Το φλερτ είναι απ’ τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή! Σε κάνει να χαλαρώνεις, σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και σε αναζωογονεί! Υπάρχουν διάφορε είδη φλερτ: Αυτά που είναι απλά για την στιγμή κι εκείνα που έχουν απώτερο σκοπό! Κι εκεί ακριβώς είναι που δεν πρέπει να κάνεις λάθη που θα σου κοστίσουν πόντους!

Ποια είναι, λοιπόν, τα μεγαλύτερα λάθη που κάνεις στο φλερτ;

Κάνεις τα πάντα για να του πέσει η αυτοπεποίθηση. Κι αν δεν καταλαβαίνεις να σου φέρουμε ένα παράδειγμα. Προσπαθεί να σου περιγράψει με όλο τον ενθουσιασμό που έχει το καλύτερο project που έχει αναλάβει στη δουλειά ή το ταξίδι που πήγε την προηγούμενη εβδομάδα. Κι εσύ αντί να ακούς και να σχολιάζεις θετικά, ακυρώνεις αυτά που λέει υποβαθμίζοντάς τα. Πώς να συνεχίσει μετά ο έρημος;

φλερτ

Σου κάνει κομπλιμέντα και δεν τα αποδέχεσαι. Ναι αν σου λέει ότι είσαι όμορφη, σημαίνει πως έτσι σε βλέπει και έτσι νιώθει. Εάν σου πει ότι έχεις υπέροχα πόδια, το λέει επειδή πραγματικά του αρέσουν. Σταμάτα τα γυναικουλίστικα και την προσπάθεια να τον πείσεις ότι δεν είναι έτσι όπως τα λέει και αντιθέτως δέξου το κομπλιμέντο και ανταπόδωσέ το. Όταν κάποιος δεν θα στα λέει θα στα ζητάς!

Photo: Shutterstock