Λόγω της φοροδιαφυγής η χώρα θα καταρρεύσει τόνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη το πρωί της Παρασκευής, ο βουλευτής του Ποταμιού,  Χάρης Θεοχάρης.

Τι τόνισε στην συνέντευξη του ο Χάρης Θεοχάρης;

«Δεν υπάρχει καμία ουσιαστική τροποποίηση μέχρι στιγμής για την φοροδιαφυγή. Χθες, κατήγγειλα το πολυνομοσχέδιο σαν ένα νομοσχέδιο που ευνοεί τη φοροδιαφυγή».

Στην συνέχεια, μάλιστα, των δηλώσεων του ο κ. Θεοχάρης εξήγησε ότι: 

Η φοροδιαφυγή για μένα δεν πατάσσεται με αυτόν τον τρόπο και νομίζω μόνο προβλήματα θα επιφέρει. Και ουσιαστικά θα είναι κι ο λόγος για τον οποίο θα καταρρεύσει κι αυτή η κυβέρνηση, διότι δε θα μπορεί να φέρει αυτά που είχε υποσχεθεί στον ελληνικό λαό.

«Ο ελληνικός λαός έχει δείξει μεγάλη υπομονή και αντοχή σε πάρα πολλά δύσκολα μέτρα, γιατί κατανοεί αρχικά έστω τη βούληση κάθε κυβέρνησης, η οποία λέει ότι θα ξεκαθαρίσει τα ζητήματα αυτά, της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής» συμπλήρωσε και κατέληξε λέγοντας: «Βλέπουμε  ότι κι αυτή η κυβέρνηση ακολουθεί τα χνάρια των προηγούμενων και ουσιαστικά να μην κάνει τίποτα, να αντιμετωπίζει το φαινόμενο και συνεχώς αντιμετωπίζει το φαινόμενο της αγανάκτησης του κόσμου».