Συνεχίζονται οι έρευνες για την αγνοούμενη στη Νέα Μηχανιώνα. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει κηρυχθεί η Μεσσηνία και ο Δήμος Θερμαϊκού, που επλήγησαν απ’ τις σφοδρές βροχοπτώσεις. Οι δρόμοι έγιναν ποτάμια, σπίτια πλημμύρισαν κι ακόμα κι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω της κακοκαιρίας.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τηνα νέρευση της 53χρονης γυναίακς η οποία εξαφανίστηκε χθες -Τετάρτη- μετά τις πλημμύρες που εκδηλώθηκαν στον Δήμο Θερμαϊκού εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης που έπληξε την περιοχή.

Στα πλαίσια των ερευνών συμμετέχουν η Αστυνομία, το Λιμενικό, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Τελευταία φορά που επικοινώνησε κάποιος μαζί της ήταν ο σύζυγός της το βράδυ της Τετάρτης. Κατά την τηλεφωνική συνομιλία η γυναίκα ανέφερε ότι βρίσκεται εγκλωβισμένη μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό της. Βεβαίως, οι αρχές εντόπισαν το όχημα της σε κεντρικό σημείο της Νέας Μηχανιώνας, γύρω στις 5 χθες τα ξημερώματα, με τη γυναίκα να μην είναι πουθενά.

Παράλληλα, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει κηρυχθεί η Μεσσηνία και ο Δήμος Θερμαϊκού, που επλήγησαν απ’ τις σφοδρές βροχοπτώσεις.

Τρεις νεκροί στην Καλαμάτα

Μια γυναίκα 62 ετών με κινητικά προβλήματα έχασε τη ζωή της στο χωριό Πήδημα της Καλαμάτας, σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, ενώ νεκρός από ανακοπή, βρέθηκε στο σπίτι του στην περιοχή της Θουρίας και ένας 80χρονος που αντιμετώπιζε επίσης κινητικά προβλήματα.  Ο δήμαρχος δήλωσε ότι το νερό στο κέντρο του χωριού έφτασε τα δύο μέτρα.

Νεκρός στην Λακωνία- Έσπασε ένα φράγμα του Ευρώτα

Ο τέταρτος νεκρός, ένας ηλικιωμένος άνδρας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, βρέθηκε στο Βλαχιώτη Λακωνίας, από πυροσβέστες που επιχειρούσαν στην περιοχή. Ο ηλικιωμένος, που τον αναζητούσαν τις τελευταίες ώρες, παρασύρθηκε και πνίγηκε από τα νερά σε απόσταση 150 μέτρων από το σπίτι του.