Η αναζήτηση του κατάλληλου συντρόφου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Και φυσικά η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο! Το να βρεις το άλλο σου μισό δεν είναι θέμα αναζήτησης, αλλά συνδυασμού των κατάλληλων συγκυριών, της καλής διάθεσης και της φάσης στην οποία θα είσαι όταν θα συναντήσεις τον «άντρα των ονείρων σου».

Αυτές οι σκέψεις απασχόλησαν τους χρήστες του Reddit, οι οποίοι σε συζήτηση που έκαναν μοιράστηκαν μεταξύ το ποια πιστεύουν ότι είναι τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι άνθρωποι στην αναζήτηση του κατάλληλου συντρόφου.

δεν είναι έτοιμος να κάνει σχέση

Δίνεις πολλή σημασία στην εξωτερική εμφάνιση. Σκέψου ότι μ’ αυτό τον άνθρωπο πιθανότατα να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου, μήπως να δεις και κάτι άλλο εκτός απ’ την εμφάνισή του;

Διαλέγεις με βάση το επάγγελμα. Ναι καλό είναι ο σύντροφός σου να μπορεί να σου παρέχει τα βασικά αλλά δεν θα τον κρίνεις απ’ το επάγγελμά του. Ξεκόλλα απ’ την εικόνα και το prestige ενός επαγγέλματος και βρες σημαντικότερα κριτήρια για να κρίνεις τον σύντροφό σου.

γάμος

Επιμένεις στο ότι τα ετερώνυμα έλκονται. Ναι είναι γεγονός, αλλά μην μείνεις μ’ έναν άνθρωπο που δεν ταιριάζεις καθόλου επειδή απλά πστεύεις τη διαδεδομένη αυτή άποψη! Ναι τα ετερώνυμα έλκονται, αλλά όταν η απόσταση είναι μεγάλη, πώς θα ταιριάξεις μαζί του;

Photo: Independent