Επιτέλους, το μεγάλο βήμα έγινε και πήρατε την απόφαση να γίνεται συγκάτοικοι! Όλα πολύ ωραία γιατί θα περνάτε αρκετό χρόνο μαζί, θα στήσετε το καινούργιο σας σπίτι, αλλά πρέπει να προσέξεις κάποια βασικά σημεία της συγκατοίκησης που δεν θα οδηγήσουν αυτή τη συνύπαρξη σε μάχη. Αν δεν έχεις συγκατοικήσει ποτέ ξανά πρέπει να ξέρεις ότι δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται για αυτό δώσε βάση στα παρακάτω πριν δεις τις κούτες και πάλι γεμάτες.

Του ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΖΑΝΑ

Μην χάνεις τον προσωπικό σου χώρο

Και εσύ, αλλά και το αμόρε χρειάζεστε τον προσωπικό σας χώρο. Ο ένας πρέπει να σεβαστεί την ανάγκη του άλλου για απομόνωση οπότε φροντίστε το σπίτι που θα φωλιάσει αυτός ο έρωτας σας να  μπορεί να διαμορφωθεί έτσι ώστε να έχει ένα γραφείο ή ένα δωμάτιο γενικής χρήσης στο οποίο ο καθένας θα κάνει τις δουλειές του άνετα χωρίς να έχει το άλλον απέναντι του όλη την ημέρα.

Υποχωρήσεις

Το πιο σημαντικό! Πρέπει να γίνουν και από τους δυο. Το αγόρι σου θα φέρει τους φίλους τους να δουν όλοι μαζί ποδόσφαιρο κι εσύ δεν θα καταφέρεις να βάψεις όλο το σπίτι σαν κατάλογο χρωμάτων. Έτσι πάει. Ο καθένας πρέπει να σεβαστεί τις ανάγκες του άλλου και να βρείτε τις χρυσές γραμμές που θα αφήνουν ικανοποιημένους και τους δυο…

Διαβάστε περισσότερα: MaryMary.gr