Kριός

Σήμερα βλέπεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά, καθώς η σκέψη σου είναι απόλυτα καθαρή και ορθή. Συνειδητοποιείς ότι μέχρι τώρα έκρινες λάθος πολλά πράγματα και δεν έκανες σωστές επιλογές. Ποτέ δεν είναι αργά να επανορθώσεις, φτάνει να δραστηριοποιηθείς και να μην ξεχνάς να έχεις πάντα γνώμονα τη λογική σου. Με ψυχραιμία και συγκέντρωση όλα θα γίνουν όπως θες.

Ταύρος

Η πίεση που δέχεσαι τελευταία λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων σε έχει εξουθενώσει ψυχικά και σωματικά. Βρες χρόνο να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να καθαρίσεις τη σκέψη σου, για να επανέλθεις δριμύτερος και να διεκπεραιώσεις όλες σου τις ευθύνες. Φρόντισε να τακτοποιείς μια-μια τις εκκρεμότητές σου, για να μην χάσεις τον έλεγχο και πιεστείς.

Δίδυμοι

Σήμερα θα έρθουν στο προσκήνιο δυσάρεστες εξελίξεις που δεν υπολόγιζες και σε βγάζουν εντελώς από τη σειρά σου. Άφησε τις καταστάσεις να κυλήσουν και παράλληλα οργάνωσε τη σκέψη σου, ώστε να προσαρμοστείς στη νέα πραγματικότητα και να προγραμματιστείς εκ νέου. Στη διάρκεια της ημέρας θα έχεις συναντήσεις με άτομα που θα σου λύσουν τα χέρια με δύσκολες καταστάσεις, τις οποίες δεν μπορείς να διαχειριστείς.

Καρκίνος

Πολλές ευχάριστες εξελίξεις θα σε εκπλήξουν σήμερα και θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και δυναμισμό, ώστε βλέποντας τα πράγματα από θετική σκοπιά, να καταφέρεις να βάλεις μια σειρά και τάξη στη ζωή σου. Μην ξεχνάς ότι έχεις την εύνοια των άστρων, οπότε μη διστάζεις να αλλάξεις ό, τι δε σου αρέσει, όσο κι αν σε τρομάζει αυτή σου η πρωτοφανής επαναστατική διάθεση. Θα δεις ότι θα σου βγει σε καλό, αφού η καθημερινότητά σου θα κυλάει πιο αρμονικά και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου.

Λέων

Καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά για τις απρόσμενες ανατροπές και τις ραγδαίες εξελίξεις που θα γίνουν σήμερα. Να είσαι καλά οργανωμένος και απόλυτα προσγειωμένος στην πραγματικότητα, γιατί μόνο έτσι θα σταθείς στο ύψος των αλλαγών. Όταν συνέλθεις από την αναστάτωση, θα δεις ότι τα νέα δεδομένα είναι υπέρ σου, οπότε καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να διατηρήσεις το θετικό αυτό κλίμα.

Παρθένος

Σήμερα θα βρες επιτέλους την ευκαιρία να αξιοποιήσεις αδρανείς προοπτικές αλλαγής και εξέλιξης της καθημερινότητάς σου, ώστε να βρεις τις ισορροπίες που καιρό τώρα αναζητάς και να είσαι πιο αισιόδοξος. Έτσι, με ηρεμία στη ζωή σου και ανεπηρέαστος από προβλήματα, θα είσαι σε θέση να κάνεις νέα σχέδια και να τα υλοποιήσεις με αρκετή ευκολία.

Ζυγός

Συνειδητοποιώντας ότι τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα υπολόγιζες και ότι τα νέα δεδομένα είναι πιο απαιτητικά, θα πρέπει να εγκαταλείψεις το παλιό σου πλάνο και να οργανωθείς εκ νέου προκειμένου να ανταπεξέλθεις στην πίεση της καθημερινότητάς σου. Μόνο έτσι θα δώσεις πνοή στα σχέδια και τις επιδιώξεις σου.

Σκορπιός

Η ευνοϊκή ημέρα αλλά και η ζωντάνια σου σε βοηθούν να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου, αλλάζοντας ή διώχνοντας οριστικά ό, τι δε σε ικανοποιούσε. Η καθημερινότητά σου ομολογουμένως θα αλλάξει προς το καλύτερο, με εσένα να είσαι απόλυτα ήρεμος και να απολαμβάνεις την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε στόχου σου.

Τοξότης

Σήμερα μπορεί το πρόγραμμά σου να είναι υπερφορτωμένο με υποχρεώσεις, αλλά από την άλλη η μέρα είναι τόσο ευνοϊκή και εσύ υπερδραστήριος, οπότε δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να ολοκληρώσεις ό, τι σου ανατεθεί. Φρόντισε μόνο να είσαι πάντα ψύχραιμος και λογικός.

Αιγόκερως

Καλό θα ήταν να μετράς κάθε σου λέξη σήμερα, αφού εύκολο θα είναι να παρεξηγηθείς και να οδηγηθείς σε έντονες διαφωνίες με τους γύρω σου. Κράτησε χαμηλούς τόνους και φρόντισε να είσαι διαλλακτικός και συζητήσιμος. Έτσι, η έλλειψη εντάσεων θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς στην αξιοποίηση ευκαιριών που μπορεί να παρουσιαστούν και που θα είναι εξαιρετικά ωφέλιμες για το μέλλον σου.

Υδροχόος

Μέχρι τώρα η σκέψη σου ήταν αρκετά μπερδεμένη, λόγω της γενικότερης αναστάτωσης που επικρατεί γύρω σου και δεν ήσουν σε θέση να κρίνεις και να αποφασίζεις σωστά. Η σημερινή ημέρα θα σου δώσει το χρόνο και την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα σου και να επανορθώσεις για τα λάθη σου. Πλέον είσαι σίγουρος ότι κρίνεις ορθά και αντικειμενικά πρόσωπα και καταστάσεις. Φρόντισε λοιπόν τώρα να τακτοποιήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, ώστε να ανακουφιστείς.

Ιχθείς

Οι σημερινές αστρολογικές όψεις καθιστούν την ημέρα πολύ αισιόδοξη και την διάθεσή σου εξαιρετικά υψηλή. Αυτό σε γεμίζει αποφασιστικότητα και ενέργεια, ώστε να κάνεις αλλαγές που καιρό τώρα επιθυμείς και που θα κάνουν πιο αρμονική την καθημερινότητά σου.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …