Συνεχίζεται η ταλαιπωρία στη Θεσσαλονίκη

LIKE US ON FACEBOOK

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία στη Θεσσαλονίκη καθώς για 5η μέρα δεν κυκλοφορούν λεωφορεία στους δρόμους. Ασφυκτική η κατάσταση στους δρόμους.

Συνεχίζεται για 5η συνεχόμενη μέρα η επίσχεση εργασίας των εργαζομενων του ΟΑΣΘ καθώς δεν υπήρξε κάποια θετική εξέλιξη στην αποπληρωμή των χρωστούμενων από την πλευρά του οργανισμού.

Να σημειωθεί πως η διοίκηση του ΟΑΣΘ βρίσκεται σε επαφές για την εξασφάλιση δανειοδότησης αλλά ακόμα δεν έχει δοθεί το πράσινο φως.

Σύμφωνα με το thestival.gr ο πρόεδρος του Οργανισμού έχει ζητήσει από το αρμόδιο υπουργείο προείσπραξη της αντισταθμιστικής καταβολής του Ιουνίου, ύψους 4 εκατ. ευρώ, για την πληρωμή του μισθού Απριλίου στους εργαζόμενους.

Η κατάσταση αναμένεται να συνεχιστεί και μέσα στο Σαββατοκύριακο δυσχαιρένοντας ακόμα περισσότερο τις συνθήκες. Ήδη οι καταστηματάρχες στο κέντρο της πόλης κάνουν λόγο για μεγάλη οικονομική ζημιά καθώς έχει μειωθεί σημαντικά η κίνηση.

Παράλληα εφιαλτική είναι και η κατάσταση στους δρόμους της πόλης με τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης να βιώνουν τις τελευταίες 5 μέρες ασφυκτικό μποτιλιάρισμα στις κεντρικές αρτηρίες της πόλης.

Λίγο humor για να ελαφρύνει το κλίμα:

Μόλις κυκλοφόρησε το απόλυτο παπούτσι για κατοίκους Θεσσαλονίκης! | Photo

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved