Στη συγκλονιστική ομολογία πως οι χρυσαυγίτες συνεχίζουν να προκαλούν ακόμα και κάτω από το σπίτι της οικογένειας προέβη η μητέρα του Παύλου Φύσσα. Η Μάγδα Φύσσα η οποία έδωσε ραδιοφωνική συνέντευξη την Δευτέρα, μίλησε για το μοιραίο εκείνο βράδυ της δολοφονίας του Παύλου και τόνισε: «Είναι ένας εφιάλτης που δεν έχει τελειωμό, περιμένεις πότε θα ξυπνήσεις αλλά δεν ξυπνάς».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της στον σταθμό,  Αθήνα 9.84, η μητέρα του μουσικού που έχασε τη ζωή του από τις μαχαιριές του Ρουπακιά σημείωσε:

Στις 17 θυμάμαι τον Παύλο μου να είμαστε στο σπίτι. Φεύγουν να πιουν καφέ με τα παιδιά και θα βλέπανε στη συνέχεια την μπάλα. Δε θα τον έβλεπα το βράδυ, του είπα να περάσεις καλά και θα τον έβλεπα το πρωί με τον καφέ

Και τόνισε: «Ούτε στα πιο φρικτά μου όνειρα δε φανταζόμουν ότι θα ζούσα τέτοιο βράδυ».

Στη συνέχεια η Μάγδα Φύσσα μιλώντας για τη δολοφονία του γιου της ανέφερε:

Μαχαίρωσαν τον Παύλο στην Τσαλδάρη, έτσι ειδοποιήθηκε ο πατέρας του. Είναι ένας εφιάλτης που δεν έχει τελειωμό, περιμένεις πότε θα ξυπνήσεις αλλά δεν ξυπνάς. Αυτό που έλεγα μέσα μου ήταν ‘ας είναι στην εντατική, να τον βρω ζωντανό’. Είναι αυτή η ρημάδα η ελπίδα, που περιμένεις και λες ότι κάτι θα γίνει

«Στο νοσοκομείο όταν έφτασα, κανείς δεν μου έλεγε τίποτα. Ποιος θα τολμούσε να το ξεστομίσει. Μια ψυχολόγος που ήταν εκεί έκλαιγε, κάποια στιγμή ένας γιατρός μου είπε ότι ο Παύλος δεν ήταν ζωντανός. ‘Μαχαιρώθηκε στην καρδιά’, μου είπε, ‘Ο δολοφόνος ήταν επαγγελματίας και πιάστηκε , το έκανε η Χρυσή Αυγή’. Ήταν τρεις τα ξημερώματα. Δεν θυμάμαι να αισθάνθηκα τίποτε για το δολοφόνο του παιδιού μου, σκεφτόμουν πως θα ζήσω χωρίς τον Παύλο» πρόσθεσε.

Για τον Γιώργο Ρουπακιά:

«Πόση άνεση είχε μέσα στο αστυνομικό τμήμα ο Ρουπακιάς; Στην κατάθεσή του είχε πει ότι τον άφησαν να μπει στον τρίτο όροφο του αστυνομικού τμήματος χωρίς συνοδεία. Τι είχε στο μυαλό του; Τι του είχαν τάξει; Όλα άρχισαν να ξετυλίγονται όταν πήγαν στη Γ.Α.Δ.Α» διερωτήθηκε η μητέρα του Παύλου Φύσσα.

Για την παρουσία της στη δίκη:

Εξήγησε πως θεωρεί ότι η δίκη δεν τελείωσε επειδή τελείωσε η εξέταση των μαρτύρων κατηγορητηρίου για τη δολοφονία του Παύλου και είπε:

«Δικάζεται η Χρυσή Αυγή. Αφορά όλους μας και όλα, δε θα ήμασταν μόνο εκεί για τη δολοφονία αλλά και για τα υπόλοιπα αδικήματα και συμπαράσταση στους ανθρώπους».

Για τα τρία χρόνια χωρίς τον γιο της:

«Τρία χρόνια χωρίς τον Παύλο. Ζούμε εποχές που δεν έχουμε φανταστεί. Ο καθένας είναι άξιος της μοίρας του και υπεύθυνος για τις πράξεις του. Όλα ξεκινούν από την παιδεία. Είναι απαραίτητο τα παιδιά μας να γνωρίζουν τι σημαίνει φασισμός» ανέφερε.

Στο κλείσιμο μάλιστα της συνέντευξης δήλωσε πως μέλη της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να προκαλούν την οικογένεια της τονίζοντας:

«Οι χρυσαυγίτες συνεχίζουν να προκαλούν ακόμα και κάτω από το σπίτι μας. Αν το κάνουν γιατί νομίζουν ότι θα μας τρομάξουν, είναι πολύ γελασμένοι».

photo:©INTIMEnews/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ