Χωρίς τέλος φέρεται να είναι η ταλαιπωρία για τους πολίτες της συμπρωτεύουσας που παραμένει για 6η ημέρα χωρίς λεωφορεία, καθώς η επίσχεση εργασία των εργαζομένων του ΟΑΣΘ συνεχίζεται. Στους δρόμους επικρατεί χάος και όσοι αποφασίζουν να κινηθούν με το αυτοκίνητο σου μένουν ώρες στις ουρές. 

Σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ειδήσεων ο πρόεδρος του συνδικάτου, Δημήτρης Τσερμενίδης, επισήμανε πως «σε καθημερινή βάση οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα επανακαθορίζουν τη στάση τους κατόπιν συνεδριάσεων» ενώ σημείωσε:

Οποιαδήποτε ώρα εντός του 24ωρου αποφασίσει ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, να κάνει κίνηση για την καταβολή των δεδουλευμένων μας θα συγκαλέσω έκτακτη συνεδρίαση των εργαζομένων για να καθορίσουν εκ νέου τη στάση τους

Θυμίζουμε, πως την Τετάρτη ο Χρ. Σπίρτζης είχε δώσει υπόσχεση πως καταβάλει την Πέμπτη ο ίδιος στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τα δεδουλευμένα του Ιουλίου που ανέρχονται σε περίπου 3 εκατ. ευρώ. Η εν λόγω υπόσχεση, όμως, μέχρι στιγμή δεν υλοποιήθηκε.

«Δεν χαιρόμαστε που το δικαστήριο μας δικαίωσε. Θέλω να βγάλω τα λεωφορεία στους δρόμους, αλλά δεν γίνεται να μας εμπαίζουν ούτε το υπουργείο, ούτε η διοίκηση του ΟΑΣΘ» πρόσθεσε ο Πρόεδρος του συνδικάτου και τόνισε:

«Θα συσκεφθούμε με τους νομικούς μας συμβούλους και θα δούμε πώς θα κινηθούμε».