Την ΔΕΘ θα επισκεφθεί το τριήμερο ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα ταξιδέψει αύριο, Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη και θα επιστρέψει την Κυριακή, μία μέρα δηλαδή, πριν το debate με τον Αλέξη Τσίπρα

Τι θα κάνει το τριήμερο ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης;

Παρασκευή:

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί στις 16:00 με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Μία ώρα αργότερα, θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη στο Δημαρχείο της Πόλης και μετά θα επισκεφθεί την Πρώτη Σερρών.

Σάββατο:

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στις 09:30, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, θα πραγματοποιήσει κοινή σύσκεψη με τους Πρυτάνεις του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, του Διεθνούς Πανεπιστημίου, αλλά και με τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Στις 10:45 θα επισκεφθεί τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ.κ. Άνθιμο, στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

Στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τα Προεδρεία Φορέων Εκπροσώπησης Παραγωγικών Τάξεων, ενώ στις 13:15 θα ακολουθήσει σύσκεψη με τα Προεδρεία Επιστημονικών Φορέων. Όλες οι συσκέψεις θα γίνουν στο Μουσείο Φωτογραφίας (Λιμάνι Θεσσαλονίκης).

Στις 20:00, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει στους Παραγωγικούς Φορείς στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννη Βελλίδη.

Κυριακή:

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, στις 11:30, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννη Βελλίδη.

Στη συνέχεια, ο κ. ΜεΪμαράκης θα επισκεφθεί τα γραφεία της HELEXPO – ΔΕΘ, όπου θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο και θα περιηγηθεί σε περίπτερα και χώρους της ΔΕΘ.