Το πολυβραβευμένο 3d animation film, The Present, μέσα με μόλις λίγες ημέρες από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, έχει συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατομμύρια προβολές, συγκινώντας κριτικούς και κοινό.

Η ιστορία του The Pesent – To Δώρο, ξεκινά από το comic που δημιούργησε ο Fabio Coala. Έπειτα από σχετική διατριβή του Ινστιτούτου Κινούμενης Εικόνας και Οπτικών Εφέ της Filmakademie Baden Wuerttemberg στο Ludwigsburg στη Γερμανία, οδηγώντας στη δημιουργία αυτού του συγκινητικού μικρού μήκους 3d animation film.

Η ιστορία αυτού του “Δώρου”, έχει κεντρικό της ήρωα, ένα μικρό αγόρι, το οποίο είναι εθισμένο στα video games, το οποίο “επανέρχεται” στην πραγματικότητα με τον πιο συγκινητικό τρόπο, με ένα ξεχωριστό δώρο που του προσέφερε η μαμά του.

Μετρώντας μόνο μία εβδομάδα, από την ανάρτησή του στο διαδίκτυο, το The Present, έχει συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατομμύρια προβολές και έχει κατακτήσει 59 βραβεία, σε πάνω από 180 διεθνή φεστιβάλ στα οποία έχει συμμετάσχει.

Ένα πραγματικά μεγάλο “δώρο” για τους επισκέπτες του κόσμου του internet! Καθίστε αναπαυτικά, σταματήστε ό,τι κάνετε και απολαύστε παρακάτω το συγκινητικό animation film. Και…. replay!