Συννεφιασμένος θα είναι κατά κύριο λόγο ο καιρός σήμερα, Παρασκευή, σ’ όλη την χώρα, με την υγρασία να είναι αυξημένη. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση.

Πιο αναλυτικά:

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες από το απόγευμα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 17  βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες από το απόγευμα θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική Μακεδονία προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν ασθενείς βροχές. Στη Θράκη και την υπόλοιπη Μακεδονία λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 00 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τη νύχτα θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια Ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βαθμιαία τοπικά 5 μποφόρ. Στην Ήπειρο η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 00 έως 15, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες από το απόγευμα και από τα δυτικά θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και στη Θεσσαλία ομίχλη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια κατά τόπους θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες από το απόγευμα στις δυτικές περιοχές θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.