Η συμβουλή στη μόδα είναι μια: Κeep it simple!

LIKE US ON FACEBOOK

Όταν πρόκειται για το στυλ στη μόδα δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Μπορεί να θέλεις να επιλέξει κάτι αριστοκρατικό ή punk, μοντέρνο ή casual.
Υπάρχουν όμως μερικές επιλογές που φαίνονται πιο “φθηνές” και αυτό δεν έχει καμία σχέση με την τιμή των ρούχων.

Είναι απλώς μερικές λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξεις γιατί δεν θεωρούνται απλώς ξεπερασμένα αλλά και κακοντυμένα.

Υπερβολικά glitter

Κατά κανόνα τα σταρ φοριούνται με προσοχή και σε ειδικές περιστάσεις. Τα σταρ στην καθημερινότητά σου και σε πιο αθλητικά ρούχα φαίνονται ψεύτικα. Θάμπωσε με την προσωπικότητά σου και όχι με τα ρούχα σου!

Προσοχή στις απομιμήσεις 

Δώσε μεγάλη προσοχή στις απομιμήσεις. Τα αντικείμενα χαμηλής ποιότητας δεν έχουν καμία σχέση με τα αυθεντικά. Τι μπορείς να κάνεις; Υπάρχουν πολλά αξιόλογα καταστήματα που θα σου επιτρέψουν να αποκτήσεις το δικό σου στυλ χωρίς να σπαταλήσεις μια περιουσία. Ψάξε σε αυτά!

Προσοχή στα πολλά σχέδια


Κουκκίδες και ρίγες μαζί; Άτυχος συνδυασμός. Floral και άλλα γεωμετρικά, εντυπωσιακά prints καλύτερα να μην τα αναμειγνύεται.

Όχι στα λευκά τακούνια


Τα λευκά παπούτσια γενικότερα αν δεν είναι αθλητικά είναι καλό να αποφεύγονται. Ακόμα και οι νύφες δεν τα επιλέγουν. Η καλύτερη επιλογή είναι τα nude. Ταιριάζουν με όλα και είναι κομψά.

Προσοχή στα έντονα χρώματα


Τα φωτεινά χρώματα είναι ιδανικά για ένα disco party αλλά κάθε προσπάθεια ενσωμάτωσής τους σ’ ένα κομψό ντύσιμο θα αποτύχει. Ποια είναι η εναλλακτική; Αν αγαπάς τα φωτεινά χρώματα τουλάχιστον προσπάθησε να μειώσεις την ένταση στην ντουλάπα σου.

Κεφάλαιο κοσμήματα


Πρόσεχε τι κοσμήματα φορά σε τι περίσταση. Γενικά η συμβουλή είναι μια: Keep it simple! Μη το παρακάνεις!

Προσοχή στο μέγεθος


Υπάρχουν και άλλα μεγέθη εκτός από το S. Το σχήμα και το μέγεθος του σώματος μπορεί να αλλάξουν από καιρό σε καιρό και αυτό είναι εντάξει. Πρόσεχε όμως το μέγεθος στα ρούχα. Να μπορείς να πάρεις ανάσα!

Προσοχή, προσοχή με τα καλσόν


Τα καλσόν είναι εσώρουχα και δεν πρέπει να φαίνονται. Μια ορατή λάμψη επίσης δεν είναι και ότι καλύτερο. Τι να επιλέξεις: Το πιο απλό, αόρατο, ματ καλσόν.

Photos: depositphotos, eastnews
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved