Ανακοίνωση εξέδωσε τόσο η εταιρεία MINDWORK BUSINESS SOLUTIONS της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα, όσο και η ίδια η Λίνα Νικολοπούλου στον απόηχο της εφόδου της Οικονομικής Αστυνομίας στα γραφεία της εταιρείας στα πλαίσια της έρευνας που διενεργείται σχετικά με ατασθαλίες στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Τονίζεται πως νωρίτερα είχε γίνει έλεγχος στο γραφείο της εταιρείας της εταιρείας της Λίνας Νικολοπούλου, ενώ λίγη ώρα αργότερα ο διοικητής της ΤτΕ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, και οι δύο τόνισαν ότι η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και επιβεβαίωσαν την καλή μεταξύ τους συνεργασία.

Η Λίνα Νικολοπούλου στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι όλοι αντιλαμβάνονται πως πραγματικός στόχος είναι ο σύζυγός της κι όχι η ίδια, ενώ δήλωσε πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και ότι η ίδια και η εταιρεία της είναι ανοιχτή σε κάθε έλεγχο.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Η εταιρεία MIND WORKBUSINES SSOLUTIONS, η οποία εκπροσωπείται από την κυρία Λίνα Νικολοπούλου, δέχθηκε σήμερα στην έδρα της κλιμάκιο οργάνων της Οικονομικής Αστυνομίας, το οποίο προέβη σε τυπικό έλεγχο των παραστατικών της στοιχείων σε σχέση με έργο Ε.Σ.Π.Α. του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. που ανέλαβε να εκτελέσει, έπειτα από διεθνή διαγωνισμό. Η εταιρεία παρέδωσε στο ανώτερο κλιμάκιο ό,τι στοιχείο ζητήθηκε και η εκπρόσωπος της, κυρία Λίνα Νικολοπούλου, συνεργάσθηκε πλήρως με τους διενεργήσαντες τον έλεγχο.

Η δραστηριότητα της εταιρείας κινείται πάντοτε εντός των πλαισίων της απολύτου νομιμότητας, άπαντα δε τα παραστατικά στοιχεία αυτής τηρούνται στην έδρα της και είναι πρόσφορα σε οποιονδήποτε έλεγχο, ο οποίος όμως πρέπει να διεξάγεται επίσης εντός του πλαισίου της δικονομικής τάξεως και όχι με ταυτόχρονη και ενδεχομένως σκόπιμη σπίλωση προσώπων και υπολήψεων.

Ο θόρυβος που προκλήθηκε είναι στοχευμένος και αδικαιολόγητος, ενώ διέρρευσαν την ψευδή πληροφορία περί διενέργειας ελέγχου, όχι στην έδρα της εταιρείας, αλλά, δήθεν στην οικία της, ενώ χρησιμοποιήθηκε το όνομα του συζύγου της, κυρίου Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος ανέκαθεν αποτελεί και τον στόχο των κακόβουλων δημοσιευμάτων. Οι πολιτικές σκοπιμότητες σε μια δημοκρατική Ελλάδα δεν μπορούν ποτέ να κατασκευάσουν ενόχους.

Η νόμιμη εκπρόσωπος της εταιρείας επιφυλάσσεται να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της σε περίπτωση που συνεχισθεί η δυσφήμιση της εταιρείας και των εκπροσώπων της».

H ανακοίνωση της Λίνας Νικολοπούλου:

«Όλοι αντιλαμβάνονται ότι ο πραγματικός στόχος είναι ο σύζυγός μου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένες σκοπιμότητες και επιλογές. Γι΄ αυτό και επιλέχθηκε η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία.

Θέλω να δηλώσω σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι δεν έχω να φοβηθώ τίποτε εγώ προσωπικά, αλλά και η εταιρεία μου. Και βεβαίως δεν θα με κάμψουν οι επιθέσεις που έχουν ως αποκλειστικό στόχο τη σπίλωση του συζύγου μου και της οικογένειάς του. Να είναι βέβαιοι ότι θα αποτύχουν!»