Το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες κατατίθεται, σήμερα, Δευτέρα στην Βουλή όπως τόνισε σε ανακοίνωση ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, την Παρασκευή.

Σημείωση!

Το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες έχει, ήδη, διαβιβαστεί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους από τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, έτσι ώστε να λάβει την απαιτούμενη οικονομική έκθεση.

Το εν λόγω νομοσχέδιο θα εισαχθεί κατά την διάρκεια της ημέρας στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές με σκοπό να γίνει η επεξεργασία του και να ψηφιστεί στην συνέχεια από την Ολομέλεια.

Τι τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες;

Τηρούμε την δέσμευσή μας. Ελπίζω να τηρήσετε κι εσείς τη δέσμευσή σας να ψηφίσετε τη μεγάλη τομή για το πολιτικό σύστημα.

Τι είχε πει ο κ. Παππάς για το νομοσχέδιο;

Στις αρχές του μήνα, ο κ. Παππάς είχε τονίσει πως: «Το νομοσχέδιο μέσα στο μήνα θα έρθει και θα ψηφιστεί από τη Βουλή. Και ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του».

Παράλληλα, είχε προαναγγείλει πως το νομοσχέδιο αυτό, δεν θα αναφέρεται μόνο στην αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, αλλά, όπως εξήγησε σ΄αυτό θα εμπεριέχεται και η σύσταση θυγατρικής της ΕΡΤ, η οποία με βάση τον νόμο της ίδρυσης της, γίνεται και πάροχος ψηφιακού δικτύου.