Ο κόσμος του Twitter ταρακουνήθηκε όταν κάποιος ανακάλυψε ότι υπάρχουν τα BABY TELETUBBIES. Αυτό σημαίνει ότι τα αγαπημένα μας Teletubbies είχαν παιδιά και ήμασταν σε άγνοια τόσο καιρό; 

Στο σχόλιο γράφει: “Εντάξει, σταματήστε ότι κάνετε. Ο κόσμος των Teletubbies έχει παιδιά, δεν είμαι έτοιμη για αυτή την πληροφορία”.

Η 19χρονη Lyen Krenz Yap, που κατάγεται από τις Φιλιππίνες, ήταν ο πρώτος που ανέβασε στο Twitter σχετικά με αυτό. Από μικρή θαύμαζε τα Teletubbies. Έπαθε σοκ, λοιπόν, όταν έμαθε πως έχουν και παιδιά. Ανέβασε αυτή την πληροφορία μαζί με τη δημοσίευση του Facebook καθώς ήθελε να σοκάρει τους φίλους της.

Μέχρι στιγμής έχει αναδημοσιευτεί περισσότερες από 24.000 φορές και έχουν γίνει και άλλα tweets πάνω στο θέμα. Τα μωράκια αυτά ονομάζονται Tiddlytubbies.

Ο κόσμος του Twitter έδειξε μεγάλη ανταπόκριση.

Βέβαια δεν είναι ξεκάθαρo αν τα Tiddlytubbies είναι τα παιδιά των Teletubbies. Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα υπάρχουν παιδιά τα οποία ζουν στον δικό τους ιδιαίτερο χώρο μέσα στο σπίτι. Δεν υπάρχουν, όμως, περισσότερες πληροφορίες.