα πλέον. Αυτό βέβαια συνεπάγεται κάποιες συνέπειες που είναι αμελητέες συγκριτικά με τα πλεονεκτήματα. Κοίταξε με μια ματιά πιο μακροπρόθεσμοι και θα δεις στην πραγματική τους διάσταση τα σημερινά μειονεκτήματα.

Αιγόκερως

Η ημέρα σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα σε κάνει να έχεις τάσεις ψυχανάλυσης καθώς αμφιβάλλεις για εσένα και πιστεύεις πως πρέπει να δείξεις πιο διαλλακτικός και ήπιος. Όμως, μην ξεχνάς ότι το παρελθόν του καθενός χτίζει τον χαρακτήρα του και αυτό ακριβώς έχει συμβεί και με εσένα. Μείνε πιστός σε αυτά που πιστεύεις και μην προσπαθείς να δείξεις κάτι που δεν είσαι . Μακροπρόθεσμα θα σε κάνει δυστυχισμένο και αναποτελεσματικό.

Υδροχόος

Η αλήθεια είναι ότι διανύεις μια δύσκολη περίοδο στη ζωή σου αγαπητέ Υδροχόε. Ένα μπέρδεμα σε έχει αναστατώσει πολύ και νιώθεις ότι είσαι στο στόχαστρο άδικα. Αυτό σου προκαλεί σύγχυση και βλέπεις ότι όση κατανόηση και αν δείχνεις δεν ωφελεί. Σήμερα ,λοιπόν, ανάλαβε δράση και πράξε με ευθύτητα προκειμένου να λύσεις το πρόβλημα. Μην δυσκολέψεις, όμως τα πράγματα. Να ξέρεις ότι όσο πιο απλός και περιεκτικός είσαι στις εξηγήσεις σου τόσο πιο αποτελεσματικός είσαι.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, θα διαπιστώσεις πόσο μεγάλο πλεονέκτημα είναι να εγκλιματίζεσαι εύκολα και να προσαρμόζεσαι με νέα δεδομένα. Αυτό όχι μόνο σε βοηθάει σε προσωπικό επίπεδο ώστε να προοδεύεις, αλλά βοηθάει και την εικόνα σου προς τους γύρω σου, κάνοντάς σε πολύ αγαπητό. Επωφελήσου από αυτό, επιστράτευσε τη λογική σου και την οργάνωση σου προκειμένου να καταστρώσεις τα σχέδιά για τις επόμενες κινήσεις σου.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …