Σήμερα, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα η 22χρονη που έβγαλε μαχαίρι στο ΟΑΕΔ του Ρέντη. Η νεαρή κοπέλα φαίνεται να δεχόταν καθημερινά πειράγματα και κοροϊδίες από τους συμμαθητές της για την εμφάνισή της.

Στην τσάντα της κοπέλας, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσαν στην δημοσιότητα οι αστυνομικές αρχές, βρέθηκε ακόμα ένα μαχαίρι αλλά και ένα σημείωμα τριών σελίδων στο οποίο η κοπέλα ανέφερε ότι είχε πέσει θύμα bullying. Συγκεκριμένα είχε γράψει, «δεν αντέχω άλλο», «με κοροϊδεύουν, με πειράζουν».

Το χρονικό της επίθεσης!

Χτες (2/4) στις 16:50, την ώρα του μαθήματος στο ΟΑΕΔ του Ρέντη, η 22χρονη σπουδάστρια είπε πρώτα μπροστά σε όλους τους συμφοιτητές της : «Επειδή είμαι πολύ καλοπροαίρετος άνθρωπος, σήμερα θα γελάσετε για τελευταία φορά », ενώ στην συνέχεια, έβγαλε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τρεις κοπέλες στα χέρια και στα πόδια.

Ο συμμαθητής της νεαρής κοπέλας που ήταν αυτός που την αφόπλισε, περιέγραψε τις συγκλονιστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν τονίζοντας ότι η κοπέλα κρατούσε το μαχαίρι και είπε: «Τώρα θα γελάσετε όλοι».

Σημείωση!

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι καθηγητές είχαν παρατηρήσει ότι η 22χρονη που έβγαλε μαχαίρι στο ΟΑΕΔ του Ρέντη είχε αρκετά περίεργη συμπεριφορά και είχαν ζητήσει να εξεταστεί από ειδικούς.