Έχουμε ακούσει τόσες πολλές ιστορίες για το σεξ. Τα κουβεντιάζουμε με τους φίλους μας, ανταλλάζουμε εμπειρίες…Άλλες μιλάνε για καταπληκτικές επιδόσεις και μαραθώνιους και άλλες όχι και τόσο…καταπληκτικές.

Οι αγαπημένες μας όμως ιστορίες είναι όλα εκείνα τα γελοία -μερικές φορές και άβολα- περιστατικά που μπορεί να συμβούν κατά τη διάκρεια της σεξουαλικής πράξης.

Μπορεί να βρεις τον εαυτό σου ένα από τα παρακάτω. Αν όχι ευχόμαστε μέσα απ’ την καρδιά μας να μη σου συμβεί τίποτα από αυτά.

Κάτι σου ξέφυγε…

Ξέρεις πως έχει έρθει η στιγμή να κάνεις σεξ. Απόψε είναι η βραδιά σου. Και ξεκινάς την προετοιμασία. Κάθεσαι μια ώρα στο ντους (με το ρολόι στο χέρι) και ξυρίζεσαι, ξυρίζεσαι μέχρι να μην υπάρχει ούτε μια τρίχα για δείγμα. Μέχρι να γίνει το δέρμα σου σαν του “μωρού”. Έπειτα βάζεις τις κρέμες σου από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Μόνο έτσι νιώθεις έτοιμη.

Και ξαφνικά την ώρα που έχετε έρθει πιο κοντά από ποτέ ανακαλύπτεις πως ένα σημείο σου ξέφυγε και δεν το ξύρισες καλά…Και μπορεί να αγχωθείς, σκέψεις μπορούν να περάσουν από το κεφάλι σου. Ηρέμησε. Κανείς δεν είναι άτριχος και μόνο εσύ δίνει τόση βάση, Πίστεψέ με τον άλλον δεν τον ενδιαφέρει και τόσο…

Οι περίεργοι…θόρυβοι

Οι θόρυβοι πάντα θα υπάρχουν. Και ενώ βρίσκεστε σε πολύ καλό σημείο, ακούγεται περίεργοι θόρυβοι που μπορεί και να σου αποσπάσουν την προσοχή…Ηρέμησε γιατί μόνο περίεργοι δεν είναι. Είναι καθαρά φυσιολογικοί. Και τα αέρια είναι φυσιολογικά και το ξέρουν και οι δύο. Συνέβαινε, συμβαίνει και θα συμβαίνει, deal with it!

Η στιγμή του οργασμού

Ναι πράγματι μπορεί μερικές φορές να είναι αστεία. Ο άλλος εκείνη τη στιμή είτε έχει το ύφος του πορνοστάρ, είτε μπορεί να είναι πιο συνεσταλμένος, ενώ αυτή μπορεί να μοιάζει με τρομαγμένη γάτα. Όλα στο πρόγραμμα είναι και είναι αποδεκτά.

Νιώθεις ότι πνίγεσαι

Κατά τη διάρκεια του στοματικού νιώθεις ότι πνίγεσαι. Δάκρυα τρέχουν από τα μάτια σου και είσαι ένα βήμα πριν τον εμετό. Ή τουλάχιστον έτσι νιώθεις. Εμείς μπορουμε να σε διαβεβαιώσουμε πως είναι φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού. Η προσπάθεια μετράει!

Δεν μπορείς ν’ ακούς τον εαυτό σου να μιλάει “βρώμικα”

Ντρέπεσαι που ξεστομίζεις αυτές τις λέξεις. Νιώθεις αμήχανα και τις λες μέσα απ’ τα δόντια σου. Μπες μέσα στο παιχνίδι και απλά διασκέδασέ το!