Συνεχίζονται και την Τετάρτη τα ραντεβού του επιτελείου της ελληνικής Κυβέρνησης με τους εκπρόσωπους των Θεσμών που τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρίσκονται στη χώρα μας. Οι συναντήσεις έχουν ως στόχο το κλείσιμο της αξιολόγησης και την εκταμίευση της δόσης.

Το κουαρτέτο στις 9:00 το πρωί συναντήθηκε με τους υπουργούς Οικονομικών και Οικονομίας, Ευκλείδη Τσακαλώτο και Γιώργο Σταθάκη, αντίστοιχα.

Και η αναπτυξιακή στρατηγική στο τραπέζι των συζητήσεων:

Να σημειωθεί, πως πέρα των φορολογικών ζητημάτων, κατά τη συνάντηση της Τετάρτης αναμένεται να εξεταστεί και η αναπτυξιακή στρατηγική.

Ενώ η τροποποίηση του νόμου Δένδια σύμφωνα με πληροφορίες θα απασχολήσει την συνάντηση της Πέμπτης.

Στις 10:00, τους εκπροσώπους των Θεσμών θα συναντήσουν οι κ.κ. Χουλιαράκης και Φωτίου, οι οποίοι θα θέσουν ζητήματα δημοσίων δαπανών και κοινωνικής πρόνοιας .

Μια ώρα αργότερα, οι Ευκλείδης Τσακαλώτος, Τρύφωνας Αλεξιάδης και Γιώργος Πιτσιλής θα θέσουν τα θέματα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και το θέμα της φορολογικής μεταρρύθμισης.

Ενώ στις 12:30 αναμένεται να συνεχιστούν τα ραντεβού με την κρίσιμη διαπραγμάτευση για τα εργασιακά στην οποία θα δώσει το παρόν ο Γ. Κατρούγκαλος.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης θα ολοκληρωθεί με τους κ.κ. Βερναρδάκη και Χουλιαράκη που θα θέσουν το ζήτημα της μεταρρύθμισης της δημόσιας διοίκησης.

photo:Alexandros Michailidis / SOOC