Συμβουλές για να κάνεις καλή εντύπωση στο πρώτο ραντεβού

LIKE US ON FACEBOOK

Νομίζεις ότι επιτέλους βρήκες τον mister perfect, ο οποίος και είναι όπως τον φανταζόσουν! Ψηλός γοητευτικός, αστείος όπως τα αγόρια του instagram. Είναι τέλειος, τα έχει όλα! 

ραντεβού
Αυτό το έχεις διαπιστώσει από τον τρόπο που μιλάει στα ατελείωτα μηνύματα που στέλνετε  όλη μέρα. Ναι, ξέρω, ανυπομονείς να  γνωρίσεις αυτήν την γοητευτική προσωπικότητα και από κοντά, έχεις ενθουσιαστεί μαζί του!

Βέβαια, το πόσο έχεις αγχωθεί δεν περιγράφεται. Φυσικά και θες να του κάνεις καλή εντύπωση όπως και αυτός βέβαια! Η πρώτη εντύπωση στις μέρες μας είναι πολύ σημαντική, καθώς πολλές γνωριμίες γίνονται OnLine όλα βασίζονται στην πρώτη γνωριμία.

Ορίστε μερικές οδηγίες για να πάνε όλα καλά στο πρώτο ραντεβού!

 1.  Να ακούς πάντα τι λέει!Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από κάποιον που δεν σου δίνει προσοχή όταν μιλάς! Άκου προσεχτικά τι λέει και θα πάρεις το φιλί σου στο τέλος.
  Μην σου αναφέρω πόσο ντροπιασμένη/ος θα νιώσεις αν του κάνεις μία ερώτηση που σου απάντησε 5 λεπτά πριν.
 2. Μην μιλάς όλη την ώρα για τον εαυτό σου!Το γνωρίζω είσαι αγχωμένη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μιλάς για σένα όλη την ώρα..Προσπάθησε ένα του κάνεις ερωτήσεις και να δείξεις ενδιαφέρον για αυτά που σου λέει.
 3.  Μην τα παρατάς στις άβολες σιωπές!Αν καταλάβει ότι δεν μπορεί εύκολα να σου πιάσει κουβέντα δεν θα σου ζητήσει δεύτερο ραντεβού!
 4. Μην είσαι ανοιχτό βιβλίο!Τα αγόρια βρίσκουν το μυστήριο ελκυστικό, οπότε αν του τα παραδώσεις όλα έτοιμα στο πιάτο  τότε δεν θα έχει πια λόγο να σε παρακαλεί. Επίσης δεν χρειάζεται να του αποκαλύψεις όλες τις λεπτομέρειες για την ζωή σου.. Ποτέ δεν ξέρεις!
 5. Κάντε καλή επαφή με τα μάτια, είναι σέξι!
 6. Μην είσαι περίεργη!
 7. Κάτσε δίπλα του!
 8. Φώναζε τον με το όνομα του!
 9. Δώστου μία απλή χειραψία , μην τον σφίξεις πολύ βέβαια γιατί θα του “σπάσεις” το χέρι!
 10. Μην είσαι συνέχεια με το κινητό, κι μην τσεκάρεις ποιος σου έστειλε όλη την ώρα! Είναι αγενές.
 11.  Να είσαι άνετη, έχε αυτοπεποίθηση και διασκέδασε!Προφανώς δεν παίζει μεγάλη σημασία αν έχεις ανεβάσει την πιο καυτή σου φωτογραφία στον instagram αν δεν ακολουθήσεις τις παραπάνω συμβουλές γιατί ο καλός σου θα σε αφήσει να περιμένεις μάλλον για πολύ καιρό το επόμενο του μήνυμα..
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved