Θέμα χρόνου είναι η εκλογική συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

“Συζητούμε με το ΠΑΣΟΚ και με άλλες δυνάμεις, θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε άμεσα θετική κατάληξη”, υποστήριξε ο κ. Θεοχαρόπουλος, ενώ σημείωσε ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν επισήμως στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου.
“Δεν πρόκειται για ενσωμάτωση του ενός ή του άλλου αλλά για εκλογική συμπαράταξη”, είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, τονίζοντας ότι θα προτιμούσε μετεκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ.

“Η ΔΗΜΑΡ απευθύνθηκε δυο φορές στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση, ούτε μια συνάντηση”, τόνισε ο κ.Θεοχαρόπουλος, ο οποίος έστειλε μήνυμα στον κ. Κουβέλη, ο οποίος επιδιώκει σύμπλευση με την Κουμουνδούρου, ότι θα ακουστούν όλες οι απόψεις και “η ΔΗΜΑΡ θα πάρει τις αποφάσεις της και θα προχωρήσει μπροστά”.
“Όταν βοηθούσε η ΔΗΜΑΡ στο να επιλυθούν τα προβλήματα δεν είχαμε ούτε κλειστές τράπεζες ούτε capital controls” επισήμανε ο κ. Θεοχαρόπουλος και συμπλήρωσε “τώρα απαιτείται συσπείρωση πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων”.