Η αλήθεια είναι ότι όταν φοράς ψηλά παπούτσια νιώθεις τελείως άβολα, δεν μπορείς ούτε να περπατάς καλά αλλά, ούτε καν και να στέκεσαι όρθια. Κατανοητό! Τι μπορείς να κάνεις, όμως, αν δεν είσαι και το πρώτο μπόι. Δεν πειράζει εσύ θα φοράς flat και εμείς θα σου διδάξουμε πώς να το κάνεις για να φαίνεσαι ψηλότερη!

Μικρά  τρικ για να φαίνεσαι ψηλότερη ακόμα και όταν φοράς flat!

  1. Χρειάζεσαι ή μια πολύ κοντή ή μια τελείως μακριά: Αν φορέσεις κάτι πολύ μακρύ ή κάτι πολύ κοντό το αποτέλεσμα θα είναι να φαίνεσαι ψηλότερη. Στην δική σου κατάσταση απαγορεύονται τα μεσαία μήκη γιατί όταν θα χάσεις πόντους.
  2. Ξέχνα τα παντελόνια που είναι κάπρι: Όχι αγαπητή μου στην δική σου περίπτωση τα κοντά παντελόνια που αφήνουν εκτεθειμένο ένα μικρό κομμάτι δέρματος δεν κάνουν καλό. Φόρεσε, λοιπόν, ένα μακρύ παντελόνι που κατά προτίμηση θα ανοίγει κάτω.
  3. Στενά ρούχα: Τα στενά ρούχα που θα αγκαλιάζουν το κορμί σου θα το κάνουν να δείχνει πιο ψηλό. Ειδικά όσοι σε βλέπουν από μακριά θα σε νομίζουν ότι είσαι αρκετά πιο ψηλή.
  4. Βάλε έντονα χρώματα στην ζωή σου: Αν επιλέξεις ρούχα με έντονα χρώματα και σχέδια ακόμα και όταν φοράς flat θα προσθέσεις πόντους και στο σώμα σου αλλά και στην αυτοπεποίθησή σου.
photos: fabfashionfix.com, pinterest.com