Είτε είσαι γυναίκα, είτε άντρας, όταν κάποιος είναι αντικειμενικά όμορφος ή κάνει αισθητή τη παρουσία του, δεν κρύβεται. Τι κάνει ακαταμάχητο έναν άντρα; Είναι μια μεγάλη απορία και για τα δύο φύλλα και άξια να συζητηθεί.

Πολλές φορές έχεις συναντήσει κάποιους άντρες, που η γοητεία τους, για κάποιο λόγο, σε τραβάει υπερβολικά. Δεν μπορείς να το περιγράψεις ή να το εξηγήσεις, αν σου ζητηθεί, με απλά λόγια, γιατί και εσύ, η ίδια ακόμα, δεν ξέρεις. Δεν είναι μεγάλο μυστήριο και για την ακρίβεια είναι ακριβώς μπροστά σου, απλά δεν εμβαθύνεις όσο πρέπει, ή δεν παρατηρείς αρκετά.

Το βλέμμα

Μια ματιά σου μόνο φτάνει, αεροπλάνο να με κάνει, που έλεγε και ο ποιητής. Το βλέμμα είναι ένα δυνατό χαρτί, τοu άντρα, για να κάψει καρδιές και να τραβήξει κοντά του μια γυναίκα. Όταν δύο άτομα επικοινωνούν μόνο με τα μάτια και μπορούν να περάσουν ιδέες και συναισθήματα μ’αυτό το τρόπο, τότε ένας από τους δύο έχει καταφέρει να αποδείξει το πόσο ακαταμάχητο βλέμμα έχει. Μπορεί απλά να σε κοιτάξει για μερικά δευτερόλεπτα και εσύ να μην μπορείς να τον βγάλεις από το μυαλό σου για μέρες.

Μουσικό όργανο

Όταν ένας άντρας ξέρει να παίζει ένα μουσικό όργανο πάρα πολύ καλά και με στυλ, καμία γυναίκα δεν μπορεί να του αντισταθεί. Η μουσική από μόνη της μπορεί να σου αλλάξει τη ψυχολογία και τη διάθεση. Πόσο μάλλον όταν αυτός που προκαλεί όλο αυτό, είναι ένα εμφανίσιμο άτομο με στυλ. Τρομερός συνδυασμός.

Μυρωδιά

Είναι ολόκληρη επιστήμη, το τι άρωμα πρέπει να φορέσεις για να είσαι ακαταμάχητος. Υπάρχουν όμως άνθρωποι, που η μυρωδιά του σώματος τους, σε συνδυασμό με το άρωμα τους, σε κάνει να θες να σταθείς δίπλα τους για ώρες. Δεν μυρίζουν όλοι οι άνθρωποι ωραία και ας φοράνε όλοι αρώματα.

Χαρακτήρας

Η σιγουριά ενός άντρα στον εαυτό του και στο χαρακτήρα του, είναι κάτι, που ζητά κάθε γυναίκα από το σύντροφο της. Όταν ξέρει πως μπορεί να αποκτήσει αυτό που θέλει και με ποιον ακριβώς τρόπο, αυτό μαγεύει τη γυναίκα με ένα μυστήριο τρόπο.