Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η κακοκαιρία σ’ όλη την χώρα με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας.

Αναλυτικότερα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία παροδικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 14 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, νοτιοανατολικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 20 έως 26 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 4 με 5 μποφόρ στο Ιόνιο και θερμοκρασία από 15 έως 27 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο τοπικές βροχές και πιθανώς ισχυρές καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 14 έως 28 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, σποραδικές βροχές, πρόσκαιρα ισχυροί νοτιάδες και θερμοκρασία έως 29 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, άστατος καιρός με τοπικές βροχές κατά περιόδους, νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 20 έως 31 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα, και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου τοπική συννεφιά με σποραδικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα συννεφιά με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 17 έως 30 βαθμούς.

Στην Αττική τοπικές βροχές και παροδικές καταιγίδες, νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Photo: Alexandros Michailidis / SOOC