Το πρωί της Δευτέρας θα περάσει την πόρτα του εισαγγελέα ο συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής, ο οποίος φέρεται να σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή παίρνοντας μαζί το 4χρονο παιδί τους.

Ο Κλοντ Λέσι συνελήφθη το πρωί της Κυριακής σε αποθήκη στο χωριό Ορμύλια.

Όπως τόνισε στην εκπομπή Live U, της Πόπης Τσαπανίδου, ο παππούς του 4χρονου Φοίβου, Χαράλαμπος Μαυρομάτης, ο Φοίβος είναι καλά στην υγεία του και, όπως επισήμανε ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του από τον μεγαλύτερο αδερφό του.

Ο κ. Μαυρομάτης τόνισε:

Στόχος μας είναι να διαμορφώσουμε ένα υγιές περιβάλλον για τα παιδιά έτσι ώστε να βουλέψουμε τις ψυχές τους

Και πρόσθεσε: «Ο Φοίβος είναι καλά πλέον στην υγεία του. Είχε υποστεί αφυδάτωση και ασιτία» και επισήμανε: «Ο πατέρας του, του έλεγε όλες τις ημέρες της εξαφάνισης πως το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, δεν είναι αδερφός του».

Όπως επιβεβαίωσε η Βάσω Πετρίδου, η οποία είναι συντονίστρια του Χαμόγελου του Παιδιού στη Βόρεια Ελλάδα, θα σταθούν δίπλα και στα δύο παιδιά και θα βοηθήσουν πολύ στο να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή σ΄ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο άνδρας έχει ομολογήσει και φέρεται να είπε πως όλες αυτές τις μέρες ήταν εντός της Χαλκιδικής.

Αντιμετωπίζει την κατηγορία της δολοφονίας της συζύγου του και της απαγωγής του τετράχρονου γιου τους.